19 maart 2016 door in HTC.

Nog een maand wachten, dan zal HTC zijn nieuwe vlaggenschip, HTC 10, onthullen. Gelukkig hebben we al enkele gelekte foto’s kunnen zien van het design van dit toestel. Daarop pronkt het strakke ontwerp van de voorkant, zijkanten en achterkant van de telefoon.

Nieuwe ‘HTC 10’ Foto’s

Recent zijn er enkele foto’s van testmodellen geplaatst op een forum voor ontwerpers. Ze laten ons zien hoe de HTC 10 er uitziet met fatsoenlijke verlichting en vloeiende hoeken. De modellen zijn gemaakt door ontwerpers ‘Leoside’ en ‘temp64GTX’. Normaal gesproken besteden nieuwssites hier geen aandacht aan, maar deze ontwerpen imiteren het ontwerp van de HTC 10 zo goed dat er behoorlijk wat aandacht voor is. De toestellen zien er ook levensecht uit en het uiterlijk komt volledig overeen met wat we tot nu toe al weten over deze nieuwe HTC.

HTC 10 Render 2

Wat weten we al over de HTC 10

Het toestel krijgt naar verluid een Qualcomm Snapdragon 820 processor met 4 GB RAM.

HTC 10 Camera

Tegenwoordig zijn camera’s in de smartphones van levensbelang (voor de verkoopcijfers) aangezien steeds meer mensen een smartphone kiezen gebaseerd op de camera.

HTC belooft de HTC 10 met een geweldige camera te lanceren. De fabrikant liet ons een teaser zien van een prachtige zwarte foto met twee cameracirkels. Met de foto kwam de belofte, dat wij een World Class front en back camera gaan zien.

Alle teasers voor de HTC 10 zijn volledig in het donker en je mag dus verwachten dat de nieuwe camera een laag diafragma heeft.

HTC Camera

Batterij en MicroSD-slot

Het nieuwe toestel van HTC krijgt in ieder geval een grotere batterij dan haar voorganger, de HTC One M9. We verwachten voor de 10 een accucapaciteit van 3000 of zelfs 3600 mAh. Daarmee krijgt het toestel een forse accu en mogen wij verwachten dat het toestel het minstens anderhalf dag uit houdt. De Galaxy S7 heeft namelijk ook een accu van 3000 mAh en die red het ongeveer anderhalve dag.

De HTC 10 krijgt waarschijnlijk 32GB interne opslag en een MicroSD-slot. Waarschijnlijk is er de mogelijkheid tot adoptable storage.

Het blijft spannend of de HTC 10 de fabrikant eindelijk weer in de race voor de top kan zetten. De specificaties beloven een prachtig toestel. Met een beetje geluk zien we het 19 april.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones