Wiko Lenny 3 Max met mega accu nu in Spanje te koop

Wiko Lenny 3 Max met mega accu nu in Spanje te koop

In Spanje heeft Wiko de Lenny 3 Max gepresenteerd. Het toestel is een gepimpte Lenny 3. De smartphone heeft een grotere accu (4900 mAh) en meer geheugen. Volgens de Frans/Chinese fabrikant gaat de nieuwe 3 Max tot wel drie dagen mee op één volle lading.

Sinds enige tijd is de Lenny 3 in Nederland te koop vanaf 89 euro. Het toestel is scherp geprijsd en ook de Max variant heeft een aantrekkelijke prijs. De smartphone krijgt in Spanje een adviesprijs van 149 euro. Het toestel daar is vanaf nu te koop.

lenny-3-max

Wiko Lenny 3 Max

Spanjaarden kunnen de Wiko Lenny 3 Max nu kopen. De uitgebreide versie van de derde Lenny heeft een langere batterijduur en het design is iets aangepast. De smartphone heeft een metalen afwerking en een gebogen 2.5D glazen beeldscherm. Vooral de cameraopstelling achterop is aangepast en de 8-megapixel camera is wat verder van de minder prominente LED-flitser geplaatst. Het toestel ligt prettig in de hand en je kunt net als bij zijn lichtere broer kiezen uit vrolijke en opvallende kleuren.

Het toestel heeft een 5-inch HD beeldscherm en wordt aangedreven door een 1,3 GHz quad-core processor. Er is 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB opslag. Je kunt de opslagcapaciteit uitbreiden met een microSD-kaart van maximaal 64 GB. Achterop prijkt een 8-megapixel camera en voor tref je een 5-megapixel camera. Het Franse bedrijf heeft deze smartphone met name aantrekkelijk gemaakt door de enorme 4.900 mAh batterij. Het toestel gaat dankzij de enorme accu tot wel drie dagen mee. De Max draait op Android 6.0 Marshmallow.

De Lenny 3 Max van Wiko heeft net als zijn lichtere broertje geen 4G ondersteuning.

Wiko Lenny 3 Max

Wiko Lenny 3

De Wiko Lenny 3 is een indrukwekkend budget toestel. Voor nog geen 100 euro heb je een deels metalen toestel . De Lenny heeft een 5-inch HD-scherm en een 1,3 GHz quad-core processor. Het toestel heeft een behoorlijk goede selfie camera van 5-megapixels met screen-flash. Verschillende reviews vertellen ons dat de Lenny 3 een van de beste opties is in het budgetsegment. De smartphone is echter vooral geschikt voor zeer licht gebruik.

Frequente internetters zullen het toestel links moeten laten liggen aangezien je niet over het snelle 4G netwerk kunt surfen. Wiko heeft voor deze gebruikers uiteraard een prima oplossing, de Wiko Ufeel Prime.

Bekijk het laatste nieuws over Wiko:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding