Typhone
 • Contactinformatie

 •  
 • Telefoon:
 • 040 - 235 30 00
  (ma-vr 9:00 - 21:00, za 9:00 - 18:00)
 •  
 • Email:
 • info@typhone.nl
 •  
 • Website:
 • www.typhone.nl
 •  
 • Postadres
  Typhone.nl
  Antwoordnummer 10485
  5600 VB Eindhoven

Typhone informatie

Een van de oudste telecom webshops van Nederland moet wel Typhone zijn. Het bedrijf was er direct bij toen de opkomst van e-commerce kwam in combinatie met mobiele telefonie. Inmiddels is deze webshop een van de grootste onafhankelijke e-tailers op het gebied van telecom. Door de jarenlange ervaring is ook de dienstverlening erg hoogstaand en kun je er van uit gaan dat je altijd deskundig te woord wordt gestaan als je met een probleem of met een vraag zit. Wie dus voor Typhone kiest, kiest niet alleen vanwege de leuke aanbiedingen, maar ook voor het stukje service wat deze webshop te bieden heeft.

Doordat Typhone een onafhankelijke dealer is biedt het bedrijf een groot assortiment smartphones aan en heeft het elke provider in Nederland binnen zijn assortiment. Hierdoor is de keuze enorm, maar desondanks kun je wel heel makkelijk tot een keuze komen. Zo kun je heel makkelijk gebruik maken van de adviestool van Typhone om zo het meest geschikte abonnement en/of smartphone te vinden. Hierdoor zul je ook nooit snel een miskoop doen binnen deze webshop en heb je altijd een helder en snel advies zonder werkelijk iemand gesproken te hebben. Dit is weer het extra stukje gratis service die Typhone biedt.

Steeds meer webshops zijn afgestapt van de zogenoemde cadeau's. Bij Typhone blijft het echter altijd nog mogelijk om een abonnement met smartphone aan te schaffen waarbij je ook nog eens een leuk cadeau kan kiezen. Dit kan variëren van een gameconsole of een gratis tablet. Ook hierin is het aanbod weer erg groot en kun je ook hier weer makkelijk een leuke deal scoren.

De webshop van Typhone is voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten erg geschikt. Zo kun je ook in de webshop van Typhone specifiek zakelijke abonnementen terugvinden die niet beschikbaar zijn voor particulieren. Veel andere webshops bieden deze mogelijkheid niet en moet je vaak even bellen om een zakelijke offerte op te vragen. Typhone biedt deze mogelijkheid echter ook gewoon online voor de ondernemer en hiermee is de drempel dus ook weer een stuk lager. Zakelijk gezien is Typhone dus ook een goede keuze!

Bezoek Typhone »

Typhone aanbiedingen

1
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9300 minuten + onbeperkt sms + 1GB€ 43,00 p/m
Bekijk aanbieding
2
Apple iPhone 6S
iPhone 6S1500 minuten / sms / MB€ 36,00 p/m
Bekijk aanbieding
3
Apple iPhone 5S 16GB
iPhone 5S 16GB150 minuten + onbeperkt sms + 500MB€ 22,50 p/m
Bekijk aanbieding
4
Samsung Galaxy S6 32GB
Samsung Galaxy S6 32GB1000 minuten / sms / MB€ 27,00 p/m
Bekijk aanbieding
5
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7150 minuten + onbeperkt sms + 1.5GB€ 34,00 p/m
Bekijk aanbieding
Bekijk alle Typhone aanbiedingen

Reviews

Gemiddelde beoordeling:
Door: Koos Groot uit AlblasserdamTer inleiding, Typhone plaatst selectief reviews vanaf review site!! Klantnummer 0234572 Ordernummer 115065515 Huawei p9 lite inclusief Vodafone verlenging besteld, met het nadrukkelijke verzoek hier een Naked Sim bij te leveren. a. Zat niet bij de levering, is nageleverd, dag later. b. Geleverde sim is door vodafone niet te activeren, defect. c. Typhone schuift alle verantwoording af op Vodafone, contract met Typhone, horen dit ook af te handelen, d. Nu 3 dagen bezig mn Huawei online te krijgen, nog steeds niet. e. Dit waren m'n laatste producten aangeschaft bij Typhone, na zeker 6 jaar klant met 2 personen. f. Laat dit een les zijn voor toekomstige kopers, het is droevig gesteld met Typhone, het is 2016, g. Neem het callcenter niets kwalijk, zijn immers slaven van Typhone, doen hun best. h. UPDATE Vodafone gaat een nieuwe NANOSIM verzorgen, binnen 5 werkdagen, raden Typhone ten sterkste af, veel problemen. Screenshots van chats met medewerkers Typhone zijn beschikbaar. Update 11-6, SIM van Vodafone binnen! Digitale activatie lukt niet, dus bellen, zeer aardige dame die alles uit de kast haalt om de boel te activeren, tot haar ergernis lukt dit niet, zoekt het hogerop. Wat blijkt. Typhone heeft een dusdanige chaos in het systeem gecreëerd dat mijn nr/abbo/gegevens helemaal opnieuw in de systemen gezet moeten worden, dit gaat 24/48 uur duren. Vodafone zeker niet kwalijk te nemen, wel Typhone. Grote ergernis, behelpen dus nog paar dagen. Hulde aan de Vodafone dame!! Antwoorden op vragen, ook al waren het niet de antwoorden die ik zocht. update 12-06-2016 2:00 Bericht Vodafone, alles werkt zoals het moet! Update 13-06-2016 Belletje Typhone, excuses voor bovenstaande en compensatie in de vorm van terugbetaling eveneens besteld hoesje a € 19,95. Netjes Typhone, complimenten! Update 25-06-2017 Niets ontvangen van Typhone, geen hoesje, geen terugbetaling. Ook mijn opgebouwde tegoed bij Typhone is verlaagd met € 19,95. Het leek goed te gaan, maar weer een falen van dit bedrijf. Mooie verhalen aan de telefoon, maar nakomen, NOT !! Update 29-06 Story gaat gewoon verder Typhone. Mail van Typhone, hoesje is onderweg via PostNL, of ik wel even € 5,90 inklaring of rembours kosten wil betalen. NIET, pakket wordt geweigerd, zijn ze helemaal belazerd daar!! Update 15-07-2016 Hoesje is helaas wel aangepakt, € 5,90 porto. De € 19,95 compensatie is nooit ontvangen. Duur hoesje, Typhone is voor mij wel gedaan nu, 6 jaar klant met 2 personen. Wordt uiteraard breed uitgedragen dit verhaal. Einde review Typhone, pas op met deze prutsers!! Rest mij nog te melden dat mirror views op de Typhone site willekeurig zijn, en dus afwijken van de statistieken.
Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore

Schrijf ook een review over Typhone!

Prijs
Kwaliteit
Klantenservice
Totaalscore
Klik op de afbeelding voor een nieuwe opgave
=