Vergelijk de goedkoopste telefoons

Op zoek naar een goedkope telefoon? Hieronder vind je alle toestellen met een abonnement tot 15 euro per maand. Uiteraard kun je dit naar eigen wens aanpassen. Gebruik de filter aan de zijkant om je zoekresultaat te verfijnen.

Vergelijk alle goedkope telefoons

Iedereen wil natuurlijk besparen en een mooie kostenbesparing is toch wel de mobiele telefoon. Inmiddels is er een enorme wildgroei ontstaan in het aanbod van telefoons en ook de prijsklassen liggen ver uit elkaar. Toch is het niet moeilijk om een goedkope smartphone te vinden die precies past bij jouw wensen. Tegenwoordig beschikken ook de zogenoemde low-budget smartphones ook over functionaliteiten die wij in duurdere telefoons terugvinden, zoals 4G, hoogwaardige camera, veel geheugen en een goede processor. Een dure investering is dus niet noodzakelijk om over een goede smartphone te beschikken.

Waar moet je op letten?

Vooral jouw eigen wensen zijn belangrijk om tot de juiste keuze te komen voor een goedkope smartphone. Ben jij bijvoorbeeld iemand die vaak gebruik maakt van mobiel internet? Dan lijkt de keuze voor een goedkope smartphone met 4G mogelijkheden de beste keuze te zijn. Ben jij juist iemand die elk moment wil vastleggen? Dan is een goedkope smartphone met een goede camera de beste keuze, maar uiteraard zijn ook mobiele telefoons terug te vinden met beide van deze. Het budget is uiteraard ook belangrijk en dus komt het er eigenlijk op neer dat je vooral goed moet kijken wat je wenst uit te geven en waar jij veel gebruik van maakt. Op deze manier kun je al makkelijk op het enorme aanbod goedkope smartphones filteren en sneller tot de juiste keuze komen.

In het verleden werd er nog wel eens gesproken over slechte telefoons. Inmiddels is dit compleet achterhaald en heeft elke mobiele telefoon wel een sterk punt. Ook de kwaliteit van de smartphones, en dus ook de goedkopere, zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd en wij kunnen dan ook stellig beweren dat er geen slechte telefoon momenteel op de markt is.

Waar is een goedkope smartphone te koop?

Uiteraard is een goedkope mobiele telefoon overal te bemachtigen, maar op internet valt toch echt wel het meeste voordeel te halen. In vergelijking met fysieke winkels hoeven internetbedrijven vaak geen duur personeel of een duur pand te betalen. Dit voordeel wordt direct doorberekend aan de klant, waardoor het vaak de moeite loont om goedkope telefoon online te kopen. Daarnaast is het aanbod vaak net iets breder en denk hierbij dan aan verschillende kleuren of varianten met verschillende opslagcapaciteiten. Ook zijn er op internet goedkope mobiel leverbaar die in fysieke winkels niet snel terug te vinden zijn, denk hierbij eens aan het merk Honor. De kans dat je goed slaagt op internet is erg groot en uiteraard hoef je je niet te schamen wanneer je het toestel eerst even in de winkel bekijkt.

Goedkope telefoon aanbiedingen

Het loont zeker de moeite om de wekelijkse folders in de gaten te houden. Juist goedkope smartphone worden vaak in de uitverkoop gedaan en dan heb je dus nog eens een fikse korting bovenop de normale prijs. Ook op internet staat het vol met aanbiedingen van goedkope telefoon en de prijzen onderling vergelijken is dan ook zeker niet gek. Ruim 70% van Nederland gaat op internet eerst prijzen vergelijken alvorens ze tot een online aankoop overgaan, dus ook bij goedkope smartphones kan een simpele zoektocht heel makkelijk tot besparing leiden.

Goedkope smartphone tip

Er zijn maar enkele fabrikanten die nieuwe telefoons maken onder de 100 euro en deze telefoons dalen vaak niet zo heel veel meer in prijs. Er zijn veel meer fabrikanten die telefoons voor ongeveer 200 euro maken. De toestellen van 200 euro zijn veel rijker uitgerust en worden na verloop van tijd vaak een stuk voordeliger. Wacht je even tot er een nieuw model uit komt van hetzelfde merk, dan zal je de prijs van het huidige model waarschijnlijk zien dalen. Twee belangrijke momenten in het jaar voor smartphone lanceringen zijn het eerste kwartaal en het derde kwartaal. De beste koop momenten zijn eigenlijk enkele weken later. Bij veel merken is dat in het tweede kwartaal en vierde kwartaal. Op die manier kun je met een minimale extra uitgave een behoorlijk upgrade in telefoon verwezenlijken.

Waarom een goedkope smartphone kopen?

Helaas wordt het woord goedkoop nog vaak geassocieerd met duurkoop. Bij smartphones is dit absoluut niet het geval en kun je echt jaren plezier hebben van een smartphone. Fabrikanten hebben baat bij een goed product, want uit onderzoek blijkt dat kopers vaak wel merkgetrouw blijven mits de smartphone goed functioneert. Een goedkope telefoon is dus zeker geen miskoop en een dergelijke aanbieding beschikt vaak ook over de functionaliteiten van een duurdere telefoon. Een andere goede reden om een goedkope smartphone te kopen is wanneer je het als tweede telefoon gebruikt. Bedenk hierbij situaties zoals een zakelijke telefoon of wanneer je wenst dat jouw kind ook goed mobiel bereikbaar blijft. Dit hoeven dan zeker niet de duurste telefoons te zijn en volstaat een goedkope mobiele telefoon. Je bent dan immers mobiel gewoon bereikbaar en je hebt toch vrijwel alle mogelijkheden tot je beschikking. Het zijn slechts een paar argumenten om over te gaan tot de aanschaf van een goedkope smartphone.

Keuzehulp:

⇧ Terug naar boven