Zo zien foto’s gemaakt met een HTC U11 eruit

Zo zien foto’s gemaakt met een HTC U11 eruit

Afgelopen 16 mei was het dan eindelijk zo ver. De HTC U11 werd aangekondigd en loste al zijn hooggespannen verwachtingen meer dan in. Het toestel beschikt naast zijn innovatieve Edge Sense functie onder meer over razend goede prestaties. En dan hebben we het nog niets een gehad over de camera die een all time topscore wist te behalen in de DxO benchmark. Dan ben jij waarschijnlijk wel benieuwd hoe foto’s gemaakt met dit apparaat er dan uitzien? Wij hebben het antwoord.

DxO topscore

De lof voor onderstaande foto’s mag naar onze collega’s van AndroidAuthority. Zij wisten hun handen te leggen op een exemplaar van het nieuwste HTC paradepaardje en besloten gelijk de top camera uit te testen. De resultaten mogen er meer dan zijn. Volgens de DxO benchmark is de camera van de HTC U11 de beste die er op het moment te verkrijgen is. Het toestel verslaat daarmee zowel de Google Pixel, HTC 10, Samsung Galaxy S8 en Sony Xperia Performance als het gaat om kwaliteit. Verder zullen wij er geen woorden aan vuil maken. Een foto zegt immers meer dan duizend worden. Benieuwd of de HTC U11 ook een geschikt toestel voor jou is? Lees dan eens de volgende omschrijving van het toestel door. Wie weet ben jij wel de spoedige nieuwe eigenaar van een fonkelnieuwe smartphone!

Over de HTC U11

De HTC U11 is een middelgrote telefoon met een sterke, solide behuizing waarop een bloedmooi 5.5 inch Super LCD-5 display rust. Het toestel beschikt over een zeer innovatieve functie genaamd Edge Sense waardoor je het toestel kunt besturen door in de zijkanten te knijpen. Je kunt hiermee onder meer de camera-app oproepen. En dat zul je veelvuldig doen, want foto’s maken is een waar genot met dit toestel. De hoofdcamera aan de achterzijde beschikt immers over een resolutie van 12 megapixels met een diafragma van f/1.7. Hierdoor beschikken je foto’s altijd over voldoende helderheid, ook bij weinig licht. Verder beschikt de camera onder meer over optische beeldstabilisatie en maar liefst twee LED-flitsers.

De selfie-camera aan de voorkant heeft 16 megapixels tot zijn beschikking en is eveneens een topper. Uiteraard presteert de HTC U11 ook onder de motorkap uitstekend. Dit kan ook bijna niet anders dankzij zijn Snapdragon 835 chipset welke bestaat uit maar liefst acht kernen. De HTC U11 is vanaf nu te bestellen en wordt vermoedelijk op 1 juni naar de eerste klanten verstuurd. Het prijskaartje van het toestel is 749 euro, maar valt uiteraard ook te verkrijgen in combinatie met een voordelig abonnement. Neem eens een kijkje op onze website voor de beste deals!

 

Bekijk het laatste nieuws over HTC:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones