Gelekt: zwart model iPhone 7 en iPhone 7 Plus poster

Gelekt: zwart model iPhone 7 en iPhone 7 Plus poster

Apple nieuws vanuit China! Wordt het dan toch de iPhone 7? Vandaag kunnen we de geruchten over een Zwarte variant van de nieuwe iPhone sterker maken en als de poster van een China Unicom dochteronderneming juist is, dan wordt het toch echt de iPhone 7.

Nieuwe foto’s iPhone 7

Via ‘Apple World Meeting’ een Weibo kanaal hebben wij enkele nieuwe foto’s ontvangen. Daarin zien we de 4,7-inch versie van de iPhone 7 in drie kleuren; zwart, rosé en goud. De volgende foto laat een geïntegreerde ‘home knop’ zien. Dat suggereert dat de fysieke ‘home knop’ is geannuleerd. Daarnaast wordt de waterdichtheid bevestigd echter heeft de iPhone 7 geen IP68 certificatie volgens de bronnen. Wat de waterdichtheid precies inhoudt is helaas niet bekend. Last but not least, natuurlijk de 3,5 mm earjack die mist! Een van de eerste geruchten over de iPhone 7 was misschien wel het gemis van een 3,5 mm koptelefoonaansluiting. Een groot voordeel is natuurlijk dat het toestel zonder de 3,5 mm aansluiting dunner kan worden. Insiders bij Foxconn geven aan dat de zwarte versie er zeer goed uit ziet en zij verwachten dat het toestel erg goed verkoopt.

iPhone 7 zwart

iPhone 7 Plus reclame

Vandaag zien we misschien wel de bevestiging van de iPhone 7! Nadat het onduidelijk werd met welke naam Apple zijn nieuwste iPhone zou gaan lanceren komen we op Weibo een reclame tegen van een dochter onderneming van de Chinese telecom reus China Unicom. Onderstaande poster laat zien wat wij al verwachtte. Een toestel met dubbele camera’s achter en we krijgen de contouren te zien van een 7. Helaas is het niet met 100% zekerheid vast te stellen of de reclame echt is. Toch kunnen we stellen dat de kans voor een iPhone 7 iets is vergroot. Hier lees je alles over de beide toestellen.

iPhone 7 Plus Lek

iPhone 7 Plus specificaties

We weten al veel van de iPhone 7 Plus. We verwachten een 5,5-inch grote broer van de 4,7-inch iPhone 7. Het is de uitgebreide versie met een dubbele camera setup achterop. Nadat LG zijn vlaggenschip de LG G5 met dubbele camera bekend maakte zien we in 2016 de populariteit voor dubbele camera’s stijgen. Alleen de 7 Plus zal uitgerust worden met de bekende Smart Connector.

Hoe de toestellen van Apple er precies uit gaan zien en welke specificaties zij bezitten, dat zullen wij pas zien bij de lancering van de beide iPhone vlaggenschepen in september.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones