iPhone 7 abonnement

iPhone 7
Geheugen
128 GB
256 GB
Snel naar ↓ informatie
Alles over de iPhone 7
Reviews
(9.0)
Mede mogelijk gemaakt door: iPhone 7

Het begin van september is voor Apple fans altijd spannend en ook in 2016 was dat weer het geval. Apple lanceerde twee gloed nieuwe iPhones, de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Hoewel de wereld zeer sceptisch was over de vernieuwing van de toestellen van Apple kun je toch echt wel zeggen dat de iPhone 7 een flinke verbetering is op de iPhone 6S. Het toestel heeft een veel beter scherm, een onwijs snellere A10 processor, verbeterde 12-megapixel camera, het is water en stof dicht, een slank design en daar begint het pas.

iPhone 7 design

De iPhone 7 past volledig in de Apple iPhone-lijn. Het is toestel heeft natuurlijk veel weg van de iPhone 6S. Toch zal je beide toestellen niet snel door elkaar halen. De iPhone 7 heeft namelijk een veel verfijndere antenne lijnen en natuurlijk geen 3,5-mm koptelefoon ingang meer. Het toestel is dunner dan zijn voorganger en Apple lanceert twee nieuwe kleuren, Black en Jet Black. Net als de Samsung Galaxy S7 serie is de iPhone 7 ook IP68 gecertificeerd.

De nieuwe Apple verschijnt met het bekende 4,7-inch beeldscherm. Het beeldscherm heeft wel een behoorlijke upgrade gekregen en is nu Full-HD. Een andere verbetering in het design is de home knop. Bij sommige iPhones was de knop een heikel punt. De home knop in de iPhone 7 is geen fysieke knop meer en werkt via Force Touch. Aan de onderkant van het toestel vind je Lightning poort die je nu niet alleen voor opladen en data verkeer kunt gebruiken. Muziek via je hoofdtelefoon of oor plug speel je ook af via deze poort.

De nieuwe A10 processor

Naast de betrouwbaarheid is natuurlijk ook de snelheid van de iPhone één van de redenen waardoor velen bij het merk zweren. Op dit gebied maakt Apple alle wensen waar. De nieuwe A10 Fusion processor is ongelofelijk snel en samen met de grafisch M10 coprocessor zijn de prestaties enorm vooruit gegaan. De processor heeft zes kernen en is 40% snelle dan de A9 en wel twee keer sneller dan de A8 processor.

In vergelijking tot de eerste iPhone zijn de processor prestaties van de nieuwe iPhone 120x sneller. Je leest het goed. Er zijn vier kernen voor het zware werk en twee voor het lichte werk. Daardoor kan het toestel optimaal gebruik maken van zijn accucapaciteit gebruikt. Op grafisch gebied is de processor zelfs 50% beter dan de A9 en zelfs drie keer sneller dan de A8. Die snelheid zorgt ervoor dat je allerlei nieuwe apps kunt gebruiken op je iPhone 7 zoals Adobe Photoshop Lightroom en games waar je computer zelfs moeite mee heeft.

De iPhone 7 heeft 2 GB aan werkgeheugen en je hebt de keuze uit 32 GB, 128 GB en 256 GB aan opslag. Het toestel draait op het volledig vernieuwde iOS 10.

iPhone 7 camera

Pas sinds de iPhone 6S is Apple overstag gegaan in pixel hoeveelheid. Eerdere toestellen moesten het met camera’s onder de 10-megapixel doen. De iPhone 7 gebruikt wederom een 12-megapixel camera, de camera is echter enorm verbeterd. Een diafragma van f/1.8, optische stabilisatie en een Six-element lens zorgen voor prachtige foto’s. Dankzij het diafragma maak je ook met weinig licht super mooie foto’s. Het zorgt er voor dat de camera genoeg licht krijgt voor je foto. De dubbele LED flitser is vervangen voor een Quad-LED True Tone flitser.

De camera wordt geholpen door Apple’s ISP, dat is een cameraprocessor die niet allen de flitser helpt bij de juiste hoeveelheid licht, maar ook de camera gigantisch verbetert. Voor de lancering heeft Apple de camera’s in de handen gegeven van professionele fotograven en zij waren allen verbaast. Voorop tref je de 7-megapixel Face Time camera. Dankzij de nieuwe iOS 10 kun je foto’s ook in RAW formaat opslaan en zelfs de kleuren bewerken.

Geluid naar een ander niveau

De iPhone 7 brengt geluid naar een ander niveau. Het begint met de stereo speakers boven en onder het scherm deze iPhone. Dan komen we bij een gewaagde stap van Apple. De lightning poort, deze poort schijnt zelfs al voor optimaal geluid te zijn ontwikkeld. Aangezien de poort niet alleen geluid maar ook energie doorgeeft kunnen oor plug en koptelefoon fabrikanten als JBL nog slimmere koptelefoons ontwikkelen. Vanaf nu luister je via de lightning poort.

Apple kondigt AirPods aan

Een andere gewaagde stap van Apple is de AirPods. De draadloze oordopjes geven niet alleen en prachtig geluid, ze communiceren vanuit hun opbergdoos met je iPhone of Apple Watch. Je kunt 5 uur draadloos naar je favoriete muziek luisteren of praten met Siri en telefoneren. De AirPods hebben een eigen W1 processor om jou de optimale geluidsbeleving te geven.

iPhone 7 aanschaffen

Apple lanceerde zijn 2016 iPhone op 7 september in Amerika. De techreus kreeg het voor elkaar om de iPhones al op 16 september aan te bieden in enkele grote markten., onder andere in Nederland.

Het toestel heeft als basis 32 GB opslag en deze versie kost 649 euro. Mocht je meer capaciteit nodig hebben dan is er keuze uit 128 GB en 256 GB opslag. De AirPods zijn beschikbaar vanaf 159 euro.

Het blijft natuurlijk een grote investering, de iPhone 7 kopen. Je kunt de smartphone in één keer betalen. Een andere, veel gekozen, optie is het toestel aan te schaffen via een iPhone 7 abonnement. Afhankelijk van de provider betaal je jouw toestel dan in 12 tot 24 gelijke delen. Om je te helpen in deze keuzen hebben wij een ruim assortiment aan iPhone 7 telefoonabonnementen. Je kunt ze eenvoudig met elkaar vergelijken en zo de best passende iPhone 7 abonnement vinden. Liever nog even verder kijken bij andere toestellen? In onze telecomvergelijker vind je een overzicht van alle moderne smartphones.