25 december 2014 door in HTC.

Houden we tech-insider @upleaks nog bij? Behalve specificaties lekken over de HTC Hima doet hij er nog een schepje bovenop door details over de HTC A12 te publiceren. De vraag is alleen of deze telefoon ook echt bestaat, in ieder geval hebben we de Taiwanese fabrikant er nog niet over gehoord. Maar doorgaans is @upleaks betrouwbaar gebleken. Dus, bij deze: zijn beweringen wat betreft de HTC A12. Zonder afbeeldingen, dat wel.

Specificaties

Uit alles wordt duidelijk dat het hier om een middenklassetelefoon gaat. Onder de motorkap zit een quad-core Snapdragon 410-processor die 1,2 GHz klokt. Dat wordt ondersteund door 1 GB aan RAM-geheugen. Het scherm is 4,7 inch groot en heeft een HD-resolutie van 1280 bij 720 pixels. De camera aan de achterzijde telt 8 megapixels en de frontcamera telt er 1,3. De accu heeft een capaciteit van 2100 mAh.

Het toestel draait op Android 4.4 KitKat en is voorzien van HTC Sense 5.3. Wat betreft afmetingen: het toestel is 139,8 millimeter lang, 69,5 millimeter breed en 9,5 millimeter dik.

Presentatie

Lauch: February 2015, staat er op de website. Dan zou de telefoon weleens gepresenteerd kunnen worden tijdens het Mobile World Congress van 2 tot en met 5 maart 2015. Of vlak daarvoor. Dat zou ons niet verbazen van HTC. Zo werd de HTC One M8 eerder dit jaar ook in de aanloop naar het MWC gepresenteerd.

Of de telefoon naar Europa komt, is wel een vraagstukje op zich. Er worden verschillende providers in de VS genoemd waar je de HTC A12 uiteindelijk zou kunnen kopen. Dat zegt nog niks over beschikbaarheid in Europa.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones