-

Huawei P9 abonnement

Huawei P9

Ben je op zoek naar een Huawei P9 abonnement? Vergelijk alle Huawei P9 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei P9

De Huawei P9 is de opvolger van de Huawei P8 die vorig jaar ook in april verscheen. Het nieuwe vlaggenschip van Huawei heeft een stormvloed aan geruchten doen ontstaan vanwege foto’s van een dual camera achter. Helemaal toen Huawei de samenwerking aankondigde met Leica konden de cameraliefhebbers niet meer wachten. Het 2016 vlaggenschip van Huawei laat dan ook direct vruchten zien van de samenwerking tussen Leica en Huawei.

Huawei zet een grote stap richting de top van de smartphonemarkt met zijn Huawei P9. Het toestel heeft alles dat de huidige smartphone koper wil hebben, bijna professionele camera’s, snelle processor, genoeg geheugen en natuurlijk een lange batterijduur.

Design van het toestel

De behuizing van de Huawei is een combinatie van aluminium met sterk glas en voelt, net als zijn voorganger de Huawei P8, stevig aan. Het toestel heeft afgeronde zijkanten zodat het prettig in de hand ligt wanneer je belt. Met een dikte van 6,95 mm is de Huawei P9 een stuk dunner dan zijn directe concurrenten en de twee 12-megapixel camera’s steken niet. Huawei heeft zijn best gedaan om het Full HD beeldscherm met zo min mogelijk ruimte te omringen. Zodoende is het toestel slechts 145 mm hoog en 71 mm breed. Bovenaan de achterkant van het toestel prijken in een soort balk de twee Leica camera’s met daarnaast de specs van de camera’s. Een gewoonte vanuit de professionele camera wereld die de samenwerking met Leica stijlvol weergeeft.

Huawei P9 scherm

Net als voorganger P8 krijgt de Huawei P9 een Full HD-scherm. Het toestel heeft een 5,2 inch scherm met pixel dichtheid van 423 pixels per inch. Al enige jaren leveren de concurrenten meer en meer pixels tot 4K (3840x2160) aan toe. Huawei weigert zich in die race te mengen en houdt zijn beeldschermen op een bescheiden aantal pixels, Full HD met 1920 x 1080 pixels. Mogelijke redenen hiervoor zijn onder andere dat het menselijk oog niet meer dan 300 pixels per inch kan waarnemen en deze ‘overdreven’ schermresoluties gaan grotendeels ten kosten van de prestaties en de accu van het toestel.

Processor en geheugen Huawei P9

De Huawei P9 beschikt over een Hisilicon Kirin 955 chipset. De Kirin 955 bestaat uit vier 2,5 GHz x vier 1,8 GHz met een i5 coprocessor. Je kunt de P9 kopen met 3GB RAM werkgeheugen en 32 GB intern geheugen of de versie met 4 GB RAM werk en 64 GB intern geheugen. Het nieuwe vlaggenschip wordt geleverd met een 3000 mAh batterij dat dankzij een speciale chip een langere levensduur biedt op één enkele lading in vergelijking tot andere telefoons. In ideale omstandigheden kun je tot wel 12 uur HD-video bekijken, 8 uur via 4G internetten, 20 uur telefoneren via 3G en zelfs 56 uur muziek afspelen.

Huawei P9 Camera’s

De liefhebbers van smartphone-fotografie zullen hun vingers aflikken bij het zien van de dubbele camera’s achter op de Huawei P9 (vooral door de specs van Leica ernaast). Er is heel veel te doen geweest over de camera’s van het nieuwe Huawei vlaggenschip. Vooral de twee camera’s achter waren onderwerp van menig gesprek en gerucht. Niet onterecht want dankzij de samenwerking tussen Huawei en Leica beschikt de P9 over een stel indrukwekkende camera’s. Het toestel heeft auto focus, laser focus voor korte afstand fotografie, diepte focus voor langere afstand en zelfs contrast focus. Dankzij de revolutionaire 12-megapixel Leica camera’s schiet het toestel heldere foto’s ook in donkere omgeving. De camera lenzen hebben 27mm brandpunt en een diafragma van f/2.2. Je kunt met de Huawei P9 zeer heldere en rijk gekleurde foto’s schieten. Via de ‘Full Manual Control’ mode krijg je volledig de controle over de lenzen en zo wijzig je de camera instellingen als een professional.

Wereldwijde communicatie

Het nieuwe toestel beschikt over alle hedendaagse communicatie mogelijkheden. Met de Huawei P9 heb je altijd bereik aangezien het toestel als eerste smartphone ter wereld over wel drie antenne strips beschikt en dankzij 18 4G banden kun je overal ter wereld gebruikmaken van de 4G netwerken. Je hebt de mogelijkheid om twee abonnementen af te sluiten omdat het toestel dual SIM ondersteund. Het nieuwe vlaggenschip heeft Bluetooth, Wi-Fi, GPS, DLNA en/of NFC. NFC geeft je de mogelijkheid om jouw Huawei P9 om te toveren tot betaalmiddel via contactloos betalen. Met de P9 vind je altijd de snelste Wi-Fi gebaseerd op ervaring, QoE (kwaliteit van ervaring). Automatisch worden de verschillende netwerken geordend op snelheid.

Beveiliging Huawei P9

Al je informatie en data is veilig op de nieuwe Huawei. Het apparaat heeft een beveiliging van een level 4 vingerafdrukscanner. De nieuwste generatie 3D vingerprinter leest niet alleen de vorm van de lijnen binnen je vingerafdruk, maar ook de diepte van deze lijnen.

Prijs en abonnementen Huawei P9

Vanaf 16 april is de Huawei P9 in Nederland beschikbaar. Het toestel met 32 GB intern geheugen krijgt een adviesprijs van € 599,00. Daarmee is het toestel een stuk goedkoper dan zijn directe concurrenten, maar het blijft natuurlijk een grote smak geld. Wil je het nieuwe vlaggenschip van Huawei direct hebben, dan is een abonnement met toestel ook een optie. Zo betaal je het toestel over één of twee jaar af en kun je direct bellen met jouw nieuwe Huawei P9. Je moet hierbij wel rekening houden met eventuele extra kosten voor het toestel. Op deze pagina vind je de laatste aanbiedingen.