-

Sony Xperia E5 abonnement

Sony Xperia E5

Ben je op zoek naar een Sony Xperia E5 abonnement? Vergelijk alle Sony Xperia E5 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Sony Xperia E5

De Sony Xperia E5 is het instap model van de 2016 Xperia-lijn. Het toestel lijkt op zijn grote broers de Xperia-lijn maar het heeft een kunststof behuizing met aluminium look. Je herkent de E5 direct als Sony toestel en het toestel is uitgerust met een set uitstekende camera’s. Het 5-inch HD beeldscherm geeft zeer scherpe beelden en je kunt de kleurstelling van de achtergronden aanpassen aan de kleurstelling van je toestel. Dit toestel gaat twee dagen mee en dankzij de nieuwe techniek van Sony heeft de batterij een extra lang leven.

Sony Xperia E5 hardware

De Xperia E5 heeft een MediaTek quad-core processor. De MT6735 chipset heeft vier kernen geklokt op maximaal 1,3 GHz. Naast de processor beschikt de smartphone over 1,5 GB werkgeheugen en krijg je 16 GB opslagcapaciteit. Voor diegene die veel spellen speelt of juist veel foto’s maakt is de opslag te vergroten tot 200 GB met een microSD-kaart. Het toestel heeft een 5-inch HD beeldscherm met 720p resolutie. Het is een IPS LCD capacitive beeldscherm en geeft een extra grote kijkhoek. Ideaal als je op het toestel foto’s aan je vrienden laat zien. Stroom krijgt het toestel vanuit een 2700 mAh batterij die helaas niet te verwijderen is. Je de Xperia tot wel twee dagen gebruik en dankzij de speciale oplaadtechniek van Sony heeft de batterij een extra lange levensduur.

Vorm en Design

Al jaren lang gebruikt Sony rond knopjes voor zijn smartphones. Het valt dan ook direct op, dat de Xperia E5 ovale knopjes heeft. De power knop is niet meer rond, maar ovaal. Verder heeft het toestel een rechthoekig design met afgeronde hoeken waaraan je Sony toestellen direct herkent. De E5 weegt 147 gram en is zijn afmetingen zijn 144 mm hoog, 69 breed met een dikte van 8,2 mm.

Sony Camera’s

De Xperia E5 heeft een zeer goede camera, een 13-megapixel Sony camera. De gemiddelde smartphone in dit segment moet het met minder stellen. Wanneer je een foto maakt, kun je de E5 zo instellen dat het automatisch de juiste instellingen kiest met ‘Auto Scene Recognition’. De Sony analyseert de situatie en de camera kan herkennen wat je wilt fotograferen zodat er automatisch aanpassingen gedaan worden. Er is een HDR-optie aanwezig en de camera heeft autofocus. Donkere situaties licht je bij met de LED-flitser en de camera-app heeft een ‘deel knop’ waarmee je jouw foto’s direct deelt op je Facebook, Instagram of Twitter. Je maakt films in 1080p kwaliteit en je kunt prachtige panorama foto’s maken. Selfies schiet je met de 5-megapixel aan de voorkant. De camera software beschikt over gezichtsherkenning, glimlach herkenning en je focust de camera door op het scherm te klikken.

Sony Xperia E5 software

Naast zeer uitgebreide camerasoftware heeft Sony de Xperia E5 vol gestopt met slimme software. Het toestel draait op Andriod 6.0 Marshmallow dat op zichzelf al bekend staat voor zijn slimme oplossingen en energie zuinige werkwijze. Het toestel is erg gebruiksvriendelijk en wordt naarmate je het vaker gebruikt steeds beter. Het toestel geeft je zelfs nuttige tips gebaseerd op je dagelijks gebruik. De software helpt je alles uit je toestel te halen.

Beschikbaarheid Xperia E5

Alle hedendaagse connectiviteit zijn te vinden op dit toestel. De Sony Xperia E5 beschikt over Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.1, FM-Radio, GPS, NFC en een micro-USB v2 poort. Het toestel ondersteunt 2G (GSM), 3G (UMTS) en ook 4G (LTE) netwerken.

De Sony Xperia E5 is bekend gemaakt via verschillende media kanalen en er was geen officiële presentatie. Toch is dit een toestel die de aandacht verdient. Het apparaat is zeer compleet en bevat twee geweldige camera’s met bijpassende software. Het maakt dit toestel ideaal voor de meeste smartphone gebruikers die veel waarde hechten aan een goede camera maar hiervoor niet de hoofdprijs willen betalen. De smartphone heeft een adviesprijs van slechts € 199,00. Hij is beschikbaar in het zwart en wit.

Je kunt de E5 in één keer betalen of kiezen voor een telefoonabonnement met het toestel. Welke optie het meest voordelig is kan verschillen per gebruiker en aanbieding. Reken voor jezelf altijd uit wat de totaal kosten zijn voor alle situaties voordat je een keuze maakt.

Hier vind je de aantrekkelijkste deals voor telefoonabonnementen met de Sony Xperia E5.