1 oktober 2014 door in Samsung.

Galaxy Ace Style LTESamsung heeft in Duitsland stilletjes een verbeterde versie van de Galaxy Ace 4 gelanceerd: de Galaxy Ace Style LTEDit verbeterde toestel heeft een 4G-verbinding en een beter scherm dan de voorgaande Galaxy Ace 4, die sinds juni op de markt is. De Galaxy Ace Style LTE is het derde toestel in de Galaxy Ace-reeks. Of deze ook naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Specificaties

Een belangrijke verandering is de 4G-ondersteuning. Daarmee moet het verbeterde toestel internetsnelheden tot 150 mb/s kunnen halen. Het toestel draait op Android KitKat 4.4. Er zit een 1,2 GHz-processor in. Welke is nog niet bekend, vermoedelijk van Qualcomm.

Verder heeft het toestel 1 GB aan RAM-geheugen en 4 GB intern geheugen, uitbreidbaar met een microSD-kaartje. De batterij heeft ook een kleine boost gehad, deze is nu 1900 mAh. De camera aan de achterkant telt 5 megapixels, waar je 720p HD mee op kunt nemen. De voorcamera telt er 1.3 Ook zit er een nfc-chip in waarmee online betalen mogelijk wordt.

Scherm

Het scherm is veranderd van het gebruikelijke LCD-scherm naar een Super Amoled-scherm. Deze is wat vergroot: van 4 naar 4,3 inch. Dat is de meest merkbare verandering als je puur met je ogen kijkt. Het scherm blijft een resolutie houden van 480×800 pixels. De pixeldichtheid is verlaagd van van 233 naar 217 ppi.

Je kunt de telefoon van zijn voorgangers onderscheiden door een grijze rand die over het midden van de achterkant loopt. De telefoon kost 199 euro en is vooralsnog alleen in Duitsland te koop. Nog even afwachten dus.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones