Informatie over het verlengen van je Vodafone abonnement

vodafoneDe tweede grootste provider van Nederland is Vodafone. In de afgelopen jaren heeft Vodafone ook hun producten en diensten flink aangepast om zo weer helemaal bij de tijd te zijn en misschien wel voorop te lopen in het productaanbod. Hierin is Vodafone dan ook het beste geslaagd van alle providers. Alles is instelbaar en kan ook zo weer uitgezet worden. Deze flexibele inzet van extra diensten heeft Vodafone nu ook de grote provider gemaakt zoals wij deze nu kennen. Veel klanten kiezen dan ook voor een verlenging, juist vanwege deze extra diensten die erg veel voordeel kunnen opleveren.

Extra diensten van Vodafone

Onder de noemer BloX heeft Vodafone enkele handige diensten beschikbaar gesteld. Zo kun je bijvoorbeeld een BloX activeren voor extra voordeel voor het bellen in het buitenland, maar zijn er ook legio aan extra diensten rondom mobiel internet of streaming. Het netwerk van Vodafone is op alles voorbereid en de klant heeft de volledige controle over zijn abonnement. Deze krachtige diensten zijn dan misschien ook wel de extra kracht van Vodafone, want nergens treffen wij een dergelijk groot dienstenpakket aan. Veel klanten van Vodafone willen daarom ook bij deze provider blijven, juist vanwege het enorme dienstenpakket die toch met regelmaat wordt afgenomen voor net dat stukje extra korting in het buitenland.

Abonnement varianten van Vodafone

vodafone logoVodafone kent momenteel een tweetal type abonnementen. Het zogenoemde Smart-abonnement is juist voor diegene die weinig bellen of mobiel internet verbruiken en vooral bereikbaar willen zijn. Het zijn dan ook voordelige abonnementen zonder veel poespas. De bekende Red-abonnementen zijn zwaardere abonnementen waarbij er zelfs abonnementen beschikbaar zijn met een datalimiet tot wel 6 GB. Deze hoeveelheid is vrijwel nergens leverbaar, maar wel weer bij Vodafone. Juist de fanatieke internetten zit dus goed bij Vodafone en heeft waarschijnlijk Vodafone al gevonden. Het verlengen van het abonnement is dan ook slechts een kwestie van een paar muisklikken, want waarom zou je overstappen als je tevreden bent?

Extra voordeel bij Vodafone verlengingen

Naast het ruime aanbod biedt een verlenging bij Vodafone ook nog extra andere voordelen op. Je betaalt uiteraard geen aansluitkosten wat al gauw dertig euro kan besparen, maar bestaande klanten krijgen vaak ook nog extra korting. Dit is de manier vanuit Vodafone om hun bestaande klanten te bedanken voor hun klandizie. Dit voordeel kan in allerlei vormen en maten, maar vaak krijg je extra maanden korting of krijg je tijdelijk extra dataverkeer. Deze aanbiedingen gelden veelal niet voor nieuwe klanten. Hiermee onderscheid Vodafone de bestaande klant met de nieuwe klant en wordt de bestaande klant leuk beloont wanneer die besluit om weer minimaal een jaar bij Vodafone te blijven.

Waarom een verlenging bij Vodafone afsluiten?

In veel gevallen is het verstandig om bij Vodafone te blijven. Als bestaande klant zul je de extra diensten snel missen en kom je er achter dat de rekening snel kan oplopen. Veel klanten kiezen dan ook bewust voor Vodafone omdat ze juist hier de volledige controle hebben. Het netwerk van Vodafone is daarnaast landelijk dekkend en is de provider ook nog eens innovatief op verschillende vlakken. In alle opzichten is het dus zeker niet vreemd dat Vodafone inmiddels een brede klantenkring heeft en dit ook jaarlijks weer zo weet te behouden.

Ga terug naar boven »

⇧ Terug naar boven