-

LG G4 abonnement

LG G4

Ben je op zoek naar een LG G4 abonnement? Vergelijk alle LG G4 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG G4

Het absolute vlaggenschip van LG is op dit moment de G4. Het is de directe opvolger van de G3 en is op veel punten sterk verbeterd. Door zijn krachtige hardware hoef je niet bang te zijn dat de G4 achter blijft lopen of ergens begint te haperen. De G4 beschikt over specificaties die vrijwel in geen enkele andere smartphone momenteel ziet en hiermee behoort de G4 beslist tot de top van de smartphones. Ondanks de hoogwaardige specificaties is de nieuwe G4 toch leuk geprijsd en dit is dan ook direct weer de charme van LG. Je krijgt dus voor een scherpe prijs een enorm goede smartphone.

Aandrijving

Waar wij erg enthousiast van worden zijn wel de specificaties. Zo beschikt de G4 over een 5.5 inch touchscreen met een maximale resolutie van 2560 x 1440 pixels. Dit is een ongekend hoge resolutie en het is dan ook een feest om op het scherm te kijken. Alles is werkelijk kraakhelder en goed te zien. Om al dit groots aan te drijven is er gekozen voor een krachtige 2 Ghz hexa-core processor met 3 GB werkgeheugen. Aan rekenkracht zal het dus zeker niet ontbreken bij deze G4. Deze processor zal in eerste instantie dan ook Android 5.1 werkende houden en hier lijkt de G4 dan ook totaal geen probleem mee te hebben en kun je makkelijk gaan multitasken. De keuze voor deze speciale processor is dan ook zeker geen verkeerde keuze geweest, want multitasken kan de G4 als de beste als wij hem aan deze test onderwerpen.

LG software

De nieuwe G4 wordt standaard geleverd met Android 5.1. Hierover heen heeft LG zijn eigen software gezet, genaamd UX 4.0. De nieuwe software, speciaal ontworpen voor deze G4, heeft weer verschillende toevoegingen om het de gebruiker zo makkelijk of moeilijk mogelijk te maken. Zo is er de Easy Modus en de Expert Modus. Met de Easy Modus is alles eenvoudig ingericht en werkt de smartphone met grotere en duidelijkere knoppen, terwijl je in Expert Modus de toegang krijgt om zelf alles in te richten en in te stellen. Voor de beginneling zal de Easy Modus meer dan voldoende werken, terwijl een doorgewinterde smartphonegebruiker waarschijnlijk voor de Expert Modus gaat. Zaken zoals Knock Code en Guest Mode zien wij uiteraard ook weer terug op deze G4 en zijn inmiddels eigenlijk ook niet meer weg te denken bij een LG smartphone.

Media

De G4 is een echte mediasmartphone. Opslaan en delen doet deze G4 moeiteloos. Met de G4 heb je standaard 32 GB opslag ter beschikking wat in de regel meer dan voldoende moet zijn. Wat wel een flinke update heeft gehad zijn de camera's. Aan de achterzijde treffen wij nu een 16 megapixels camera aan welke ook voorzien is van een laser autofocus. Hierdoor kan de camera razendsnel focussen en zo mis je dus geen enkel moment. Aan de voorzijde heeft de camera ook een update gekregen en krijg je nu een camera van 8 megapixels. Dit is meer dan voldoende voor de mooiste selfies. En uiteraard zijn deze foto's ook weer in een oogwenk gedeeld via 4G en staan ze snel op jouw tijdlijn.

Conclusie

De nieuwe LG G4 is een waardige opvolger van de G3 en op verschillende vlakken ook nog eens erg interessant. Het scherm is prachtig en de krachtige processor is een genot om mee te werken. LG heeft hier goed zijn huiswerk gedaan en een krachtig en toch betaalbare smartphone weten neer te zetten. In combinatie met een abonnement zal de G4 helemaal goed betaalbaar zijn. Wij kunnen deze G4 dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een echte goede smartphone, maar zeker niet de hoofdprijs wil betalen.

Alternatieven voor de LG G4 vergelijken