T-Mobile verbetert gesprekskwaliteit met HD-voice

t-mobileBinnenkort kun je elkaar nog beter verstaan tijdens het voeren van je telefoongesprekken. T-Mobile gaat net als KPN de gesprekskwaliteit verbeteren met behulp van het zogenaamde HD-voice. HD-voice is een verbeterde techniek waardoor het geluidskwaliteit veel beter is dan we nu zijn gewend.

T-Mobile komt ook met HD-voice

Eerder heeft KPN al te kennen gegeven dat ze binnenkort gaan starten met het uitrollen van HD-voice. Vandaag heeft ook T-Mobile laten weten van deze techniek gebruik te gaan maken. HD-voice is een nieuwe techniek die de stemmen tijdens je telefoongesprek helderder kan overbrengen. Deze techniek herkent de hoge en lage tonen in je stem veel beter dan de huidige techniek die gebruikt wordt bij mobiele netwerken.

HD-voice werkt alleen wanneer beide bellers dit hebben en zal voorlopig ook alleen worden ingezet bij T-Mobile bellers onderling. Als je vanaf je T-Mobile abonnement naar een klant van KPN of Vodafone belt zal je nog geen verschil merken.

Dekking HD-voice

De komende tijd zal HD-voice enkel worden aangeboden in gebieden waar ook 4G wordt aangeboden. Op een later moment zal T-Mobile dit netwerk verder uitrollen.

Bekijk het laatste nieuws over T-Mobile:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones