Meer informatie over Oppo smartphones

Oppo is een Chinese fabrikant en is nog maar kort bekend in ons land. In 2016 is Oppo gestart met de verkoop van smartphones en heeft zich in korte tijd in de top 5 best verkochte smartphonemerken van de wereld kunnen krijgen. Daarmee zijn ze bekende merken als Motorola, Nokia, Google voorbij gegaan. Inmiddels heeft Oppo de plek van Huawei overgenomen.

Voordelen van Oppo smartphones

We noemde de vergelijking al even, maar net als destijds met Huawei, moet Oppo het vooral van zijn scherpe prijs hebben. Ze maken innovatieve smartphones die veel lijken op de nieuwste iPhones en Samsung Galaxy's. De toestellen beschikken allemaal over randloze schermen, kwalitatieve en modern ingebouwde camera's en krachtige processoren.

Zijn ze dan altijd spotgoedkoop? Nee, dat niet. De Oppo Find X5 Pro is het ultieme vlaggenschip van dit moment en heeft een behoorlijk prijskaartje van € 1299,00

Welke Oppo smartphones zijn er te koop?

In korte tijd zijn er behoorlijk wat Oppo telefoons uitgebracht. Onze vergelijker beschikt al over 20+ toestellen op het moment van schrijven. En dat is best bijzonder voor een nieuw opkomend merk. Maar zo zorgen ze er wel voor dat er voor iedereen een telefoon beschikbaar is.

Heb je weinig budget? Dan is de Oppo A-serie echt wat voor jou. Dit zijn betaalbare smartphones, maar aan de buitenkant zie je daar niets van terug. De toestellen zitten allemaal rond een prijskaartje van 100 en 200 euro en zijn dus ook allen zonder BKR-registratie te bestellen bij een abonnement.

Liever toch wat meer mogelijkheden en wat betere camera specificaties? Kijk dan eens naar de Oppo Reno-serie. Dit zijn flink uitgebreide smartphones in het luxere middensegment.

De Find X-serie zijn de exclusieve smartphones. Deze smartphones zitten qua specificaties in het bovensegment en beschikken over prijskaartjes uiteenlopend van € 500 tot € 1300.

Hebben Oppo smartphones 5G?

De nieuwste smartphones van Oppo beschikken over 5G. Maar dat is dus niet bij ieder toestel het geval. Let er voordat je overgaat tot aankoop dus wel op of dit bij je gewenste toestel ook zo is. Je vindt dit terug op de toestelpagina zelf.

Wil je gebruik kunnen maken van 5G? Dan is het wel noodzakelijk dat je ook een abonnement afsluit met 5G. Niet elke provider biedt dit al aan, en je kunt het vaak aan- en uitzetten. Zonder 5G abonnement heb je dus nog niets aan je 5G toestel.

Besparen op de aankoopprijs van je Oppo smartphone

Wist je dat je door te vergelijken vele tientallen euro's op je toestelprijs kunt besparen? Wij vergelijken dagelijks aanbiedingen van alle providers en bekende webshops, zoals Belsimpel en Mobiel.nl. Dagelijks zetten wij de laagste prijzen bovenaan, zodat je in één oogopslag ziet wat de laagste prijs voor je toestel is.

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over Oppo telefoons

 • 1
  Is Oppo een goed merk?
  Oppo is op dit moment één van de meest verkochte smartphone merken ter wereld. Met name in China is het een erg bekend merk. In Nederland wordt het steeds populairder. De smartphones zijn van uitstekende kwaliteit en vaak voor een goede prijs-kwaliteit.
 • 2
  Wat is beter? Oppo of Samsung?
  Qua prestaties is dat erg afhankelijk van het toestel. Er zijn veel Oppo smartphones die qua specificaties een stuk beter dan Samsung zijn en toch nog goedkoper worden verkocht. Maar de naamsbekendheid van Samsung en de community eromheen is een flink stuk groter.
 • 3
  Is Oppo een veilig merk?
  Oppo doet er alles aan om de gegevens op je telefoon versleuteld en geanonimiseerd op te slaan. Daarmee is Oppo één van de veiligere smartphones van dit moment.
 • 4
  Wat is de beste Oppo telefoon van dit moment?
  De Oppo Find X5 Pro is op dit moment de duurste en beste smartphone van Oppo.