Sony-Xperia-smartphone
7 september 2015 door in Sony.

Sony lijkt er maar geen genoegen van te krijgen. Bijna een week geleden toonde Sony drie nieuwe Xperia telefoons, allemaal in de Z5-serie. Dit waren de Xperia Z5, Xperia Z5 Compact en de Xperia Z5 Premium. Waar we die eerste twee qua concept eigenlijk al kennen, is de Z5 Premium met een 4K scherm nieuw. Een paar dagen later kwam er ook een bericht naar buiten dat Sony bezig zou zijn met een Xperia Z5 Compact Premium, en nu gaan er geruchten over nog een ander Xperia Z5 toestel; de Xperia Z5 Ultra.

De Sony Xperia Z5 Ultra

Er is dus informatie verschenen over een Xperia Z5 Ultra telefoon. Dit toestel zou volgens de geruchten een scherm krijgen van 6,4 inch met een 4K resolutie. Dit lijkt een iets mindere overkill dan het 4K resolutie bij een scherm met 5,5 inch, maar je komt toch nog uit op een 688 ppi. Het toestel zou daarnaast de beschikking krijgen over de vermeende Snapdragon 820 processor, die hopelijk wel van oververhittingsproblemen verholpen is. Ook kunnen we de 23 megapixel camera verwachten die Sony ook op de achterkant heeft geplaatst van de andere smartphones in de Z5-serie. De bron zegt verder niks over andere specificaties. Of Sony de batterijcapaciteit dus nog verder mee laat stijgen, is nog onbekend. Waarschijnlijk wel handig om te doen, ook omdat je wel veel ruimte zal hebben onder een ‘smartphone’ van 6.4 inch.

Over de release van deze Xperia Z5 Ultra, zegt de bron dat er een release in maart 2016 aannemelijk kan zijn. Dit kan dus betekenen dat Sony op het MWC in Barcelona aan zal kondigen. Om nog wel even duidelijk te maken, neem dit bericht met een lekkere korrel zout. Of Sony inderdaad nog een vierde en vijfde toestel in de Xperia Z5-serie aan gaat kondigen, lijkt misschien ook wel een beetje te veel van het goede.

(bron)

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones