Nieuwe serie Honor budget smartphones gespot

Nieuwe serie Honor budget smartphones gespot

Vandaag hebben we een viertal nieuwe Honor’s ontdekt. Het viertal verschijnt apart van elkaar en achterop twee van de Honor toestellen prijken al logo’s. We treffen de logo’s van China Mobile en China Telecom.
We zien vandaag dus het levende bewijs van een intensieve samenwerking tussen Honor en Chinese providers en daarmee waarschijnlijk twee nieuwe toestellen. De vraag is of de 5,5-inch toestellen opvolgers zijn van de budget Honor 4c of mogen we één dezer dagen misschien een Lite versie van de Honor 5X verwachten? Het is in ieder geval duidelijk dat Honor niet stil zit na de lancering van zijn indrukwekkende Honor V8 vlaggenschip.

4G budget Honor smartphones

Net als moeder bedrijf Huawei zelf positioneert Honor zich zowel in de budget als high-end smartphone markt. We hebben beelden ontvangen van vier verschillende Honor toestellen, de CAM-TL00, CAM-UL00, CAM-AL00 en als laatste de CAM-CL00. Op het oog is er weinig verschil in het viertal te bespeuren behalve de kleur van de behuizing. Maar nadere inspectie leert dat de eerste twee toestellen een 1,2 GHz octa-core processor hebben en de laatste twee worden aangedreven door een 1,5 GHz octa-core processor. Tevens merken we op dat er twee toestellen reeds zijn voorzien van een logo en 4G aanduiding waarbij de eerste van China Mobile is en de andere waarschijnlijk van China Telecom. Beide zeer grote providers in China met interesse in budget 4G telefoons.

Specificaties van de nieuwe Honor smartphones

Opvallend aan de vier toestellen is dat het viertal beschikt over de nieuwste Android en 4G LTE ondersteuning. Zowel de CAM-TL00 als de CAM-UL00 die te zien zijn op TENAA beschikken over een 1,2 GHz octa-core processor bijgestaan door 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB opslag. De opslag is te vergroten dankzij een MicroSD-kaart tot 128 GB. Beide toestellen beschikken over een 13-megapixel hoofdcamera en een 8-megapixel camera aan de voorkant. De toestellen krijgen een 5,5-inch 720p TFT beeldscherm en een forse 3000 mAh batterij. Zowel de CAM-AL00 als de CAM-CL00 zijn volledig vergelijkbaar met de bovenstaande twee met als enige wijziging dat de processor niet een 1,2 GHz octa-core is maar juist een snellere 1,5 GHz octa-cora processor. Van beide processor varianten verschijnt een editie speciaal voor een Chinese Provider en een zonder logo.

Bekijk het laatste nieuws over Honor:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones