28 april 2014 door in LG.

LG_LOGO_NEW1Nog voordat de LG G3 officieel is aangekondigd, gaat het geruchtencircuit al weer draaien over de mogelijke mini-versie van het toestel. De LG G2 Mini ligt nog maar net in de winkel, maar toch lijkt het er op dat LG nu al bezig is met zijn opvolger.

Dat blijkt uit bronnen rondom LG en documenten die in handen zijn van de website My LG Phones. Er wordt in de documenten niet letterlijk over de LG G3 Mini gesproken, maar over de B2Mini. De codenaam voor de LG G3 was eerder al B2. De conclusie is dan ook snel getrokken dat het hier om de LG G3 Mini zou gaan.

Specificaties

Verder blijkt dat het toestel op Android 4.4.2 (KitKat) zal gaan draaien en een scherm krijgt met 1280 bij 720 pixels. Met de camera zouden foto’s van 8 megapixel kunnen worden gemaakt. Een schermgrootte is niet bekend gemaakt, maar het is waarschijnlijk dat het toestel met 4,7 inch gelijk zal zijn aan die van de LG G2 Mini.

Releasedatum

LG heeft zijn G2 Mini net uitgebracht in Nederland, en het zal dan ook nog wel even duren voordat de G3 Mini uitkomt. Vermoed wordt dat liefhebbers nog een half jaar tot een jaar moeten wachten voordat ze van de miniversie van de G3 gebruik kunnen gaan maken. Als alle informatie klopt zet LG, net als Samsung, zijn eigen mini-lijn door.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones