-
Coolblue
 • Contactinformatie

 •  
 • Telefoon:
 • 010 - 217 02 77
  (ma-vr 8:00 - 23:59, za 9:00 - 23:59, zo 11:00 - 23:59)
 •  
 • Email:
 • info@coolblue.nl
 •  
 • Website:
 • www.coolblue.nl
 •  
 • Postadres
  Coolblue BV
  Oostplein 97
  3011 KW Rotterdam

  Winkel (bestelling afhalen)
  Coolblue heeft 6 vestigingen in de plaatsen Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Kijk voor meer informatie over deze vestigingen op hun website.

Coolblue informatie

Coolblue is uitgegroeid tot één van de grootste (web)winkels van Nederland. Het bedrijf is in 1999 opgericht door drie ondernemers, maar in 2001 werd het pas echt bekend toen het bedrijf ging handelen in PDA's onder de naam PDAShop.nl. Hierna ging het erg snel en werd de eerste winkel in Rotterdam geopend. Inmiddels is het bedrijf niet meer weg te denken uit ons digitale straatbeeld en kent iedereen wel een webshop van dit immense internetbedrijf. Het kan ook bijna niet anders, want ook op televisie toont dit internetbedrijf vaak genoeg reclame. Tegenwoordig zien we steeds vaker Coolblue als merknaam voorbij komen. De verschillende labels zullen op korte termijn dan ook volledig verdwijnen en allemaal onder de paraplu van Coolblue verder gaan. Naast een webshop heeft Coolblue op dit moment zes verschillende offline winkels door heel Nederland.

Op het gebied van smartphones heeft Coolblue ook een duidelijk en helder assortiment en kan er op de website ook makkelijk in de adviezen van Coolblue gekeken worden. Hiermee wordt de keuze een stuk eenvoudiger en kun je ook gericht op zoek gaan naar de juiste smartphone. Ook de informatievoorziening bij de producten is in vergelijking met andere webshops erg goed en laat zeker niets te wensen over.

Inmiddels is Coolblue dermate uitgegroeid dat het in verschillende grote steden ook winkels heeft. Op de website kan gekeken worden of de telefoon in de winkel op voorraad is en kan eventueel direct gereserveerd worden. Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden, maar ook het personeel in de winkel kan helpen met een goede keuze en zorgt ook voor de correcte afhandeling van de bestelling zoals je dit gewend bent wanneer je de bestelling enkel via de webshop zou bestellen. Dankzij de ruime openingstijden van de klantenservice en de mogelijkheid van het bezorgen van pakketten op zondag is Coolblue een belangrijke speler geworden op het gebied van telecom.

Bezoek Coolblue »

Coolblue aanbiedingen

1
Apple iPhone 6S
iPhone 6SLos toestel: € 399,00
Bekijk aanbieding
2
Apple iPhone 7
iPhone 7Los toestel: € 349,00
Bekijk aanbieding
3
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10Los toestel: € 599,00
Bekijk aanbieding
4
Apple iPhone 11
iPhone 11Los toestel: € 805,00
Bekijk aanbieding
5
Apple iPhone 7 Plus
iPhone 7 PlusLos toestel: € 399,00
Bekijk aanbieding
Bekijk alle Coolblue aanbiedingen

Reviews

Gemiddelde beoordeling:
Door: Maarten uit EdeAltijd marktconforme prijzen bij Coolblue. Toen mijn iPhone SE na twee maanden problemen had werd ik zeer goed geholpen door de klantenservice en uiteraard was er een passende oplossing!
Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore

Schrijf ook een review over Coolblue!

Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore
Klik op de afbeelding voor een nieuwe opgave
=
Apple telefoons
Samsung telefoons
Huawei telefoons
Sony telefoons
LG telefoons
Nokia telefoons
Honor telefoons
Motorola telefoons