Windows phone Lumia 650 nu ook in de VS en Canada

Windows phone Lumia 650 nu ook in de VS en Canada

Eindelijk is de Microsoft Lumia 650 ook beschikbaar in de VS en Canada. Het is al een tijdje geleden dat het toestel onthuld werd in februari. De nieuwe mid-range smartphone moet Windows helpen iOS en Android te verslaan. Canadezen of Amerikanen kunnen het toestel nu kopen voor $ 199 of CAD 199 en daarvoor ontvangen zij een SIM-vrij en ontgrendeld toestel. De Microsoft Lumia 650 is de vierde Microsoft smartphone dat nieuw uit de doos op Windows 10 draait. In navolging van de Microsoft Lumia 950, Lumia 950 XL en de Lumia 550. Het toestel is interessant voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt door de haar scherpe prijs. Je kunt de 650 al enige weken in Europa kopen.

Specificaties Microsoft Lumia 650

De Lumia 650 wordt geleverd met een 5-inch 720p touchscherm, een 8-megapixel camera met LED-flitser achter en een 5-megapixel selfie camera. Het toestel draait op een Qualcomm Snapdragon 212 met een 1,3 GHz quad-core Cortex-A7 CPU. Er is 1 GB RAM intern geheugen en 16 GB die je kunt uitbreiden met een MicroSD-kaart. Het toestel is geschikt voor bellen en downloaden via het snelle 4G netwerk en het beschikt over een 2000 mAh accu. De Lumia 650 heeft 10 Windows Mobile geïnstalleerd bij aankoop.

Opvolger voor de Lumia 640

Je kunt de Lumia 650 overduidelijk zien als de opvolger voor de Lumia 640. Vooral als je kijkt naar de specificaties van beide toestellen. Veel van die specificaties zijn gelijk. Beide hebben een 5-inch scherm met 720p HD resolutie. Wel heeft het nieuwe Microsoft toestel met het AMOLED beeldscherm een veel zuiniger beeldscherm dan haar voorganger. Dankzij het beeldscherm heeft de smartphone de altijd handige ‘always-on’ functionaliteit voor tijd, datum en verschillende notificaties. Zo kun je altijd je meldingen zien zonder dat het al te veel energie van je toestel vraagt.

Bekijk het laatste nieuws over Microsoft:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones