samsung-image
23 november 2015 door in Samsung.

Mensen die voorheen van de telefoons van Samsung hielden, en de telefoons van Apple verafschuwden, gebruikte als reden onder anderen dat het geheugen bij de Galaxy telefoons van Samsung uitbreidbaar was met een geheugenkaart en dat de batterij verwisselbaar was. Bij de introductie van de Galaxy S6 was het daarom ook opvallend dat Samsung koos voor drie varianten op het interne geheugen, welke je niet meer zelf uit kon breiden, en dat de batterij niet meer zomaar te verwisselen was. Dat eerste punt zal wellicht binnenkort ongedaan gemaakt worden, aangezien er gesproken wordt over de terugkeer van de microSD kaart naar de Galaxy S7 van Samsung.

Over de Galaxy S7

De Galaxy S7 zal het volgende toptoestel van Samsung worden, welke in het eerste kwartaal van 2016 aangekondigd zal gaan worden. Over de Galaxy S7 wordt gesproken dat deze in twee varianten op de markt zal verschijnen. Zo is er de normale Galaxy S7 met een 5,2 inch scherm, en zou er een grotere versie verschijnen met een 5,7 inch scherm. Het grotere toestel zal gebogen zijn, maar niet enkel aan de zijkanten, zoals nu met de Edge telefoons gebeurt, maar ook de boven- en onderkant.

Samsung zou de Galaxy S7 uitbrengen met een Snapdragon 820 processor of een Exynos 8-chipset, afhankelijk van de regio waar die verkocht wordt. Verder zou er 4 GB RAM aanwezig zijn, een 20 megapixel camera en Android 6.0 Marshmallow.

Galaxy S7 prijs en release

Over de Galaxy S7 is ook al een beetje geschreven. Samsung zou namelijk overwegen om de Galaxy S7 zo’n tien procent goedkoper te maken dan de Galaxy S6 tijdens de introductie. Dit zou vooral te maken hebben met de prijzen die de Chinese fabrikanten als Xiaomi en Huawei kunnen bieden.

Wat betreft de release van de Galaxy S7, daar is ook nog wat onenigheid over. Zoals wel vaker wordt er gesproken van een release in het begin van het jaar. Samsung heeft dit bijvoorbeeld ook bij de Galaxy S6 Edge+ (en Note5) gedaan, wat het aannemelijker maakt dat de Galaxy S7 ook een eerdere release dan normaal zou krijgen. Dit zou dan al in januari moeten zijn. Aan de andere kant, tot op heden weten we nog niet heel erg veel van dit toestel. Nog niet heel veel concrete dingen in ieder geval. Dat zou kunnen wijzen op toch een aankondiging bij het MWC, zoals de afgelopen jaren ook telkens gebeurd is.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones