Top 10 best beoordeelde smartphones in juli 2016

Top 10 best beoordeelde smartphones in juli 2016

Antutu geeft ons het overzicht van de best beoordeelde smartphones van juli 2016. Benchmarks zijn een ware hemel voor de smartphone statisticus. De benchmarks zoals Antutu en Geekbench geven een gigantische hoeveelheid aan informatie. Niet alleen worden er nieuwe toestellen gespot de databases kunnen ons ook meer vertellen over de populariteit van toestellen of hoe gebruikers bepaalde toestellen waarderen. 

Sta je op het punt om een nieuwe smartphone te kopen? Wil je niet alleen de snelste maar ook de beste smartphone? Antutu heeft speciaal voor jou dit overzicht. Terwijl smartphone fabrikanten ons verleiden met de snelste toestellen en indrukwekkende specificaties, toont Antutu ons de top 10 best beoordeelde smartphones door gebruikers.

Een ideaal overzicht voor iedereen die de afgelopen half jaar gespaard heeft voor een nieuw toestel of zich aan het oriënteren is voor een nieuw abonnement met toestel.

Antutu Top 10 best beoordeelde smartphones

Met dit overzicht wil Antutu je helpen in de beslissing voor een nieuwe smartphone. Op basis van ‘applaus rate’ is de volgende top 10 samengesteld. Om de top-waarde van de smartphone te vinden heeft Antutu gebruikers beoordelingen van elk model verzameld in juli. Het betreft toestellen waarvan minstens 1.000 gebruikers beoordelingen zijn en het is een evaluatie van de standaard ‘applaus rate’. Dat wil zeggen aantal van vijf sterren beoordelingen van het model / van alle beoordelingen van het model.

Best beoordeelde smartphones Antutu

iPhone 6s Plus onbetwiste winnaar

De nummer twee smartphone fabrikant ziet zijn vlaggenschip nog fier op nummer één staan in de gebruikers top 10. De iPhone 6s Plus is met 95,5% score de absolute nummer één. Het toestel is uitgerust met een 5,5-inch beeldscherm en wordt aangedreven door de snelle A9 processor van Apple bijgestaan door slechts 2 GB. Het is daarmee een opvallend toestel in de top 10. Want Apple heeft slechts 2 GB werkgeheugen nodig om de Android toestellen te bedwingen. De lijst staat namelijk vol met Android vlaggenschepen die 4 tot 6 GB aan werkgeheugen hebben.

Samsung Galaxy S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 en zijn broer de S7 Edge hebben Samsung geen windeieren gelegd. Beide toestellen verkopen zeer goed en ook de prestaties liegen er niet om. Het is dan ook niet vreemd dat het toestel op de tweede plaats verschijnt in deze top 10 van best beoordeelde smartphones. Het lijkt er zelfs op dat Samsung langzaam maar zeker de status van Apple begint over te nemen. Je kunt over niet al te lange tijd namelijk refurbished Samsung toestellen kopen. De Samsung Galaxy S7 Edge heeft een 5,5-inch Quad-HD super AMOLED beeldscherm. Onder het prachtige beeldscherm tref je een Snapdragon 820 processor of Samsung’s eigen Exynos 8890 processor met 4 GB aan werkgeheugen. Het toestel is waterdicht en heeft twee voortreffelijke camera’s.

Samsung galaxy s7 edge

Huawei met drie toestellen aanwezig

Naast de top twee die voorbestemd zijn voor de onbetwiste top in de smartphone wereld, Apple en Samsung, is Huawei volop aanwezig. De huidige nummer drie wil de smartphone wereld veroveren en doet dat in 2016 niet onverdienstelijk. De Huawei Mate 8 verovert zelfs een plekje in de top 5. Het merk heeft als enige fabrikant meerdere toestellen in de top 10. Er staan zelf drie Huawei toestellen in de top 10. Naast de Mate 8 treffen we op plek 6 de Honor V8 en de toepasselijke negende plek is voor de Huawei P9.

Huawei Mate 8

Honor V8

OnePlus 3

In 2016 kunnen we niet meer om OnePlus heen. De smartphone fabrikant bestaat net een blauwe maandag en leverde vorig jaar al nieuws door een totaal ander verkoop systeem te hanteren. Pas op uitnodiging mocht je een OnePlus kopen. Dit jaar gaat de Chinese fabrikant nog een stap verder en lanceert een ware vlaggenschipkiller, de OnePlus 3. Het toestel heeft niet alleen waanzinnige specs het ziet er ook nog eens zeer mooi uit en is solide gebouwd. De absolute nummer één in snelheid en prijs weet ook nog een derde plek in de best beoordeelde smartphones van juli 2016 te veroveren. De applaus rate van dit model is in juli 86,26%. Mensen zijn vooral positieve over de sterke prestaties en de hoge prijs/prestatie verhouding. Men is echter wel negatief over de levensduur van de batterij.

OnePlus 3

5,5-inch schermen zijn het best beoordeeld

Een ding hebben alle toestellen overeen. Dat is een fors scherm. Met als uitzondering de Huawei P9 heeft te top 10 een 5,5-inch scherm of meer. De Huawei P9 met 5,2-inch is de kleinste. Daarna volgt de meerderheid met 5,5-inch en daarna de Meizu Pro5 en Honor V8 beiden met 5,7-inch beeldschermen. De Huawei Mate 8 en Vivo Xplay 5s springen daar nog bovenuit met 6-inch.

Bron: 1

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones