Verschijnt de Motorola Moto G6 serie op 19 april?

Verschijnt de Motorola Moto G6 serie op 19 april?

Motorola is een bekend merk in het midden segment en veel mensen zijn fan van de uitstekende toestellen. Voor 2018 moet de eerste lichting Motorola smartphones nog verschijnen. Wordt de Motorola Moto G6 lijn op 19 april gelanceerd?

Motorola heeft uitnodigingen verstuurt voor een speciaal evenement in Sao Paulo, Brazilië. Men speculeert over de presentatie van de opvolgers van de Motorola Moto G5S tijdens dit evenement. Het aankomende budget toestel verschijnt in drie modellen, de Moto G6, Moto G6 Plus en de Moto G6 Play.

Motorola Moto G6 lancering op 19 april

Volgens de bovenstaande uitnodiging moeten we 19 april reserveren om 10 uur (Braziliaanse tijd). In Sao Paulo wordt vermoedelijk de nieuwe Moto G6 lijn uit de doeken gedaan.

Motorola Launch Event Moto G6

De uitnodiging komt overeen met een eerder persbericht van Lenovo zelf. In dat persbericht bevestigde de Chinese fabrikant dat de eerste telefoons van 2018 in april zullen verschijnen. Toen werd al gespeculeerd over een mogelijke Moto G6 en Moto E5 lancering in april. De nieuwe uitnodiging is volledig in lijn met de eerdere berichten.

Wat verwachten we van de Motorola Moto G6?

Met de Motorola Moto G5 en Moto G5 Plus maakte Lenovo een heleboel mensen blij. Beide Moto telefoons hebben een rijke uitrusting voor een zeer aantrekkelijke prijs. De nieuwe generatie wordt nog aantrekkelijker en krijgt ook een schappelijke prijs.

De Motorola Moto G6 heeft een flink 5,7 inch beeldscherm dat vrijwel de gehele voorkant van de telefoon inneemt. Achter al dat beeldscherm schuilt een snelle maar iets verouderde Snapdragon 625 processor van Qualcomm. De processor krijgt 3 GB aan werkgeheugen met 32 GB opslagruimte. De telefoon beschikt over een dual hoofdcamera met krachtige selfie camera. De grootste smartphone binnen dit drietal is de Motorola Moto G6 Plus. Deze telefoon krijgt een 5,93 inch IPS LCD beeldscherm met de bekende 18:9 verhouding. Het beeldscherm zal bijna de volledige voorkant innemen. Daarnaast beschikt het toestel over de snelle Snapdragon 630 die je kent van de Motorola Moto X4. De dual hoofdcamera bestaat uit een 12 megapixel met 5 megapixel camera. Voor selfies is er een 16 megapixels camera boven het edge-to-edge beeldscherm.

De Motorola Moto G6 Play heeft een 5,7 inch HD+ beeldscherm en de krachtbron is een budget Snapdragon 430 processor. De processor wordt geholpen door 3 GB werkgeheugen met 16 GB opslagruimte. Naast goede camera’s is de flinke 4.000 mAh accu een goede reden om dit toestel te kopen.

Het drietal draait op Android 8 Oreo en het is nog niet duidelijk wat de prijs van de mid-range smartphones wordt. De Motorola Moto G6 lijn wordt zeer waarschijnlijk naar Nederland verscheept.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones