Verwacht: Nieuwe HTC Butterfly 2

htcHTC Brengt naast de nieuwe HTC One Max een ander high end toestel op de markt genaamd de HTC Butterfly 2. De nieuwe Butterfly 2 wordt in 2014 verwacht maar de eerste specificaties van dit nieuwe toestel zijn bekend. Hoewel het waarschijnlijk een lange tijd gaat duren voordat hij in Nederland te koop is, kunnen we al wel het een en ander over de Butterfly 2 vertellen.

Specificaties van de HTC Butterfly 2

Net als zijn voorganger, de HTC Butterfly, is dit een nieuwe Phablet. Wat betekent dat het een smartphone is met een zeer groot touchscreen en gezien wordt als een kruising tussen een smartphone en een tablet. De HTC Butterfly heeft een 5,2 inch full hd scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Daarnaast beschikt het toestel over speciale speakers van het merk Boom en krijgt het een snelle Qualcomm Snapdragon 800 processor. Dit is één van de snelste generatie processoren van dit moment. Geruchten over dit toestel melden dat hij leverbaar wordt in 3 verschillende kleuren, namelijk zwart, wit en blauw.

De HTC Butterfly 2 lijkt sterk op de eerste HTC Butterfly. De HTC Butterfly is een nieuwe serie van HTC die pas sinds mei bij ons beschikbaar is. Het betreft een nieuwe serie bestaande uit high end toestellen. Qua specificaties doen ze niet veel onder aan de beste smartphone van HTC, namelijk de HTC One. De HTC One is net wat beter.

Beschikbaarheid van de HTC Butterfly 2

Wanneer deze nieuwe smartphone in Nederland beschikbaar is, is nog niet bekend. Of het toestel dit jaar nog wordt aangekondigd of in 2014 laten we je weten zodra er meer bekend is.

Lees alle nieuws over HTC op Telefoonabonnement.nl.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones