Top 3 HTC aanbiedingen

1
HTC U11
HTC U11100 minuten + 5GB
Bekijk aanbieding
2
HTC 10
HTC 10100 minuten + 1GB
Bekijk aanbieding
3
HTC U Ultra
HTC U Ultra100 minuten + 5GB
Bekijk aanbieding

HTC telefoons vergelijken

HTC HTC is één van de bekendere smartphone merken in ons land. We kennen het merk allemaal van onder andere de HTC 10 en HTC Desire-serie.HTC bestaat echter al sinds 1997 en is al een lange tijd bezig met de ontwikkeling van mobiele telefoons en later smartphones. De Taiwanese fabrikant is zowel in de zakelijke markt als de particuliere markt erg bekend. De HTC 10 en de Desire-serie is de huidige generatie smartphones van HTC. Naast Samsung, Apple en Huawei staat HTC op een goede vierde plaats als het om verkoop en populariteit gaat. Als je kiest voor een smartphone van het merk HTC kan je zeker zijn van een degelijk, modern en krachtig toestel. Vele smartphones van het merk beschikken over een aluminium behuizing. Dit maakt het niet alleen prachtig om te zien, maar zorgt er ook nog eens voor dat de telefoon lekker in de hand ligt en tegen een stootje kan. Ook aan gebruiksvriendelijkheid heeft HTC gedacht door iedere smartphone van het besturingssysteem Android te voorzien. Nieuwsgierig naar alle smartphones van HTC? Bekijk alle telefoons en aanbiedingen op deze pagina. Bekijk hieronder alle door HTC gemaakte telefoons en bekijk de specificaties en aanbiedingen.

Meer informatie over HTC

De smartphonefabrikant HTC is opgericht in 1997 met als doel om innovatieve smartphones op de markt te zetten. Toch is het merk pas sinds 2007 echt actief op de Nederlandse markt maar heeft al een hele range aan smartphones op de markt gebracht. Op basis van de besturingssystemen Android en Windows Phone heeft HTC nu al enkele succesvolle smartphones ontwikkeld.

De doorbraak van HTC

HTC smartphonesEnkele HTC telefoons waar deze fabrikant echt naam kreeg in Nederland was met de HTC Touch, de T-Mobile G1 en de HTC Hero. De HTC Touch was nog op basis van het besturingssysteem Microsoft Windows Mobile 6 en voor vele de eerste echte HTC in Nederland. Een jaar later ging HTC een samenwerkingsverband aan met T-Mobile en bracht de G1 uit, de eerste Android smartphone van HTC. Ook dit bleek weer een schot in de roos te zijn en de HTC telefoons vlogen over de toonbank. Na een jaar verder ontwikkelen bracht HTC wederom hun eigen nieuwe smartphone uit en ditmaal was het de HTC Hero. Ook ditmaal werd de HTC telefoon voorzien van Android, maar werd Android voorzien van het eigen design van HTC, ook wel bekend als HTC Sense.

HTC smartphones met Android besturingssysteem

HTC telefoonDe fabrikant HTC is innovatief en gaat graag mee op de laatste technieken. Zoals misschien al eerder opgemerkt is HTC in de loop der jaren overgestapt van Windows Phone naar Android. Met deze overstap heeft HTC wellicht de beste keuze gemaakt ooit. In vergelijking tot andere fabrikanten was HTC ook vrijwel de eerste fabrikant die Android op die manier had weten te verbouwen dat het leek of het besturingssysteem ook echt uit de handen van de fabrikant kwam. De zogenoemde schillen binnen Android werden later ook opgepikt bij andere fabrikanten, maar als wij die vergelijken lijkt bij HTC er duidelijk meer moeite in gestoken te zijn en volgens velen ook de best werkende omgeving ooit.


Hoe groot is het aanbod van HTC telefoons?

Het aanbod van HTC telefoons is momenteel groot en elk model heeft zijn eigen unieke eigenschappen. De HTC smartphones worden veelal verkocht in combinatie met een abonnement en vaak geldt er dan ook nog een leuke aanbieding bij. Denk hierbij aan de eerste paar maanden korting op het abonnement. Hierdoor wordt de aanschaf van een HTC telefoon erg interessant. Toch kunnen wij opmerken dat de HTC telefoons veelal niet worden gebruikt in combinatie met een prepaidpakket en dus enkel goedkoop in de verkoop zijn in combinatie met een abonnement. De meeste HTC telefoons beschikken nu over de mogelijkheden om via 4G te internetten en ons advies is dan ook om een abonnement te nemen waarmee je toegang krijgt tot dit 4G-netwerk in Nederland.

De concurrentie van HTC

HTC heeft natuurlijk ook op de Nederlandse markt enkele concurrenten. Door de unieke benadering van hun smartphones weet HTC wel makkelijk het publiek te bereiken. Mede door de schitterende designs, maar ook door de mogelijkheden op de HTC smartphones zelf lijkt de concurrentie ook moeite te hebben om dit goed bij te benen. Als wij dan toch goed moeten kijken naar de concurrentie dan lijkt HTC zijn pijlen gericht te hebben op Samsung Galaxy en de modellen van Sony Xperia. Hier heeft HTC een gulden middenweg in gevonden door zich bezig te houden met design en functionaliteit, maar ook weer niet te duur. Hierdoor wordt een HTC smartphone sneller in de aanbieding gezet, omdat hiermee de prijs en de aanbieding ook een stuk interessanter wordt.

Innovaties van de fabrikant HTC

Als wij HTC vergelijken met andere fabrikanten moeten wij snel tot de conclusie komen dat de fabrikant op veel vlakken altijd sneller en eerder is geweest. In 2011 koos HTC er voor om Sense te installeren op Android en inmiddels is Sense nu al enkele versies later en dus sterk verbeterd. De gebruikerservaring en het gebruiksgemak wordt door veel gebruikers als zeer prettig ervaren en HTC is nog niet van plan om afscheid te gaan nemen van Sense. Op op het gebied van cameratechnologie heeft HTC de laatste jaren flink verbeteringen aangebracht. Zo wordt een HTC telefoon nu standaard uitgerust met HTC Eye en HTC Zoe. Beide applicaties zorgen voor een verbeterde kwaliteit van foto's, maar ook direct de mogelijkheid om de foto's te bewerken en leuke effecten in te zetten. Binnen HTC Sense is er ook nog Blinkfeed, en zoals de naam dat al doet vermoeden is er een pagina beschikbaar met daarin alle updates op een rij. Deze updates kunnen dus vanaf jouw profiel komen of van nieuwssites waarop jij bent geabonneerd. Waar HTC momenteel ook om bekend staat is het prachtige geluid wat deze HTC telefoons kunnen laten horen. Onder de techniek HTC Boomsound heeft HTC softwarematig het geluid sterk verbeterd en klinkt de muziek niet meer zo blikkerig in vergelijking met andere smartphones.

Waarom een HTC smartphone kopen?

Indien je interesse hebt in een HTC telefoon kunnen wij enkele handige tips meegeven om de aankoop, al dan niet met een abonnement, wat eenvoudiger te maken. Hierbij is jouw eigen persoonlijke situatie erg belangrijk. Zo moet je nagaan of je veel foto's en video's maakt of dat je juist erg veel muziek luistert. Een HTC telefoon met veel intern geheugen is dan wellicht belangrijk. Ben jij misschien iemand die meer op internet zit en de hele dag Facebook in de gaten houdt en tweets verstuurd? Dan raden wij jou een HTC smartphone aan met een abonnement waarmee je de mogelijkheden hebt om te verbinden met 4G. Wil jij gewoon een goedkope HTC smartphone en kunnen bellen? Dan zijn er nog talloze aanbiedingen van HTC telefoons in combinatie met een abonnement. In dit laatste geval is echter jouw belgedrag het belangrijkste en moet je dus jouw abonnement eerst selecteren alvorens je het merk HTC selecteert. Het abonnement moet immers wel passen met jou belgedrag en de HTC telefoon is een prima smartphone die hierbij past!

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over HTC telefoons

 • 1
  Beschikt iedere HTC smartphone over 4G internet?
  Nee, niet iedere HTC telefoon ondersteunt 4G internet. De nieuwste doen dit steeds meer maar let hier bij de aankoop goed op. Op onze website kan je eenvoudig filteren op smartphones met 4G ondersteuning door links in de filter "4G" op "Ja" te zetten. Let op: Alleen een telefoon die 4G ondersteund is niet voldoende. Je moet hierbij ook een telefoon abonnement hebben die geschikt is voor het 4G netwerk. Dit staat vermeldt bij de providers en de verschillende soorten abonnementen. Mocht je er niet uit komen, neem dan contact op met onze klantenservice.
 • 2
  Help! Mijn HTC telefoon is gestolen. Wat nu!?
  Wat vervelend dat je toestel gestolen is. HTC smartphones zijn erg populair en daardoor ook bijzonder interessant voor diefstal. Gelukkig is de politie hiervan op de hoogte en helpt het altijd om aangifte te doen. Ook raden we je aan om direct je provider te bellen en je simkaart te laten blokkeren. Hiermee voorkom je dat er buiten jouw toedoen gebeld wordt met je gestolen telefoon. Sterkte.
 • 3
  Hoelang gaat de accu van een HTC smartphone mee?
  Dat is verschillend. Er zijn vele verschillende soorten HTC telefoons met diverse soorten accu's. De een gaat langer mee dan de ander. Als je precies wilt weten hoelang je accu mee gaat is dit ook afhankelijk van je gebruik. Smartphones kunnen tegenwoordig zo veel. Als je een telefoon alleen gebruikt om te bellen en te sms'en gaat de accu natuurlijk langer mee dan wanneer je de hele dag intensief gebruik maakt van internet op je mobiel. Gemiddeld genomen kan je er vanuit gaat je telefoon ongeveer 24 uur meegaat zonder opgeladen te hoeven worden.
 • 4
  Hoeveel garantie zit er op een HTC telefoon?
  Op het toestel zelf zit standaard 24 maanden garantie. De garantie geldt echter niet voor schade die is ontstaan door val-, stoot-, of waterschade. Op onderdelen (zoals carkits, accu's, headsets etc) zit standaard 6 maanden garantie.
 • 5
  Is een HTC telefoon geschikt voor iedere provider?
  Alle HTC smartphones die via onze website worden aangeboden in combinatie met een telefoon abonnement zijn simlock vrij. Dat wil zeggen dat ze geschikt zijn voor iedere provider.
 • 6
  Mijn HTC wilt niet meer opladen, waar kan dit aan liggen?
  Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je HTC telefoon niet meer op wilt laden. Het kan een softwarematig probleem zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je onlangs een update hebt uitgevoerd of wanneer je een te oude versie van Android hebt geïnstalleerd. Ook kan het zijn dat je accu of juist de lader kapot is. Beide kan je testen door een nieuwe batterij te gebruiken (of even bij iemand te lenen) en een andere oplader te gebruiken. Als je HTC telefoon nu nog steeds niet wilt opladen dan moet je helaas toch even terug naar de winkel.
 • 7
  Mijn HTC gaat helemaal niet meer aan. Wat nu?
  Het is natuurlijk hartstikke vervelend als je HTC telefoon niet meer aan wilt. Heb je het toestel voldoende opgeladen? En zie je dat hij aan het laden is wanneer je de oplader er aan hebt gehangen? Het kan namelijk zijn dat niet je toestel, maar je oplader of de batterij kapot is gegaan. Als het niet aan je lader ligt is het waarschijnlijk noodzakelijk om een harde reset te doen. Zo zet je je HTC telefoon weer terug naar de oude fabrieksinstellingen.
 • 8
  Hoe kan ik mijn HTC opsporen als ik hem kwijt ben?
  Als je je telefoon bent kwijtgeraakt of wanneer hij gestolen is zijn er verschillende mogelijkheden om hem te traceren. Er zijn apps die je kunt downloaden waarmee je vanaf je computer kunt zien waar je HTC telefoon zich op dat moment bevindt. Daarvoor heb je wel een telefoon met GPS nodig. Ook vind je vaak je telefoon terug wanneer je even naar je zelf belt vanaf een andere telefoon. Het helpt wel als je hierbij je geluid aan hebt staan.

Het laatste nieuws over HTC telefoons

'HTC komt met nog drie telefoons in 2017'
19 sep 2017'HTC komt met nog drie telefoons in 2017'Volgens een telecominsider gaat het Taiwanese HTC ons in het restant van 2017 verblijden met drie telefoons. Dit zullen toestellen in de U-lijn zijn die het bedrijf eerder dit jaar op de markt bracht. De drie toestellen staan bekend onder de codenamen Ocean Master, Ocean Harmony en Ocean Lite. Het gaat al tijden... Lees verder
Nieuwe update biedt meer functies Edge Sense
8 sep 2017Nieuwe update biedt meer functies Edge SenseEr is een nieuwe update onderweg voor de recent uitgekomen HTC U11. Dankzij deze update wordt het mogelijk om de veelbesproken Edge Sense functie verder te kunnen personaliseren. Zo wordt het mogelijk om het aanraakgevoelig frame te koppelen aan meerdere apps. De HTC U11 is een veelbesproken toestel. Afgezien van de... Lees verder
HTC in thuismarkt Taiwan zelfs door Oppo ingehaald
30 aug 2017HTC in thuismarkt Taiwan zelfs door Oppo ingehaaldDe twee grote fabrikanten uit Taiwan, ASUS en HTC, hebben het moeilijk. HTC werd afgelopen kwartaal zelfs ingehaald door Oppo. De Oppo R11 is mega populair in Taiwan. Digitimes meldt dat HTC is ingehaald door Oppo als het gaat om smartphone verkopen in Taiwan. Het eens zo grote merk uit Taiwan moet nu Samsung,... Lees verder
HTC U11 krijgt Android 8.0 Oreo in Q4 2017
25 aug 2017HTC U11 krijgt Android 8.0 Oreo in Q4 2017Het hoge woord is eruit. HTC Maakte eerder deze week al bekend welke toestellen straks Android 8.0 Oreo krijgen. De HTC U11 is het vlaggenschip dat de spits afbijt. Dit toestel krijgt nog voor het einde van het jaar de nieuwste versie van Googles besturingssysteem. Dat laat de Amerikaanse tak van de Taiwanese... Lees verder
Nieuwe update voor HTC U11 rolt uit
23 aug 2017Nieuwe update voor HTC U11 rolt uitEr rolt vanaf vandaag een nieuwe update uit voor de HTC U11. In deze update wordt het onder meer mogelijk gemaakt om in Full-HD resolutie video's op te nemen met een snelheid van 60 frames per seconde. Juich echter niet te vroeg: HTC kondigt aan dat de update in de komende maanden uitrolt. De update is als eerste... Lees verder