Simyo telefoons en abonnementen

Simyo Simyo is een jonge provider in Nederland dat werkt op het betrouwbare netwerk van KPN. Simyo biedt oorspronkelijk alleen voordelige sim only abonnementen aan, maar heeft sinds kort ook de mogelijkheid om abonnementen in combinatie met een toestel te verkopen. Hierbij kies je eenvoudigweg een sim only abonnement van Simyo dat bij je past en kiest daarna het toestel dat je er graag bij wilt hebben. Reeds bestaande klanten krijgen standaard 10% korting. Om het eenvoudig voor je te maken biedt Telefoonabonnement.nl al een overzicht van alle mogelijke combinaties bij Simyo. Ben je op zoek naar een betrouwbaar netwerk voor een niet al te hoge prijs? Bekijk dan het overzicht Simyo telefoonabonnementen op onze website.
Bekijk alle toestellen Bekijk alle abonnementen Bekijk de veelgestelde vragen

Simyo abonnementen

Simyo informatie
Mobiel netwerk:
KPN
Voorwaarden:

Informatie over Simyo

Simyo simkaartSimyo is misschien wel de meest bekende virtuele provider van Nederland en heeft inmiddels ook een behoorlijke klantenkring. Simyo is altijd bij hun oude stramien gebleven en dat is puur SIM Only abonnementen verkopen. Klanten van Simyo kunnen profiteren van het landelijk dekkend netwerk van KPN en hiermee is dus dekking vrijwel overal gegarandeerd. Doordat Simyo zich echt focust op de SIM Only abonnementen behoort deze provider tot de goedkoopste in Nederland.

SIM Only van Simyo

De abonnementen van Simyo zijn helder en eenvoudig van opzet. Contracten kunnen maximaal voor een jaar aangegaan worden, waarbij er ook extra korting geldt bij deze verbintenis. Wie maandelijks de controle wil hebben over zijn gekozen abonnement zijn er ook mogelijkheden, maar betaal je maandelijks net iets meer. De standaard belbundels lopen van 100 of SMS'jes per maand tot wel 1250 belminuten of SMS'jes. Daarnaast kan er gekozen worden voor mobiel internet wat standaard via 3G beschikbaar is. Hier lopen de databundels uiteen van 200 MB tot en met 4 GB per maand. Extra opties die Simyo nog aanbiedt is onbeperkt SMS'en en internet via het snelle 4G-netwerk van KPN. Helderder kan gewoon bijna niet en wie voor het maandelijkse contract kiest heeft ook nog volledig controle over de kosten!

Simyo Prepaid

Wellicht steeds minder populair is prepaid. Toch moet er niet vergeten worden dat met prepaid de kosten het beste in de hand te houden zijn en veelal zijn de diensten gelijkwaardig aan dat van een SIM Only abonnement. Bij prepaid heeft u de alle macht en kunt u zelf bepalen wanneer u weer uw tegoed opwaardeert, wat overigens erg makkelijk via de website van Simyo kan. Tot de extra mogelijkheden behoort dan ook mobiel internet via prepaid en hierin kent men dagbundels (20 MB) of maandbundels van 100 MB of 250 MB. En dit uiteraard met een vriendelijke prijs!

Simyo abonnement met toestel

simyo klanten met smartphoneSimyo is een provider die zich liever toespitst op de abonnementen en geen extra mogelijkheden voor de klant. Daarentegen koopt Simyo wel toestellen groot in en biedt deze daarna met een forse korting aan op hun website. Hierdoor kunt u alsnog als Simyo klant profiteren van de grote inkoopkracht van Simyo en alsnog in het bezit komen van een mooie smartphone. U rekent het toestel direct af en u heeft dus geen maandelijkse kosten achteraf. Simyo biedt dus geen mogelijkheid voor een abonnement in combinatie met een toestel.Verlenging van je abonnement

Bij Simyo heb je de keuze uit een 1-jarig contract of een maandelijks contract. In het laatste geval heeft u feitelijk elke maand een abonnement wat stilzwijgend doorloopt. Indien u aangeeft dat u het abonnement niet meer wenst kunt u dat heel makkelijk via de klantenservice van Simyo of via de website stopzetten. Bij een 1-jarig contract zit u ook gebonden voor een jaar aan Simyo. Ook hier geldt dat na een jaar het contract stilzwijgend per maand wordt verlengd. Je kan uiteraard ook kiezen om je abonnement dan eventueel te verlengen in een andere abonnementsvorm voor een jaar.

Waarom kiezen voor Simyo?

Voor wie een duidelijke abonnementsstructuur wenst en zelf de controle in handen wil houden is Simyo de beste keuze als het gaat om SIM Only abonnementen. Vooral de keuze uit een 1-jarig contract of een maandelijks contract is een absoluut pluspunt. Uit meerdere onderzoeken is ook gebleken dat de producten en diensten van Simyo als erg goed worden gekwalificeerd en ook meerdere onafhankelijke instanties hebben inmiddels te kennen gegeven dat Simyo de meest voordelige keuze is om mobiel te bellen.

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over Simyo

 • 1
  Ik heb nog niet eerder van Simyo gehoord. Is Simyo wel betrouwbaar?
  Jazeker. Sterker nog: Simyo maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en is al meerdere keren uitgekozen tot beste Sim Only provider volgens de consumentenbond. Naast Sim Only abonnementen biedt Simyo sinds kort ook abonnementen met telefoons aan.
 • 2
  Betaal ik bij een Simyo abonnement ook aansluitkosten?
  Ja, de aansluitkosten van Simyo bedragen € 14,99 en worden eenmalig in rekening gebracht bij je eerste factuur.
 • 3
  Van welk GSM netwerk maakt Simyo gebruik?
  Simyo maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.
 • 4
  Ondersteunt Simyo 4G internet?
  Ja, als je een abonnement van Simyo afsluit kan je bij je data abonnement een 4G versneller inschakelen. Hierdoor kan je gebruik maken van razend snel internet. Vind je de snelheid uiteindelijk toch niet interessant? Geen probleem. Bij Simyo kan je 4G iedere maand aan of uitzetten.
 • 5
  Wat zijn de internetkosten buiten mijn bundel?
  Als je databundel verbruikt is kan je gewoon door blijven internetten voor slechts € 0,15 per MB. Verbruik je veel MB's buiten je bundel? Neem dan eens contact op met Simyo om je databundel te vergroten.