-

Vergelijk mobiele abonnementen van hollandsnieuwe


Bekijk hollandsnieuwe sim only abonnementen Bekijk alle toestellen met hollandsnieuwe Bekijk de veelgestelde vragen

hollandsnieuwe sim only abonnementen

2000 min/sms
2 GB
2 jaar
€ 8,50
Populairste keuze
2000 min/sms
2 GB
1 jaar
€ 9,50
Bekijk aanbieding
4000 min/sms
4 GB
2 jaar
€ 10,00
Bekijk aanbieding
4000 min/sms
4 GB
1 jaar
€ 11,00
Bekijk aanbieding
6000 min/sms
6 GB
2 jaar
€ 12,50
Bekijk aanbieding

Informatie over hollandsnieuwe abonnementen

honderd procent controle over je mobiele kosten met hollandsnieuweDe provider hollandsnieuwe is een MVNO, een provider die dus gebruik maakt van een netwerk van een andere provider die hun eigen masten heeft. hollandsnieuwe heeft in dit geval gekozen voor het netwerk van Vodafone. En dat is ook logisch. Vodafone heeft een uitstekende dekking in Nederland en een zeer snel 4G netwerk. hollandsnieuwe heeft gekozen voor een heldere no-nonsense structuur in hun aanbod van abonnementen. De abonnementen zijn helder, duidelijk, voor iedereen toegankelijk en in begrijpelijke taal. Doordat hollandsnieuwe slechts enkele proposities heeft en zich vooral richt op voordelige abonnementen heeft de provider al snel de status van prijsvechter bereikt. Bij deze provider is het mogelijk om zowel SIM-Only abonnementen af te sluiten, als abonnementen in combinatie met een telefoon. Bij beide combinaties kan je rekenen op een scherp aanbod met hoge kortingen.

SIM Only abonnement van hollandsnieuwe

Waar hollandsnieuwe vooral om bekend is geworden zijn hun SIM Only abonnementen. In vergelijking met andere providers scoort deze provider erg goed als het gaat om prijs-kwaliteitsverhouding. De provider heeft voor een heldere abonnement structuur gekozen en ieder abonnement geeft zowel belminuten als MB's of smsjes. Je kunt al vanaf 7 euro per maand bellen, internetten en smsen. Voor dat bedrag krijgt je wel 1000 belminuten, MB's of SMS'jes. Let op, want je gaat snel door al die MB's heen dankzij de snelle 4G verbinding die je gratis krijgt bij ieder telefoon abonnement. De 4G verbinding bij hollandsnieuwe zorgt voor een internetsnelheid die tot zes keer sneller is dan het gebruikelijke 3G dat je van ze gewend was. Toch verbruik je misschien de ene maand net iets meer dan de andere maand. Ook daar heeft hollandsnieuwe op gerekend en het tegoed is maximaal 3 maanden geldig.

Handig om te weten: Bellen binnen en buiten de bundel neemt geen extra onverwachte kosten met zich mee. hollandsnieuwe hanteert namelijk altijd dezelfde tarieven. Ook buiten je bundel.

hollandsnieuwe abonnement met toestel

bellen met hollandsnieuweBij hollandsnieuwe zijn alle smartphones zeer scherp geprijsd! Waar wel even extra aandacht aan gegeven moet worden is dat bij hollandsnieuwe de kosten voor de telefoon in het abonnement zitten verwerkt. Maandelijks worden de kosten voor het toestel in rekening gebracht. De kosten voor je toestel staan overigens wel apart op de rekening. Je ziet precies welk bedrag je besteed aan je bundel en welk bedrag je maandelijks aan je smartphone betaalt. Daarnaast biedt hollandsnieuwe de mogelijkheid om het toestel ineens te betalen zodat je maandelijkse toestelkosten niet meer terugkomen en de telefoonrekening laag blijft. Het huidige aanbod biedt vooral smartphones aan in verschillende prijsklassen. Voor wie goedkoop wil bellen is zeker goed bij hollandsnieuwe.

hollandsnieuwe verlengen

Bij hollandsnieuwe kan je twee maanden voor het verstrijken van het contract je abonnement al verlengen. Mocht je dit niet doen wordt het contract stilzwijgend verlengd, maar je kunt dan maandelijks opzeggen. Ongeacht je type abonnement, dus SIM-Only of met toestel, is dit het geval. Indien je een abonnement hebt met toestel wordt de maandelijks betaling op het toestel automatisch stopgezet na de contractsperiode. Op dat moment geldt dat het contract voor het mobiele telefoonabonnement maandelijks stilzwijgend wordt verlengd. Je bent uiteraard in de gelegenheid om dan eventueel alsnog te verlengen voor een periode van 1 of 2 jaar met wellicht een nieuwe toestel of een SIM Only abonnement.

Waarom een abonnement van hollandsnieuwe afsluiten?

Er zijn een hoop redenen op te noemen waarom er gekozen zou moeten worden voor hollandsnieuwe. Een groot pluspunt is de heldere abonnementsstructuur en de mogelijkheden om online erg veel te regelen. Ook het feit dat deze MVNO gebruik maakt van het Vodafone netwerk mag als pluspunt gezien worden, aangezien deze provider landelijk een erg sterke dekking heeft. Hiermee heeft u dus met een abonnement of SIM Only van hollandsnieuwe ook profijt van. Ook de lage (bel)kosten zijn erg belangrijk en zijn een pluspunt om te kiezen voor deze provider.

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over hollandsnieuwe

 • 1
  Betaal ik bij hollandsnieuwe aansluitkosten?
  Ja, je betaalt bij hollandsnieuwe aansluitkosten als je een nieuw abonnement activeert. In de totale kostenoverzicht op onze website vind je de actuele hoogte van de aansluitkosten. Let op: als je ervoor kiest om je hollandsnieuwe abonnement te verlengen betaal je géén aansluitkosten.
 • 2
  Van welk GSM netwerk maakt hollandsnieuwe gebruik?
  Hollandsnieuwe maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een slechte dekking.
 • 3
  Heeft hollandsnieuwe 4G internet ondersteuning?
  Jazeker. Sinds november 2018 beschikken alle abonnementen bij hollandsnieuwe automatisch over 4G ondersteuning. Daarmee haal je een theoretische downloadsnelheid van maar liefst 150 Mbps.
 • 4
  Kan ik mijn resterende bundel tegoed meenemen naar een volgende maand?
  Het tegoed bij hollandsnieuwe is gedurende 1 maand geldig en niet langer mee te nemen naar de volgende maand.