Vodafone maakt je wakker voor de iPhone 6

Niet iets alledaags: Vodafone gaat ook nachtkoeriers inzetten voor de bezorging van de iPhone 6. Ook zullen filialen in enkele grote steden morgen extra lang geopend zijn. Vodafone heeft als een van de eerste aanbieders de iPhone 6 beschikbaar, zelfs eerder dan Apple zelf. Daar maakt de provider dan ook graag gebruik van. 

Snel hebben

Bart Hofker, directeur consumentenmarkt bij Vodafone neemt het woord. Hij zegt dat klanten sinds de aankondiging van het nieuwe toestel al vragen wanneer ze ‘m kunnen krijgen. “We vinden het belangrijk dat iedereen in Nederland zo snel mogelijk over de iPhone 6 kan beschikken, ook als je niet uit de Randstad komt.”

Nachtkoeriers

En daarom worden nachtkoeriers ingezet voor de eerste honderd klanten die de telefoon hebben gereserveerd. Ook blijven de Vodafone-winkels in Amsterdam, Breda, Groningen en Rotterdam morgen (26 september) open tot middernacht. De klanten die daar de iPhone 6 vooraf gereserveerd hebben, kunnen het toestel daar ophalen.

Heel bijzonder is het niet dat winkels langer openblijven voor dit soort sales. Wel is het uniek dat er nachtkoeriers in worden gezet. De officiële Apple Stores in Nederland houden gewoon hun sluitingstijd aan. Wel gaan ze om 8 uur al open.

Wat betreft de iPhone 6 Plus is Vodafone nog stil.

Bekijk het laatste nieuws over Vodafone:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones