Volledige Huawei P20 vanuit iedere hoek in groot formaat

Volledige Huawei P20 vanuit iedere hoek in groot formaat

Nadat de Huawei P20 modellen in geur en kleur al zijn gelekt kun je jezelf afvragen wat nu? Nou de beelden in groot formaat natuurlijk! Roland Quandt heeft de volledige Huawei P20 lijn ook op groot formaat voor ons gelekt.

Een van de meesterlekkers binnen de smartphone markt woont in Duitsland. Meesterlekker Roland Quandt is altijd volledig op de hoogte en op de een of andere manier weet hij belangrijke informatie als eerste naar voren te halen. Zo ook met de Huawei P20 lijn. Nadat Evan Blass het P20 drietal heeft gelekt, weet Quandt het beeld te vergroten. In de onderstaande tweets laat hij de Huawei P20 Lite, de P20 en natuurlijk de bijzonder Huawei P20 Pro vanuit alle hoeken in groot formaat zien.

De Huawei P20 Lite

De Huawei P20 Lite heeft net zoals de ander Huawei P20 modellen een ontwerp met flinke knipoog naar de iPhone X. Aan de voorkant zien we een groot full screen beeldscherm met in het midden een notch. Draai je de telefoon om dan zie je een verticale dual hoofdcamera. De specs van het toestel zijn goed en kun je vergelijken met die van de Huawei Mate 10 Lite. De P20 Lite krijgt echter een iets compacter 5,84 inch beeldscherm en een zeer krachtige 24 megapixel selfie camera. Hier zijn de beelden van het aankomende mid-range toestel.

 

Huawei P20

De opvolger van de Huawei P10 is het nieuwe basis vlaggenschip van de Chinese fabrikant. Het toestel lijkt erg veel op de Huawei P20 Lite en natuurlijk ook de iPhone X. Aan de achterkant treffen we een tweetal Leica camera’s en samen met de krachtige Kirin 970 processor kun je uitgaan van uitstekende camera prestaties. Ook bij de basis Huawei P20 zien we een edge in het full screen beeldscherm. Waarschijnlijk krijgt ook dit beeldscherm een aspect ratio van 19:9. Geniet van de beelden.

Huawei P20 Pro

De camerarevolutie van Huawei begint dit jaar vooral bij de Huawei P20 Pro. Het moet een indrukwekkende smartphone worden met niet twee maar wel drie hoofdcamera’s. Ook dit model heeft design overeenkomsten met Apple’s iPhone X. Je mag echter verwachten dat deze Huawei nog mooiere foto’s maakt dat de geweldenaar van Apple. Het toestel is namelijk voorzien van een indrukwekkende hoeveelheid van in totaal 40 megapixels verdeelt over drie Leica hoofdcamera’s. Check hier alle Huawei P20 Pro beelden.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones