17 oktober 2014 door in Motorola.

De Motorola Moto X is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland. Verschillende webwinkels hebben de aanpasbare Android-smartphone van Motorola deze week al direct op voorraad. Dat is een stuk eerder dan aanvankelijk werd gedacht.

Toen Motorola namelijk vorig jaar de eerste Moto X introduceerde, moesten Nederlandse liefhebbers maar liefst een half jaar wachten voordat het toestel in Nederland verkrijgbaar werd. Verwacht werd dat het bij de vernieuwde Moto X niet zo lang zou gaan duren, maar dat het zo snel zou gaan lag ook niet in de lijn der verwachting.

Moto X

De nieuwe Moto X werd begin september door Motorola officieel onthuld. Het toestel krijgt dus een veel vlottere release dan zijn voorganger. Het nieuwe vlaggenschip van Motorola beschikt over zeer krachtige hardware en is daarmee zeer goedkoop in vergelijking met smartphones van de meeste concurrenten. Zo beschikt de Moto X over een groot full hd-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. De smartphone draait op een 2,5 GHz quadcore-processor in combinatie met 2 GB intern geheugen.

Verder draait het toestel op de nieuwste versie van Google’s besturingssysteem Android 4.4 KitKat. De camera op de achterzijde beschikt over een 13.0 megapixellens en is voorzien van optische beeldstabilisatie. Dit zorgt voor scherpe en stabiele beelden.

Beschikbaarheid

De Motorola Moto X is zoals gezegd vanaf deze week te verkrijgen in verschillende Nederlandse webwinkels. Het toestel is voor 545 euro te koop in onder andere een zwarte en een witte bamboe-uitvoering.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones