-

Vergelijk mobiele abonnementen van Ben


Bekijk Ben sim only abonnementen Bekijk alle toestellen met Ben Bekijk de veelgestelde vragen

Ben sim only abonnementen

100 min/sms
3 GB
2 jaar
€ 8,50
Populairste keuze
100 min/sms
3 GB
1 maand
€ 9,50
Bekijk aanbieding
100 min/sms
3 GB
2 jaar
€ 9,50
Bekijk aanbieding
100 min/sms
3 GB
1 maand
€ 10,50
Bekijk aanbieding
100 min/sms
5 GB
2 jaar
€ 10,00
Bekijk aanbieding

Informatie over Ben abonnementen

bellen met ben abonnementBen is één van de meest iconische providers in Nederland. De provider begon in de beginperiode van de mobiele telefonie in Nederland met het opbouwen van een eigen netwerk. De provider bouwde dit langzaam uit vanuit de randstad door naar het hele land. Het succes werd vooral ondertekend door de reclames van Ben, die vandaag de dag nog steeds qua concept worden gebruikt. Met de term "Ik ben Ben" maakte Nederland destijds kennis met de nieuwe provider. Buiten de aangeboden abonnementen en prijsstellingen was Ben juist ook geliefd en bekend vanwege zijn reclames.

Ben en T-Mobile

Aan deze mooie tijden kwam helaas een einde toen de Duitse provider T-Mobile een bod had gedaan op het netwerk van Ben. Het bod werd geaccepteerd en langzaam verdween het merk Ben van het toneel en kwam T-Mobile daarvoor in de plaats. Ons land was een bekende en geliefde provider armer. Door het verdwijnen van Ben, verdwenen ook de voordelige abonnementen en goed geprijsde toestellen. Maar gelukkig duurde dit niet lang. In 2006 besloot Ben weer terug te komen en ditmaal als MVNO op het vertrouwde netwerk van T-Mobile, waar zij jaren daarvoor nog aan hadden gebouwd.

Abonnementen van Ben

Ben heeft zich in het begin alleen toegespitst op de verkoop van SIM Only abonnementen, maar in de loop der jaren heeft de provider ook abonnementen in combinatie met een toestel in het assortiment opgenomen. De SIM Only abonnementen zijn helder van structuur, mede door de aangeboden contractstermijnen. Men kan kiezen uit maandelijks opzegbaar of een 2-jarig contract. In het laatste geval betaal je dan ook maandelijks minder voor het telefoon abonnement. Je kunt verder kiezen uit 100 belminuten, 300 belminuten of onbeperkt bellen. Ook kan er mobiel internet worden besteld, waarbij dit begint bij 500 MB databundel tot maar liefst 5 GB! Bij alle bundels maak je voor slechts € 1,00 per maand extra gebruik van het 4G-netwerk van T-Mobile.

Mobiele telefoons bij Ben

Sinds een paar jaar biedt Ben ook smartphones aan in combinatie met een abonnement. Door het assortiment beperkt te houden kan de provider ook interessante prijzen neerleggen voor de gebruiker. Alle toestellen worden aangeboden met een 2-jarig contract, maar zijn wel erg interessant gezien de prijsstelling en het toestel. Met deze opzet kan er voor weinig geld al heel snel een mooie smartphone worden bemachtigd en uiteraard is hier ook weer dezelfde keuze uit abonnementen ten opzichte dat van SIM Only abonnementen.

Ben abonnement verlengen

Een abonnement verlengen van Ben is heel eenvoudig en kan via de website geregeld worden. Wie een maandabonnement heeft hoeft dit uiteraard niet maandelijks te verlengen en wordt het contract maandelijks stilzwijgend verlengd. Dit laatste geldt overigens ook voor abonnementen met een contractperiode, maar na deze periode ben je contract vrij en kun jezelf kiezen wat je wenst te doen met je abonnement.

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over Ben

 • 1
  Biedt Ben 4G internet aan?
  Ja, vanaf oktober 2014 biedt Ben ook abonnementen aan met razendsnel 4G internet. Hiermee download je met snelheden tot wel 25 Mbps.
 • 2
  Van welk GSM netwerk maakt Ben gebruik?
  Ben is onderdeel van de provider T- Mobile en maakt gebruik van dit netwerk.
 • 3
  Betaal ik bij Ben aansluitkosten?
  Ja, je betaalt bij Ben aansluitkosten als je een nieuw abonnement activeert. In de totale kostenoverzicht op onze website vind je de actuele hoogte van de aansluitkosten. Let op: als je ervoor kiest om je Ben abonnement te verlengen betaal je géén aansluitkosten.
 • 4
  Hoelang is mijn bundel bij Ben geldig?
  Het beltegoed bij Ben is 1 maand geldig en niet verder mee te nemen.
 • 5
  Hanteert Ben een opzegtermijn?
  Ja, de opzegtermijn bij Ben is 1 maand, na het verstrijken van je afgesproken contractperiode.