Sony Xperia M5 te koop in Nederland

Goed nieuws! Sony heeft onlangs een voordelige alleskunner aangekondigd die vanaf vandaag te koop is in Nederland. De Sony Xperia M5. Vond je de Sony Xperia Z5 net iets te duur? Dan is de Xperia M5 het toestel dat je zoekt.

Waarom kiezen voor de Sony Xperia M5?

De Xperia Z generatie is Sony’s vlaggenschip. Jaarlijks komt hier een nieuwe variant van uit. De Xperia Z5 is echter niet goedkoop. Om dit toestel te bemachtigen ben je al gauw € 600,- armer. De Xperia M5 lijkt enorm op de Z5, de specificaties zijn grotendeels hetzelfde en hij ziet er hetzelfde uit. Het enige verschil is de prijs. De Sony Xperia M5 ligt namelijk in de winkels voor een prijs vanaf € 399,00 en is gratis verkrijgbaar in combinatie met een super voordelig abonnement. Dus waarom zou je de Sony Xperia M5 niet kiezen?

Specificaties

Zoals gezegd lijkt de Xperia M5 voor een groot gedeelte op de duurdere Z5, maar zijn er toch enkele verschillen. Het prijsverschil moet natuurlijk ergens vandaan komen. Zo draait er op de Sony Xperia M5 nog geen nieuwe versie van Android, maar moeten we het voorlopig doen met de al wat oudere versie 5.0 Lollipop. Ook is de processor iets minder snel dan de Z5, maar nog altijd snel genoeg om de nieuwste apps en games van dit moment op te kunnen spelen.

sony-xperia-m5-waterdicht

De belangrijkste kenmerken van de Xperia M5 hebben we hieronder voor je opgesomd:

  • Draait op Android 5.0 Lollipop
  • Beschikt over een 21,5 megapixels camera (13 mp voorop)
  • 16GB opslag, uit te breiden met MicroSD
  • Beschikt over een 2 Ghz Octa Core processor, 3 GB RAM
  • 5 inch touch screen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels
  • Net als de Xperia Z5 is de M5 ook volledig waterdicht

Zoals je kunt lezen bevat dit toestel nog altijd voldoende interessante specificaties om high-end genoemd te worden en wordt hij aangeboden voor midrange prijs. Is de Sony Xperia M5 een interessante smartphone voor jou? Bekijk alle aanbiedingen op deze pagina.

Bekijk het laatste nieuws over Sony:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones