T-Mobile geeft korting op abonnementsprijs

T-Mobile geeft korting op abonnementsprijs

Is het de hoogste tijd om je telefoonabonnement te vernieuwen? Dan heeft T-Mobile wellicht een interessante aanbieding voor je. De provider geeft extra korting bovenop de standaardkorting als je je abonnement afneemt in combinatie met een specifiek toestel. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

De strijd om de gunst van de consument is een spel dat hard gespeeld wordt door providers. Telecombedrijven als T-Mobile zetten alles op alles en komen met creatieve oplossingen om twijfelende klanten definitief over de streep te trekken om voor haar te kiezen in plaats van de concurrent. Zo lanceerde het begin januari een nieuw abonnement waarbij klanten voor een vast bedrag van 35 euro per maand onbeperkt kunnen bellen en sms’en in heel Nederland en de EU, en zestig onbeperkt data mogen verstoken binnen de Europese lidstaten: Go Unlimited EU. Enkele weken later zette de provider een actie op touw waarbij ze aanbood om jouw abonnement bij Vodafone af te kopen als je de overstap maakt naar T-Mobile.

Extra korting met Huawei, Sony en Apple

T-Mobile komt opnieuw een charmeoffensief om aarzelende klanten te overtuigen om voor het bedrijf te kiezen.  Iedereen die een nieuw telefoonabonnement afsluit bij de provider krijgt een maandelijkse standaardkorting van enkele euro’s tot wel 10 euro. Om voor nog meer korting in aanmerking te komen, moet je je abonnement afnemen in combinatie met één van de volgende toestellen: de Huawei P10, Huawei P10 Plus, Sony Xperia XZs, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 of iPhone 7 Plus.

Hoeveel extra korting je krijgt is afhankelijk van het abonnement dat je neemt bij de bovenstaande vlaggenschepen en kan oplopen tot wel 5 euro per maand. De actie geldt alleen als je een abonnement afneemt met onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en 1 GB, 5 GB of 10 GB data. Het Go Unlimited EU abonnement is nadrukkelijk uitgesloten van deze actie. In de onderstaande tabel hebben we de tarieven voor je op een rij gezet (via GSM Helpdesk).

  1 GB + onbeperkt 5 GB + onbeperkt 10 GB + onbeperkt
Normale prijs € 22,50 p/m € 30,00 p/m € 35,00 p/m
Standaardkorting € 19,00 p/m € 21,00 p/m € 25,00 p/m
Extra korting

– Huawei P10

– Huawei P10 Plus

– Sony Xperia XZs

€ 17,50 p/m € 20,00 p/m € 23,50 p/m
Extra korting

– iPhone 6S

– iPhone 6S Plus

– iPhone 7

– iPhone 7 Plus

€ 16,00 p/m € 17,00 p/m € 20,00 p/m

 

Naar welk van de bovenstaande aanbiedingen gaat jullie belangstelling uit?

Bekijk het laatste nieuws over T-Mobile:
Anton Mous
Over de auteur: Anton Mous

Schrijver in hart en nieren. Na de studie politicologie en parlementaire geschiedenis volledig gericht op webredactie en online journalistiek. Schrijft over alles wat met smartphones te maken heeft, en heeft een aardige collectie merkwaardige telefoons uit de oude doos.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones