Informatie over het verlengen van je KPN abonnement

kpnDe oudste provider van Nederland heeft ook de grootste klantenkring als het gaat om mobiele telefonie. Veel klanten blijven KPN trouw en verlengen dus meermaals hun abonnement bij deze provider. Erg vreemd is dit niet, want KPN blijft elk jaar weer innoveren en is vaak de eerste in Nederland met de nieuwste technieken. Zo was deze provider ook als eerste klaar met een landelijk dekkend 4G-netwerk. Als je dus jouw contract verlengt bij KPN weet je zeker dat je nooit achterloopt en altijd de laatste technieken op gebied van telecom binnen handbereik hebt. Het aanbod van abonnementen en diensten bij KPN is groot, maar wel overzichtelijk. Er zit altijd wel een abonnement of dienst tussen die precies past bij jouw belgedrag.

Extra voordeel bij je KPN verlenging

Stiekem maken wij vaker gebruik van de diensten van KPN. Je hebt misschien nu al een aansluiting voor mobiele telefonie, maar het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld gebruik maakt van digitale televisie of andere diensten van KPN. Kijk dit eens goed na, want zodra je deze diensten combineert ontvang je extra voordeel op de maandelijkse kosten voor het abonnement. Ook bij verlenging van het bestaande abonnement kun je dit alsnog aangeven. Besparen en verlengen was dus nog nooit zo eenvoudig als bij KPN!

KPN verlengen? Een ruim aanbod

meerdere smartphonegebruikers naast elkaarKPN heeft naast een enorm klantenbestand ook een enorm aanbod aan smartphones. Elk groot merk is vertegenwoordigt en hierdoor is het makkelijk om een passende smartphone te vinden. Met nieuwe technieken zoals 4G+ is het natuurlijk wel raadzaam om ook een passende smartphone hier voor te zoeken, want als je van de laatste technieken gebruik wenst te maken is het ook raadzaam om ook een van de nieuwste smartphones te nemen die ook deze laatste technieken ondersteunen. Binnen het ruime aanbod van KPN is het echter niet zo moeilijk om hier een passende smartphone voor te vinden.Abonnementen en bundels van KPN verlengingen

Als je er voor kiest om KPN te verlengen heb je wederom een ruime keuze uit een aantal standaard abonnementen die compleet voorzien zijn van belminuten, SMS en dataverkeer. De tarieven zijn helder en overzichtelijk. Je kunt er ook voor kiezen om extra bundels er bij af te sluiten. Zo kun je ook nog kiezen voor Spotify Premium of KPN WiFi. In dat laatste geval kun je altijd en overal inloggen waar KPN een hotspot heeft. Zo bespaar je ook nog eens op de databundel en kun je alsnog razendsnel internetten. Het zijn juist die gemakken die het zo aantrekkelijk maken om bij KPN te blijven en je abonnement te verlengen.

Waarom je abonnement bij KPN verlengen?

verschillende kpn telefoons naast elkaarKPN is de grootste provider van Nederland en blijft constant innoveren. Een goed voorbeeld is het 4G-netwerk wat als eerste klaar was bij KPN. Als consument profiteer je hier meteen van. Ook de dekking van KPN is enorm goed, zowel buitenshuis als binnenshuis. Hierdoor ben je altijd mobiel bereikbaar. Ook het aantal storingen bij KPN valt compleet in het niet in vergelijking met andere providers. Ook hierin is de technische kennis en kunde van KPN wederom een argument om bij de provider te blijven. Vrijwel alles is mogelijk op het gebied van mobiele communicatie en KPN weet als geen ander hoe dit te moeten doen. Elk vraagstuk ziet KPN als een uitdaging en dagelijks werkt de provider dan ook aan nieuwe technieken om zo de concurrentie voor te blijven.

Ga terug naar boven »