Twee Star Wars smartphones vanaf 2 dec in Japan te koop

Twee Star Wars smartphones vanaf 2 dec in Japan te koop

De Japanse mobiele provider SoftBank heeft twee Star Wars smartphones aangekondigd. Vanaf 2 december zijn de toestellen ter ere van de nieuwe Star Wars film te koop in Japan.

Ter ere van de aankomende film release van Rogue One: A Star Wars Story, heeft de Japanse provider SoftBank twee speciale smartphones voor klanten. De toestellen zijn door Sharp gemaakt speciaal voor SoftBank. Helaas voor de Star Wars fans worden beide smartphones echt alleen in Japan gelanceerd. De toestellen worden aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 820 met 3 GB aan werkgeheugen. De smartphones hebben dus vergelijkbare specs met de Sony Xperia XZ. Specificaties waarmee de smartphones zich ergens tussen premium en midrange toestellen bevinden.

Star Wars smartphones

SoftBank trakteert abonnees op de mogelijkheid om een echte Star Wars smartphone te bezitten. Ter ere van de release van de nieuwe Star Wars film, Rogue One: A Star Wars Story, biedt de Japanse mobiele provider het tweetal aan. De Star Wars telefoons zijn gemaakt door Sharp en je hoeft niet bang te zijn dat je aan de verkeerde kant staat. Er is een smartphone voor de ‘Dark Force’ en ‘Light Force’.

star-wars-smartphones

De twee zijn identiek voor wat betreft de specificaties. Beide hebben een 5,3-inch Full-HD beeldscherm. Qualcomm’s Snapdragon 820 processor is de ‘Force’ achter de smartphones. Een behoorlijke force want het is de vlaggenschip processor van 2016 en een van de snelste processors van het moment. Er is 3 GB werkgeheugen en 32 GB aan opslag. Met een microSD-kaart kun je de opslagcapaciteit nog uitbreiden. De smartphone is zeer geschikt voor spelletjes maar ook voor fotografie. Een 22,6-megapixel camera prijkt achterop. De smartphones hebben een 3.000 mAh batterij en zijn behoorlijk slank (7,6mm).

Spannende Star Wars extra’s

Het eindigt natuurlijk niet bij de looks en naam van de smartphones. Koop je een van beide ‘Forces’, dan ontvang je live wallpapers die je smartphone om toveren tot een X-Wing of TIE Fighter cockpit. Beide toestellen hebben een Android 6.0 skin in zowel de Light als Dark force thema’s. Naast razendsnelle toestellen ontvangen de gelukkige eigenaren ook vijf exclusieve metalen beeldjes uit de film Rogue One. Verder krijg je een Star Wars Movie Player app waarmee je de film tot 2020 onbeperkt kunt kijken. Je begrijpt dat een Star Wars wekker en enkele ringtones niet kunnen ontbreken. Kortom het toestel staat vol Star Wars.

Vanaf 2 december zijn de toestellen te koop via de Japanse provider SoftBank. Wij weten de kerstvakantie bestemming van de die-hard Star War fan.

Star Wars

Star Wars

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones