Phonehouse
 • Contactinformatie

 •  
 • Telefoon:
 • 033 - 202 00 23
  (ma-vr 9:00-17:30)
 •  
 • Email:
 • info@phonehouse.nl
 •  
 • Website:
 • www.phonehouse.nl
 •  
 • Postadres
  Phonehouse.nl
  Euroweg 20
  3825 HD Amersfoort

  Winkel (bestelling afhalen)
  Phonehouse heeft 250 winkels verspried over heel Nederland. Benieuwd naar de dichtsbijzijnde vestiging in jouw buurt? Bekijk de website van Phonehouse.

Phonehouse informatie

Veel webshops, op de uitzondering en de providers daar gelaten, beschikken niet over eigen fysieke winkels. Phonehouse is echter een uitzondering en is juist groot geworden door deze winkels. Sinds enkele jaren is de winkelier ook online begonnen met het aanbieden van smartphones en abonnementen via hun webshop en zeker niet onverdienstelijk. Steeds meer consumenten zien in dat de Phonehouse ook erg scherpe aanbiedingen heeft, ondanks het enorm aantal winkels wat ook betaald moet worden. Juist door de grote inkoopkracht is de Phonehouse misschien nog wel vele malen interessanter dan menig andere partij.

Bij de Phonehouse kun je genieten van alle voordelen van een webshop en een fysieke winkel. Zo kun je online bestellen, maar besluiten om de bestelling in de winkel af te halen op een moment dat het jou schikt. Alle aanbiedingen die in de webshop staan vermeld gelden ook in de winkel en hierin is dus geen verschil op te merken. Je kunt dus de webshop van de Phonehouse ook prima gebruiken als orientatie, maar het kan natuurlijk ook vice versa. De Phonehouse biedt een breed scala aan producten en diensten en zo dus bijvoorbeeld ook accessoires en televisie. Hierdoor kun je erg makkelijk slagen voor een compleet pakket en heb je een aanspreekpunt wanneer je vragen hebt over het abonnement of wenst te verlengen.

Het aanbod van smartphones bij de Phonehouse is meer dan prima te noemen en zowel grote als kleine merken worden gevoerd. Met enkele muisklikken is het gewenste toestel dan ook zo gevonden door het handige filter binnen de webshop waarin jij jou eisen kenbaar kunt maken. Het bestellen van een smartphone met abonnement is des te eenvoudiger en kan ook in enkele muisklikken geregeld zijn. En als je eenmaal de keuze hebt gemaakt kun je dus kiezen om de bestelling in een winkel af te halen of om op een gewenst moment te laten leveren. Het zijn enkele gemakken waarmee de Phonehouse zich prima weet te onderscheiden ten opzichte van andere webshops.

Juist door het grote productaanbod, de vele winkels en de vele mogelijkheden met betrekking tot afhalen en bezorgen maken juist de Phonehouse ook weer zo interessant. Juist deze winkelketen heeft een enorme inkoopkracht en heeft dus soms ook echt zeer interessante aanbiedingen waar geen enkele andere webshop tegenop kan. Het loont dan ook de moeite om even deze webshop te bezoeken alvorens je werkelijk overgaat tot de aanschaf. De Phonehouse zou zomaar een interessantere aanbieding kunnen hebben.

Bezoek Phonehouse »

Phonehouse aanbiedingen

1
Apple iPhone 7
iPhone 71000 minuten / sms / MB€ 32,00 p/m
Bekijk aanbieding
2
Apple iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plusonbeperkt bellen / sms + 1.5GB€ 45,00 p/m
Bekijk aanbieding
3
Apple iPhone 7 Plus 128GB
iPhone 7 Plus 128GBonbeperkt bellen / sms + 1.5GB€ 49,00 p/m
Bekijk aanbieding
4
Apple iPhone 7 128GB
iPhone 7 128GBonbeperkt bellen / sms + 1.5GB€ 44,00 p/m
Bekijk aanbieding
5
Apple iPhone 6S
iPhone 6Sonbeperkt bellen / sms + 1.5GB€ 36,00 p/m
Bekijk aanbieding
Bekijk alle Phonehouse aanbiedingen

Reviews

Er is nog geen review van Phonehouse, schrijf jij de eerste?

Schrijf ook een review over Phonehouse!

Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore
Klik op de afbeelding voor een nieuwe opgave
=