-

Vergelijk mobiele abonnementen van Simyo


Bekijk Simyo sim only abonnementen Bekijk alle toestellen met Simyo Bekijk de veelgestelde vragen

Simyo sim only abonnementen

200 min/sms
3 GB
1 jaar
€ 12,00
Populairste keuze
200 min/sms
3 GB
1 maand
€ 14,00
Bekijk aanbieding
200 min/sms
6 GB
1 jaar
€ 14,00
Bekijk aanbieding
200 min/sms
6 GB
1 maand
€ 16,00
Bekijk aanbieding
200 min/sms
10 GB
1 jaar
€ 16,00
Bekijk aanbieding

Informatie over Simyo abonnementen

Simyo simkaart Simyo is één van de bekendste virtuele providers van Nederland en heeft inmiddels ook een behoorlijke klantenkring. Simyo is altijd bij hun oude stramien gebleven en dat is puur SIM Only abonnementen verkopen. Klanten van Simyo profiteren van het landelijk dekkend netwerk van KPN. Dit is volgens velen het beste en meest betrouwbare netwerk van ons land. Een ander groot voordeel van Simyo is de lage prijs.

SIM Only van Simyo

De abonnementen van Simyo zijn helder en eenvoudig van opzet. Je hebt de keuze uit een maandelijks opzegbaar telefoon abonnement of een abonnement met een jaarcontract. De keuze voor een twee-jarig abonnement is er in vergelijking met andere providers niet. Kies je voor een jaarabonnement dan ontvang je korting op je abonnementskosten. Erg veel keuze in bundels is er niet. Simyo kent een aantal stappen in belminuten en MB’s. Je kunt kiezen tussen 100 min/sms, 300 min/sms en onbeperkt bellen en smsen. De keuze in belminuten is te combineren 1.000 MB tot 4.000 MB. Dat is voor de meeste mensen meer dan genoeg. Het snelle 4G is gratis bij deze voordelige sim only provider. Pas op, 4G is veel sneller dan 3G en als je echt de hele maand door Spotify wilt luisteren en Youtube filmpjes wilt streamen? Dan kan 4.000 MB nog weleens aan de krappe kant zijn. Zorg er dan dus voor dat je thuis en in openbare ruimtes altijd gebruik maakt van een wifi netwerk.

Simyo is de enige providers die onbeperkt bellen aanbiedt zonder data. De voordelige abonnementen maken gebruik van het snelle 4G-netwerk van KPN. Duidelijker kan bijna niet en wie voor het maandelijkse contract kiest, heeft ook nog eens de volledig controle over zijn kosten!

Beste provider volgens consumentenbond

Jaarlijks vindt er bij de consumentenbond een verkiezing plaats voor de beste provider van Nederland. Simyo heeft inmiddels deze prijs al voor de tiende keer op rij gewonnen. Dit hebben ze voor een groot gedeelte te danken aan het betrouwbare netwerk, maar ook zeker hun werkwijze. Een eenvoudig te gebruiken website, zeer vriendelijke prijzen en een erg goede klantenservice.

Simyo abonnement met toestel

simyo klanten met smartphoneSimyo is een provider die zich liever toespitst op de daadwerkelijke abonnementen en niet zo zeer de extra mogelijkheden voor de klant. Via de provider worden dan ook geen smartphones mee verkocht bij het abonnement. Deze worden echter wel geleverd bij verschillende webwinkels die bij ons zijn aangesloten zoals Belsimpel.nl en Mobiel.nl. Mocht je dus een abonnement van Simyo af willen sluiten met een toestel, dan kan je altijd bij deze webwinkels terecht. Via onze prijsvergelijker krijg je meteen te zien welke webwinkel de beste aanbieding heeft. Wel zo makkelijk, toch?

Verlenging van je abonnement

Bij Simyo heb je de keuze uit een 1-jarig contract of een maandelijks contract. In het laatste geval heb je iedere maand een abonnement dat stilzwijgend doorloopt. Net zolang tot je hem opzegt. Als je je maandabonnement bij Simyo opzegt kan je dit heel eenvoudig via de klantenservice afhandelen. Bij een 1-jarig contract werkt dit iets anders. Hierbij zit je minimaal een periode van een jaar “vast” aan je abonnement. Je kiest ervoor om je abonnement een jaar in te laten gaan en in ruil daarvoor krijg je een iets scherper aanbod. Op het moment dat je contractperiode van een jaar erop zit, verandert je abonnement in een maandabonnement. Je kunt hem dan maandelijks opzeggen op dezelfde manier als bij een maandcontract.

Waarom kiezen voor Simyo?

Voor wie een duidelijke abonnementsstructuur wenst en zelf de controle in handen wil houden is Simyo een uitstekende keuze als het gaat om SIM Only abonnementen. Vooral de keuze uit een 1-jarig contract of een maandelijks contract is een absoluut pluspunt. Uit meerdere onderzoeken is ook gebleken dat de producten en diensten van Simyo als erg goed worden gekwalificeerd en ook meerdere onafhankelijke instanties hebben inmiddels te kennen gegeven dat Simyo de meest voordelige keuze is om mobiel te bellen. Dus, waarom niet?

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over Simyo

 • 1
  Ik heb nog niet eerder van Simyo gehoord. Is Simyo wel betrouwbaar?
  Jazeker. Sterker nog: Simyo maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en is al meerdere keren uitgekozen tot beste Sim Only provider volgens de consumentenbond. Naast Sim Only abonnementen biedt Simyo sinds kort ook abonnementen met telefoons aan.
 • 2
  Betaal ik bij een Simyo abonnement ook aansluitkosten?
  Ja, je betaalt bij Simyo aansluitkosten als je een nieuw abonnement activeert. In de totale kostenoverzicht op onze website vind je de actuele hoogte van de aansluitkosten. Let op: als je ervoor kiest om je Simyo abonnement te verlengen betaal je géén aansluitkosten.
 • 3
  Van welk GSM netwerk maakt Simyo gebruik?
  Simyo maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.
 • 4
  Ondersteunt Simyo 4G internet?
  Ja, als je een abonnement van Simyo afsluit kan je bij je data abonnement een 4G versneller inschakelen. Hierdoor kan je gebruik maken van razend snel internet. Vind je de snelheid uiteindelijk toch niet interessant? Geen probleem. Bij Simyo kan je 4G iedere maand aan of uitzetten.
 • 5
  Wat zijn de internetkosten buiten mijn bundel?
  Als je databundel verbruikt is kan je gewoon door blijven internetten voor slechts € 0,15 per MB. Verbruik je veel MB's buiten je bundel? Neem dan eens contact op met Simyo om je databundel te vergroten.