-

HTC 10 abonnement

HTC 10

Ben je op zoek naar een HTC 10 abonnement? Vergelijk alle HTC 10 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de HTC 10

Het nieuwe HTC vlaggenschip van 2016 is de HTC 10. Geen ‘One’ meer voor HTC. 2016 is een speciaal jaar voor HTC want de Taiwanese fabrikant maakt nu tien jaar smartphones. Ter viering hiervan lanceert de smartphone fabrikant zijn nieuwe HTC 10 met een dijk aan features en specificaties. Het design lijkt enigszins op die van de HTC One A9 en ligt zeer fijn in de hand. HTC luisterde naar de wensen van zijn klanten en heeft het toestel uitgerust met zeer populaire snufjes. Zoals een slimme set aan camera’s waarmee je selfies zelfs gestabiliseerd worden. Via de vingerafdrukscanner in de homeknop opent het toestel super snel en kun je genieten van jouw persoonlijke achtergrond. Met de batterij houdt de HTC 10 het wel twee dagen vol en binnen een half uur heb je het toestel weer voor 50% opgeladen.

HTC 10 ontwerp

Ontworpen vanuit één stuk metaal is de HTC 10 een modern kunstwerk geworden. Dankzij de schuine randen ligt het toestel prettig in de hand en speelt het toestel met lichtval als het voor je op tafel hebt liggen. De 10 heeft iets weg van de One A9. Net als zijn voorganger heeft ook de 10 een Gorilla Glass Touchscherm. De behuizing is uit een stuk metaal vervaardigt en het Gorilla Glass beeldscherm sluit naadloos aan, stevig gebouwd en onderworpen dus. De HTC 10 heeft extreme temperaturen doorstaan en ook genadeloze corrosie-, val- en krastesten ondergaan. Het toestel is zeer handzaam en slechts 145,9 mm hoog, 71,9 mm breed met en 9 mm dikte. Een compact ontwerp dat zo in je broekzak verdwijnt. Tekenend is de 12-megapixel UltraPixel camera op de achterkant en naast de camera prijkt de flitser en laserfocus. De HTC 10 is leverbaar in de kleuren goud, zilver en zwart.

Nieuwste features van de HTC 10

HTC verwierf wereld faam bij audiofielen met zijn BoomSound en geluid vormt ook het hart van de nieuwe HTC 10. Het toestel verwerkt geluid met 24-bit DAC en hoge resolutie. De BoomSound hifi editie is een nieuw geluidssysteem waarbij elke luidspreker een eigen versterker heeft. Wanneer jij jouw favoriete nummer afspeelt hoor je geluid van ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Het toestel heeft een camera die kraakheldere foto’s schiet. De beste camera ervaring van een HTC smartphone ooit, beleef je met de HTC 10! De 12-megapixel camera met UltraPixel sensor en f/1,8 lens maakt ook bij weinig licht mooie en scherpe foto mogelijk. Dankzij de Nieuwe Ultrapixel technologie kun je in zoemen met. Als eerste in de wereld van de smartphones krijg je bij het nieuwe HTC vlaggenschip niet alleen optische compensatie (OIS) voor de achtercamera maar ook in de selfie camera voor. OIS dient als een soort schokbreker die schokken absorbeert zodat jij eenvoudig duidelijke en scherpe foto’s kunt maken. Je kunt tot wel twee dagen op pad met het toestel (bij normaal gebruik) zonder het op te laden. Mocht je onverhoopt geen energie meer hebben, dan laad je het met Quick Charge 3.0 technologie binnen 30 minuten weer op tot wel 50% zodat je weer een dag vooruit kunt.

Techniek in de HTC 10

Je HTC 10 komt snel tot leven wanneer jij je vinger op de vingerafsdrukscanner, de homeknop, legt. Tussen het Gorilla Glass en metaal zit een Snapdragon 820 processor met 4 GB RAM, 32 GB en/of 64 GB opslagruimte die je via een MicroSD tot zelfs 2 TB kunt uitbreiden. Vanuit de doos draait de Tien op Android 6.0 Marshmallow met HTC’s eigen Sense-skin. Slimmer, sneller en smaller dat waren de ideeën achter de software in de HTC 10. Duplicate apps zijn vermeden dankzij de intensieve samenwerking van HTC met Google. Zo vind je op het toestel de beste apps die HTC en Google konden vinden. Alle features van de HTC werken perfect samen met de apps, zo werkt de HTC Audio werkt perfect samen met Google play Music. Er zijn verschillende HTC thema’s te vinden zodat jij jouw achtergrond persoonlijk kunt wijzigen en volledig naar jouw smaak kunt inrichten.

Ga je de HTC 10 nu kopen met of zonder abonnement?

Met zijn nieuwe vlaggenschip brengt HTC een toestel op de markt dat alle functionaliteiten heeft die vandaag de dag veel gevraagd worden. Zo gaat de batterij zeer lang mee, heeft het toestel een uitstekende 12-megapixel camera die ook in schemer bijzonder mooie plaatjes schiet en dankzij optimaal gebruik van de Snapdragon 820 processor versloeg het menig concurrent in de benchmark testen. De HTC 10 heeft in Nederland een adviesprijs vanaf 749 euro. Zelfs voor een toestel waar alles in zit, is dit natuurlijk veel geld om in een keer te betalen. Begrijpelijk dat je dat niet zomaar te besteden hebt. In dat geval is een abonnement met toestel een goed alternatief. Je sluit dan een abonnement af voor 1 of 2 jaar met een toestel. De kosten voor het toestel betaal je verspreidt over de looptijd van je abonnement. Helaas dien je wel rekening te houden met eventuele bijkomende kosten. Je haalt het meest uit je HTC 10 met een 4G abonnement. Kijk hier voor de scherpste aanbiedingen.

Alternatieven voor de HTC 10 vergelijken