Video: Samsung Galaxy Note 7 in GTA V

Video: Samsung Galaxy Note 7 in GTA V

De Samsung Galaxy Note 7 maakt zijn debuut in een videogame. In Grand Theft Auto V (GTA V) is te zien hoe een speler het vlaggenschip als bom gebruikt om voorbijgangers, auto’s en politiewagens op te blazen.

GTA V is inmiddels al drie jaar op de markt en wordt nog altijd volop gespeeld. Kijk maar eens op YouTube en filter je zoekopdracht op recente video’s (afgelopen week of afgelopen maand): gegarandeerd dat je tientallen of honderden nieuwe filmpjes tegenkomt. Wat GTA V onder meer zijn replay value geeft, is dat je zelf zogeheten mods kunt maken en toevoegen om de game te spelen. Waarom zou je als je eigen personage of Michael, Trevor of Franklin spelen als je ook als Superman of Iron Man door de stad kunt vliegen? Of in je eigen voertuig rijden als je ook over de Batmobile kunt beschikken? Er zijn ook mods zodat je als personages als Captain America, Spider-Man en The Flash kunt spelen, maar ook dat je onsterfelijk bent of ongelimiteerde hoeveelheid wapens krijgt.

Waarom dan niet een mod waarin de Samsung Galaxy Note 7 een hoofdrol speelt? Je kunt het al raden: een gamer en fanatiek programmeur die wat tijd over had heeft deze gemaakt. Het laatste vlaggenschip van Samsung fungeert in deze mod als kleefbom, een explosief goedje waarmee je verkeersdeelnemers zonder pardon van de weg knalt.

Een explosieve Galaxy Note 7 staat in GTA V garant voor allerlei hilarische toestanden. Bekijk hieronder een korte video waarin je het vlaggenschip in actie ziet.

Defecte batterij

De Samsung Galaxy Note 7 werd in augustus gepresenteerd en moest het volgende commerciële succes worden. Tot nu toe veroorzaakt het vlaggenschip meer hoofdpijn dan vreugde voor Samsung. Wereldwijd klaagden tientallen kopers dat hun Galaxy Note 7 spontaan in vlammen was opgegaan, zonder dat hen iets te verwijten viel. Onderzoek onderzocht de zaak en wat bleek: een klein deel van de eerste lichting bevatte een defecte batterij die spontaan kon ontploffen. Hierdoor zag de Zuid-Koreaanse zich genoodzaakt om alle reeds verkochte toestellen terug te roepen en vervangen door een nieuw exemplaar.

In thuisland Zuid-Korea en de Verenigde Staten zijn de eerste vervangende telefoons inmiddels al geleverd. Maar opnieuw klagen gebruikers dat hun toestel ongewoon warm wordt bij normaal gebruik. Ook zou de accu veel te snel leeglopen. Onderzoek deed de kwestie aanvankelijk af als ‘incidentele gevallen’, maar doordat steeds meer klanten zich met dezelfde klacht meldden besloot de fabrikant om opnieuw een onderzoek in te stellen. De resultaten daarvan zijn nog niet bekend.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Anton Mous
Over de auteur: Anton Mous

Schrijver in hart en nieren. Na de studie politicologie en parlementaire geschiedenis volledig gericht op webredactie en online journalistiek. Schrijft over alles wat met smartphones te maken heeft, en heeft een aardige collectie merkwaardige telefoons uit de oude doos.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones