Coolblue
 • Contactinformatie

 •  
 • Telefoon:
 • 010 - 217 02 77
  (ma-vr 8:00 - 23:59, za 9:00 - 23:59, zo 11:00 - 23:59)
 •  
 • Email:
 • info@coolblue.nl
 •  
 • Website:
 • www.smartphoneshop.nl
 •  
 • Postadres
  Coolblue BV
  Oostplein 97
  3011 KW Rotterdam

  Winkel (bestelling afhalen)
  Coolblue heeft 5 vestigingen in de plaatsen Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Kijk voor meer informatie over deze vestigingen op hun website.

Coolblue informatie

Het internetbedrijf Coolblue is misschien wel het internetbedrijf met de meeste domeinnamen en aparte webshops in Nederland. Het bedrijf staat onder andere bekend van namen zoals PDAShop.nl, Telefoonshop.nl en bijvoorbeeld ook Smartphoneshop.nl. Het bedrijf is in 1999 opgericht door drie ondernemers, maar in 2001 werd het pas echt bekend toen het bedrijf ook ging handelen in PDA's onder de naam PDAShop.nl. Hierna ging het erg snel en werd de eerste winkel in Rotterdam geopend. Ook de domeinnaam Telefoonshop.nl werd hierna snel geopend en het werd al snel duidelijk dat Coolblue hun visie ging richten op verschillende markten. Inmiddels is het bedrijf niet meer weg te denken uit ons digitale straatbeeld en kent iedereen wel een webshop van dit immense internetbedrijf. Het kan ook bijna niet anders, want ook op televisie toont dit internetbedrijf vaak genoeg reclames.

Op het gebied van smartphones en abonnementen heeft Coolblue ook een duidelijk en helder assortiment en kan er op de website ook makkelijk in de adviezen van Coolblue gekeken worden. Hiermee wordt de keuze een stuk eenvoudiger en kun je ook gericht op zoek gaan naar het juiste abonnement in combinatie met een smartphone. Ook de informatievoorziening bij de producten is in vergelijking met andere webshops erg goed en laat zeker niets te wensen over.

Inmiddels is Coolblue dermate uitgegroeid dat het in verschillende grote steden ook winkels heeft. Op de website kan gekeken worden of de telefoon in de winkel op voorraad is en kan eventueel direct gereserveerd worden. Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden, maar ook het personeel in de winkel kan helpen met een goede keuze en zorgt ook voor de correcte afhandeling van de bestelling zoals je dit gewend bent wanneer je de bestelling enkel via de webshop zou bestellen. Dankzij de ruime openingstijden van de klantenservice en de mogelijkheid van het bezorgen van pakketten op zondag is Coolblue een belangrijke speler geworden op het gebied van telecom.

Bezoek Coolblue »

Coolblue aanbiedingen

1
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8Los toestel: € 639,00
Bekijk aanbieding
2
Apple iPhone 7
iPhone 7Los toestel: € 626,00
Bekijk aanbieding
3
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7Los toestel: € 479,00
Bekijk aanbieding
4
Apple iPhone 8
iPhone 8Los toestel: € 799,00
Bekijk aanbieding
5
Apple iPhone 7 Plus
iPhone 7 PlusLos toestel: € 779,00
Bekijk aanbieding
Bekijk alle Coolblue aanbiedingen

Reviews

Er is nog geen review van Coolblue, schrijf jij de eerste?

Schrijf ook een review over Coolblue!

Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore
Klik op de afbeelding voor een nieuwe opgave
=