iPhone X abonnement

iPhone X
Geheugen
256 GB
Snel naar ↓ informatie specificaties
Alles over de iPhone X
Reviews
(8.0)
Mede mogelijk gemaakt door: iPhone X

Het is in 2017 tien jaar geleden, dat Apple de eerste iPhone presenteerde. Apple ontketende in 2007 een ware smartphone revolutie met de eerste iPhone. Ter ere van het tien jarig bestaan lanceerde Apple in 2017 de Apple iPhone X. Een prachtig premium vlaggenschip met een full screen ontwerp en niet onbelangrijk, het is de eerste iPhone met een AMOLED beeldscherm. De OLED techniek zorgt voor wonderlijke beelden in natuurgetrouwe kleuren. Het jubileum toestel is zeer rijk uitgerust. Het prachtige 5,8 inch beeldscherm neemt vrijwel de gehele voorkant in. Aan de bovenkant ( bijna in het beeldscherm ) tref je vrijwel in het midden de 7 megapixel selfie camera en de TrueDepth camera voor 3D gezichtsherkenning. Draai je de smartphone om, dan zie je de schittering van de glazen achterkant voorzien van verticale dual camera opstelling. Twee 12 megapixel camera’s met True Tone LED flitser me luxe camera technieken.

Binnen de premium behuizing van sterk glas en chirurgisch metaal, huist de A11 Bionic processor van Apple. Het is een bijzonder snelle hexa core processor die veel sneller en zuiniger is dan zijn voorganger. Je kunt de smartphone daarom ook eenvoudig een dag gebruiken bij gemiddeld gebruik. De A11 Bionic processor is misschien wel de krachtigste chip van 2017. Het vlaggenschip heeft 64 GB of 256 GB aan opslagcapaciteit en daar moet je het ook mee doen. Een flinke accu levert genoeg stroom aan de iPhone X voor 21 uur spreektijd en de smartphone draait op het nieuwe iOS 11.

Full screen Apple iPhone X ontwerp

Het ontwerp van de iPhone X is uniek als je hem vergelijkt met alle andere iPhones. Het is de eerste Apple smartphone met een full screen ontwerp. Het beeldscherm neemt daarbij bijna de volledige voorkant in. Op die manier maak je optimaal gebruik van ruimte en houdt Apple de smartphone klein. Het 5,8 inch beeldscherm zit in een behoorlijk compacte behuizing die kleiner is dan de iPhone 8 Plus met 5,5 inch beeldscherm. De Apple iPhone X is ook de eerste Apple telefoon voorzien van de OLED beeldscherm technologie. Het heldere 5,8 inch Full HD+ AMOLED beeldscherm laat je films zien in ongekende beeldkwaliteit. De traditionele Apple Home knop heeft moeten wijken vanwege het enorme beeldscherm. Via de superslimme 3D gezichtsherkenning kun je het vlaggenschip veilig ontgrendelen. De glazen achterkant en full screen beeldscherm sluiten naadloos aan op het roestvrij chirurgisch staal.

Draai je de premium smartphone om, dan zie je de opvallende cameraheuvel in de schitterende glazen behuizing. De twee krachtige camera’s worden gescheiden door een grote True Tone LED flitser. Iets lager glimt het uitgeslepen Apple logo. Aan de onderkant tref je de lightning poort en ook deze Amerikaanse smartphone heeft geen 3,5 mm koptelefooningang. Het schitterende glazen toestel is IP67 gecertificeerd en kan tegen stof en water. Het glazen ontwerp heeft Apple de mogelijkheid gegeven draadloos opladen te implementeren. Je hoeft het toestel slechts neer te leggen op een oplaadstation en de telefoon wordt opgeladen. De Apple iPhone X is 143,6 mm hoog, 70,9 mm breed en heeft een dikte van 7,7 mm. De nieuwe Apple weegt 174 gram en is beschikbaar in de kleuren Spacegrijs en Zilver.

Apple iPhone X specificaties

Het jubileum toestel van Apple is rijk uitgerust en beschikt over een groot aantal nieuwe technieken en hardware. De smartphone heeft een groot 5,8 inch Quad HD AMOLED beeldscherm. De resolutie van het beeldscherm is 2.436 x 1.125 pixels en het beeldscherm heeft een 18,5:9 beeldverhouding. Sterk glas beschermt het beeldscherm tegen ongelukjes. De krachtbron van het jubileum toestel is de A11 Bionic processor. Misschien wel de krachtigste chip van het moment. De snelle hexa core processor heeft twee zware kernen die 70% sneller zijn en vier lichtere kernen die 20% sneller zijn in vergelijking tot vergelijkbare A10 Fusion kernen. Het is dus een geweldige krachtbron waarmee je werkelijk alle zware applicaties kunt draaien en soepel de zwaarste games speelt. Er is keuze uit 64 GB of zelfs 256 GB aan opslagruime.

De Apple iPhone X is een compleet vlaggenschip en uitstekend geschikt voor multi tasken, films kijken of uren zware games spelen. De flinke mAh accu geeft het vlaggenschip een dag stroom bij gemiddeld gebruik, tot 21 uur spreektijd.

Meer vastleggen dan het blote oog

De iPhone X heeft super snel reagerende hoofdcamera’s, beide voorzien van optische beeldstabilisatie en de zelflerende A11 Bionic chip met beeldprocessor. De mogelijkheden en foto´s die de twee 12 megapixel camera´s geven, zijn indrukwekkend. De iPhone X combineert een f/1.8 groothoeklens met een f/2.4 telelens waardoor je zelfs in het donker de mooiste foto´s maakt. Objecten haal je super dichtbij dankzij de 10x digitale zoom. Films die je maakt worden optimaal gestabiliseerd door de beeldprocessor en tijdens filmen kun je tot wel 6x inzoomen. Een premium smartphone kan natuurlijk niet zonder voortreffelijke selfies. Je vindt de 7 megapixel selfie camera bijna in het midden van een prachtige OLED beeldscherm. Jouw selfies komen tot leven dankzij de f/2.4 camera voorzien van automatische beeld stabilisatie en Retina flash.

Augmented reality en 3D gezichtsherkenning

Het zat er dik in, want Tim Cook is een groot voorstander van de Augmented Reality ( AR ) techniek. De iPhone X beschikt over AR functionaliteit. Niet verwonderlijk, want iOS 11 beschikt al over een uitgebreid AR pakket voor allerlei AR functies en programma’s. De mogelijkheden zijn nog groter dankzij de 3D gezichtsherkenning van de Apple iPhone X aan de voorkant. Omringt door het AMOLED beeldscherm tref je de sensoren voor het super veilig ontgrendelen van je iPhone X vlaggenschip. De verschillende sensoren zoals een infrarood camera, een lichtsensor, projector worden vergezeld van de 7 megapixel selfie camera. Apple noemt de techniek TrueDepth camera. De smartphone kan tot wel 50 verschillende spierbewegingen analyseren zodat de telefoon het gezicht van de eigenaar kan scannen. Het 3D model dat van jouw ontstaat kun je bijvoorbeeld in één van de 12 Animoji nabootsen. Na het scannen herkent de smartphone zijn / haar eigenaar met een blik op de smartphone.

iPhone X connectiviteit

De gemiddelde Apple vlaggenschepen gaan echt lang mee. Je wilt al die jaren wel genieten van de optimale download snelheid die 4G of 4,5G netwerken beiden. De nieuwe Apple iPhone X heeft 4G LTE Cat 16 en haalt download snelheden tot 1 Gbps. Je kunt vliegensvlug uploaden tot wel 150 Mbps. Het zijn ongelofelijke snelheden die de Nederlandse providers in 2017 nog lang niet kunnen aanbieden. Je bent dus verzekerd van optimale netwerk snelheden in de toekomst. Het Apple vlaggenschip heeft NFC, Wifi a/b/g/n/ac, dual-band, hotspot, Bluetooth v5 en GPS. De telefoon beschikt niet over een vingerafdrukscanner. Je ontgrendelt de telefoon via een code en 3D gezichtsherkenning.

De Apple iPhone X is leverbaar vanaf 1.159 euro. Een flinke investering, zelfs voor een hypermodern en complete vlaggenschip. Er zijn daarom veel mensen die voor een telefoonabonnement kiezen. De betaling worden dan verspreid over 12 tot 24 gelijke delen samen met je abonnement. Je dient wel rekening te houden met het BKR en geld lenen kost nou eenmaal geld. Het is van verschillende factoren afhankelijk of een los toestel bijvoorbeeld aantrekkelijker is, dan een telefoonabonnement. Je persoonlijke situatie, de beschikbare aanbiedingen en natuurlijk jouw gemiddelde telefoon gebruik zijn van grote invloed. Je vindt hier de beste Apple iPhone X telefoonabonnement aanbiedingen. Liever toch nog even vergelijken met de specificaties van andere high end smartphones? Maak dan gebruik van onze telecomvergelijker.

Handige tips voor de iPhone X
 • 1
  Hoe kan je Siri het snelst openen op mijn iPhone X?
  Naast de welbekende "Hi Siri" kan je bij de iPhone X Siri ook oproepen door de knop aan de rechter zijkant ingedrukt te houden.
 • 2
  Hoe kan je voorkomen dat je gestoord wordt tijdens autorijden?
  Je hoeft de iPhone X niet uit te zetten om tijdens het rijden niet meer gestoord te worden. De iPhone heeft deze optie zelf en je kunt het op verschillende manieren gebruiken. Open de Instellingen en selecteer Niet Storen. Hier kun je de optie activeren. Kies uit de drie mogelijkheden de best passende. Er is keuze uit Handmatig, Via Bluetooth in auto of Automatisch. Let op, kies je voor Handmatige, dan kun je de Niet Storen modus via het bedieningspaneel aanzetten.
 • 3
  Hoe kan je gemakkelijk een overzicht krijgen van alle apps op je iPhone X?
  Er is bij de iPhone X een knop om te wisselen tussen apps. Om het overzicht van apps te zien, veeg je aan de onderkant van het beeldscherm omhoog voor een virtuele thuisknop. Veeg je nog een keer omhoog, dan krijg je de appkiezer in beeld.
 • 4
  Hoe kan je tussen verschillende apps schakelen?
  Als je aan de onderkant van de iPhone X naar rechts of links veegt, dan kun je wisselen tussen de recente taken. Je ziet nu niet alle apps, maar kunt wel snel schakelen
 • 5
  Hoe kan je het bedieningspaneel van je iPhone X veranderen?
  Het bedieningspaneel van je iPhone X kun je zelf optimaal afstemmen op je eigen wensen. Open het paneel door te vegen vanaf de onderkant van de smartphone. Wijzigen van het bedieningspaneel doe je door op instellingen te klikken. Vanuit daar ga je naar Bedieningspaneel en kies je voor Pas regelaars aan.
 • 6
  Hoe kan je het beginscherm aanpassen naar je eigen voorkeur?
  De apps op de Apple iPhone X staan niet op een vaste plaats. Je kunt ze wijzigen en bijvoorbeeld een apart begin scherm of map maken voor al je muziek programma’s. Kies de app die je wilt verplaatsen en druk daar op tot de app begint de bewegen. Sleep de app naar de rechterzijde van het laatste scherm en je krijgt een nieuw startscherm. Wil je weten hoeveel ‘start’ schermen je hebt? Aan de onderkant staan puntjes, de hoeveelheid punten wil zeggen hoeveel home schermen je hebt.
 • 7
  Hoe kan je een nieuwe map voor je apps aanmaken op je iPhone X?
  Het is eenvoudig om al je apps overzichtelijk te ordenen met mappen. Apps kun je in een map zetten en zo bijvoorbeeld alle muziek apps bij elkaar zetten. Een app map maak je door op een app te drukken tot de app beweegt. Pas dan kun je de app slepen. Sleep de app bovenop de app waarmee je een map wilt maken. Je krijgt nu een map en kunt hiervan de naam wijzigen.
 • 8
  Hoe kan je de naam van je iPhone X wijzigen?
  Verschillende applicaties zoals iTunes en iCloud gebruiken je smartphone naam. Je kunt die wijzigen bij Instellingen. Kies voor Algemeen en klik op Info. In dit menu kun je Naam aanklikken en de naam van je iPhone X wijzigen.
 • 9
  Hoe kan ik Siri snel openen op mijn iPhone X?
  Bij de iPhone X kun je Siri ook oproepen door de knop aan de rechter zijkant ingedrukt te houden.
 • 10
  Hoe kan ik voorkomen dat ik gestoord wordt tijdens het autorijden?
  Je hoeft de iPhone X niet uit te zetten om tijdens het rijden niet meer gestoord te worden. De iPhone heeft deze optie zelf en je kunt het op verschillende manieren gebruiken. Open de Instellingen en selecteer Niet Storen. Hier kun je de optie activeren. Kies uit de drie mogelijkheden de best passende. Er is keuze uit Handmatig, Via Bluetooth in auto of Automatisch. Let op, kies je voor Handmatige, dan kun je de Niet Storen modus via het bedieningspaneel aanzetten.
 • 11
  Hoe krijg ik een overzicht van al mijn geïnstalleerde apps?
  Er is bij de iPhone X een knop om te wisselen tussen apps. Om het overzicht van apps te zien, veeg je aan de onderkant van het beeldscherm omhoog voor een virtuele thuisknop. Veeg je nog een keer omhoog, dan krijg je de appkiezer in beeld.
 • 12
  Hoe kan ik snel wisselen tussen mijn verschillende apps?
  Als je aan de onderkant van de iPhone X naar rechts of links veegt, dan kun je wisselen tussen de recente taken. Je ziet nu niet alle apps, maar kunt wel snel schakelen.
 • 13
  Hoe kan ik het bedieningspaneel van mijn iPhone X veranderen?
  Het bedieningspaneel van je iPhone X kun je zelf optimaal afstemmen op je eigen wensen. Open het paneel door te vegen vanaf de onderkant van de smartphone. Door op de verschillende opties te drukken kun je de huidige icoontjes wijzigen in snelkoppelingen die jij vaker gebruikt.
 • 14
  Hoe kan ik het homescherm van mijn iPhone X aanpassen?
  De apps op de Apple iPhone X staan niet op een vaste plaats. Je kunt ze wijzigen en bijvoorbeeld een apart begin scherm of map maken voor al je muziek programma’s. Kies de app die je wilt verplaatsen en druk daar op tot de app begint de bewegen. Sleep de app naar de rechterzijde van het laatste scherm en je krijgt een nieuw startscherm. Wil je weten hoeveel 'start' schermen je hebt? Aan de onderkant staan puntjes, de hoeveelheid punten wil zeggen hoeveel home schermen je hebt.
 • 15
  Hoe kan ik een nieuwe map aanmaken voor mijn apps?
  Het is eenvoudig om al je apps overzichtelijk te ordenen met mappen. Apps kun je in een map zetten en zo bijvoorbeeld alle muziek apps bij elkaar zetten. Een app map maak je door op een app te drukken tot de app beweegt. Pas dan kun je de app slepen. Sleep de app bovenop de app waarmee je een map wilt maken. Je krijgt nu een map en kunt hiervan de naam wijzigen.
 • 16
  Hoe kan ik de naam van mijn iPhone wijzigen?
  Verschillende applicaties zoals iTunes en iCloud gebruiken je smartphone naam. Je kunt die wijzigen bij Instellingen. Kies voor Algemeen en klik op Info. In dit menu kun je Naam aanklikken en de naam van je iPhone X wijzigen.
 • 17
  Hoe kan ik Apple tips inschakelen?
  In de Tip app van Apple kun je allerlei handige tips en trucs vinden. Je kunt op de hoogte blijven van alle nieuwe tips. In het Instellingen menu kun je kiezen voor Berichtgeving. Hier kun je Tips instellen.
 • 18
  Hoe kan ik films opnemen in slow motion?
  Je kunt met de iPhone X films maken in verschillende kwaliteit. De kwaliteit van je films kun je aanpassen bij Instellingen, Foto's en Camera en daar Camera. Naast films in hoge kwaliteit tot 4K op 60 fps is het ook mogelijk om in slowmotion te filmen. In het camera menu kun je de kwaliteit aanpassen onder Optie. Daar zie je Slo-mo en kun je kiezen uit filmen in 120 fps of 240 fps.
 • 19
  Hoe kan ik gemaakte portretfoto's beter berlichten?
  Net zoals de iPhone 8 Plus heeft de iPhone X ook twee uitstekende camera’s. In foto’s die je maakt met portret modus kun je een nog mooier belichtingseffecten krijgen. Ga in je camera menu naar portret modus en veeg over de portretbelichting knop. Kies vervolgens voor Contourlicht, Natuurlijk Licht of Studiolicht.
 • 20
  Hoe kan ik Live Foto effecten inschakelen
  Sinds de iPhone 6S kun je Live Foto’s maken. Met de iPhone X krijg je hierin nog meer mogelijkheden. De stoere foto’s kun je eenvoudig delen en zelfs als achtergrond zetten. Het zijn eigenlijk korte filmpjes. De telefoon maakt namelijk beelden voor een foto moment en na het foto moment. Je kunt een Live Foto bewerken als je de foto opent uit de Foto-app. Door omhoog te vegen kun je op een effect klikken. Er zijn meerdere effecten zoals Herhaal waarbij je de actie doorloopt. Een andere optie is Sluiter, deze optie geeft de mogelijkheid om achteruit of vooruit af te spelen. Je kunt ook een vervagingseffect invoegen via de optie Lange belichting. Om de hoofdfoto te veranderen, dan kun je op Wijzig drukken.
 • 21
  Hoe kan ik geïnstalleerde apps van mijn iPhone X verwijderen?
  Helaas kun je niet alle apps verwijderen die overbodig zijn. Een groot aantal apps zijn namelijk niet te verwijderen zoals FaceTime, Agenda en Contacten. Je kunt apps verwijderen door op de app te drukken tot de app begint te bewegen. Druk je nu op het kruisje, dan wordt de applicatie volledig verwijderd.
iPhone X specificaties vergelijken
Eigenschappen  
Release:april 2017
Afmetingen:143.6 x 70.9 x 7.7 mm
Gewicht:174 g
Simkaart-type:nano
  
Scherm 
Schermgrootte:5,80 inch (14,73 cm)
Resolutie:2436 x 1125
Beeldscherm:OLED
Orientatiesensor:
Touchscreen:
Touchscreen technologie:Capacative
  
Hardware 
Processor:2740 Mhz Hexacore
Intern geheugen (RAM):3 GB
Interne opslag:64 GB, 256 GB
Geheugen uitbereiding:
Connector type:Lightning
Accelerometer:
Dualsim:
  
Software 
Besturingssysteem:iOS 11
Vliegtuigmodus:
  
Camera's 
Camera:
Aantal camera's:2 (dual camera)
Camera resolutie:12MP + 12MP
Autofocus:
Flitser:
Geo tagging:
Video:
Video resolutie:4K
Tweede camera:
Resolutie tweede camera:7 MP
  
Batterij 
Batterij:Li-Ion
  
Netwerken 
4G:
5G:
Wifi:
Bluetooth:
NFC:
GPS:
Assisted GPS:
  
Beveiliging 
Pincode:
Vingerafdrukscanner:
Gezichtsherkenning:
  
Berichten 
SMS:
MMS:
Email: