Informatie over het verlengen van je Ben abonnement

smartphone in de handJe bent vast op zoek naar een nieuwe smartphone met een voordelig abonnement! Soms kan de zoektocht erg lang zijn en kom je uiteindelijk weer uit op de provider waar je nu al zit. Op dat moment moet je de keuze maken om het abonnement te verlengen en ook bij Ben is er natuurlijk een mogelijkheid om het contract te verlengen. Je kan eventueel een nieuwe bundel kiezen of kiezen voor het snellere 4G. Bij het verlengen van een bestaand abonnement behoort dit allemaal tot de mogelijkheden! Hierboven staat het complete aanbod van Ben als je graag jouw bestaande Ben-abonnement wenst te verlengen.

Wanneer bij Ben verlengen?

Bij deze provider wordt er onderscheidt gemaakt in maandcontracten of jaarcontracten. In alle gevallen zal het abonnement altijd stilzwijgend doorlopen, echter zitten er op jaarcontracten ook vervaldata. Dat is het moment waarop je feitelijk ook weer afscheid kunt nemen van Ben of het contract kunt verlengen. Om het allemaal eenvoudig te maken is het bij Ben mogelijk om drie maanden voor deze vervaldatum alvast het contract te verlengen. Jij krijgt dan ook de nieuwe smartphone alvast toegestuurd, echter zal de nieuwe abonnementsvorm pas vanaf die datum gaan gelden waarom het contract normaal zou vervallen.

Aanpassen van je Ben abonnement

meerdere smartphones naast elkaarAangezien je contractvrij zou zijn heb jij natuurlijk ook weer de complete zeggenschap over wat jij wenst. Feitelijk kun je iedere abonnementsvorm nemen. Je kunt dus bijvoorbeeld ook voor minder belminuten gaan, maar veel meer data. Ook kun je eens kiezen om voor 4G te gaan indien jij via Ben hier nog geen toegang tot hebt. Alles is mogelijk en je kunt alles aanpassen indien het contract gaat aflopen of al is afgelopen.
Nummerbehoud

Als je voor een contractsverlenging kiest heb je natuurlijk ook direct het voordeel dat ook het nummer wordt behouden. Hier hoef jij dus niets meer voor te doen en gaat geheel automatisch. Je hoeft dus enkel nog maar de keuze te maken welke abonnementsvorm jij wenst en welke smartphone bij jou past!

Waarom een verlenging afsluiten bij Ben?

ben reclameEr zijn een legio redenen te noemen waarom een verlenging bij Ben verstandig is. De voornaamste reden is de prijs, want Ben is momenteel een van de goedkopere providers in Nederland als het gaat om de abonnementen in combinatie met een stoere smartphone. Ook de opzet van Ben is helder en de keuze is dan ook makkelijk gemaakt. Juist door dit overzicht is het niet moeilijk om het juiste abonnement te vinden in combinatie met de juiste smartphone. Ook prijstechnisch is Ben een prima provider en bespaar je ook echt op de totale kosten in vergelijking met andere grote providers. Een ander groot voordeel is dat Ben gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile. Dit laatste netwerk is recentelijk enorm onder handen genomen en biedt nu ruim 95% dekking door Nederland. Ook de dekking binnenshuis is enorm gestegen en ook bestaande klanten van Ben profiteren mee in deze investering in het netwerk. Het verlengen van een bestaand contract bij Ben is dus zeker geen onverstandige keuze!

Ga terug naar boven »

⇧ Terug naar boven