Specificaties van de Honor 10 gelekt via TENAA

Specificaties van de Honor 10 gelekt via TENAA

Over een paar nachten slapen en dan wordt de Honor 10 in China onthuld. Het nieuwe vlaggenschip van Huawei’s dochteronderneming staat bekend onder de code naam COL-AL10. Vandaag onthult TENAA de specificaties van dit aankomende vlaggenschip

De lancering van de Honor 10 is gepland voor 19 april. Vandaag zijn de specificaties van het toestel al gepubliceerd. Helaas toont TENAA ons nog niet de beelden. De vraag blijft dus wel of de Honor 10 over een Notch beschikt over niet. TENAA laat de gegevens zien van vier nieuwe Honor modellen, de COL-AL10, COL-TL10, COL-AL00 en COL-TL00.

Honor 10 / COL-AL10

TENAA heeft de specificaties gepubliceerd van de bovenstaande Honor 10 modellen. Alle modellen hebben dezelfde basis specs al is er onderling wel wat verschil in werkgeheugen, opslagruimte en LTE- banden. Het aankomende toestel heeft een behuizing van 149,6 mm x 71,2 mm x 7,7 mm en het vlaggenschip weegt 153 gram. We zien Android 8.1 Oreo als besturingssysteem en de smartphone heeft een groot 5,84 inch beeldscherm. Het scherm heeft een resolutie van 2280 x 1080 pixels en een beeldverhouding van 19:9. Er zijn verschillende beelden gelekt van het vlaggenschip met inkeping (notch) in het beeldscherm en ook zonder. Zoals je natuurlijk mag verwachten wordt de Honor 10 aangedreven door de krachtige artificial intelligence (AI) processor van Huawei. De Kirin 970 heeft acht kernen waarvan vier zijn geklokt op 2,36 GHz en vier op 1,84 GHz. Je kan kiezen uit vier modellen met geheugen combinaties van 4 GB + 64 GB, 4 GB + 128 GB, 6 GB + 64 GB en 6 GB + 128 GB.

De camera’s

Net als de Huawei P20 modellen heeft de aankomende Honor 10 ook een flinke 24 megapixel selfie camera. Men verwacht speciale artificial intelligence mogelijkheden met speciale schoonheid modi. De hoofdcamera’s mogen er ook zijn. Daar vind je een combinatie van een 16 megapixel camera met 24 megapixel camera. De dual hoofdcamera wordt geholpen door de Kirin 970 processor. Dankzij de slimme AI techniek van de processor kan het toestel net zoals de Honor View 10 verschillende scenario’s herkennen en voor ieder scenario de camera instellingen optimaal instellen.

De telefoon ondersteunt 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth versie 4.2 en GPS. Je laadt de smartphone op via de USB Type C poort. Voor de officiële bekend making van de Honor 10 moet je nog even geduld hebben tot 19 april. In Londen wordt het vlaggenschip op 15 mei bekend gemaakt.

Bekijk het laatste nieuws over Honor:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones