hollandsnieuwe telefoons en abonnementen

hollandsnieuwe hollandsnieuwe is transparant en duidelijk. Je betaalt bij hollandsnieuwe abonnementen overal hetzelfde voor. 1 MB is gelijk aan 1 belminuut. En buiten de bundel bellen is even voordelig als binnen je bundel, zo weet je altijd waar je aan toe bent. Oorspronkelijk bood hollandsnieuwe alleen sim only abonnementen aan, maar sinds kort kan je de abonnementen van hollandsnieuwe ook combineren met een mobiele telefoon. Je sluit dan een hollandsnieuwe sim only abonnement af en combineert deze met een hollandsnieuwe toestelabonnement. Bij het afsluiten van je abonnement ben je direct eigenaar van het toestel. Je betaalt gedurende de looptijd een bedrag voor je telefoon en na het aflopen van de telefoon vervallen deze kosten en behoudt je (indien gewenst) het sim only abonnement. hollandsnieuwe werkt op het netwerk van Vodafone. Nieuwsgierig naar alle abonnementen en aanbiedingen van hollandsnieuwe? Bekijk hieronder hun aanbod.
Bekijk alle toestellen Bekijk alle abonnementen Bekijk de veelgestelde vragen Verleng je hollandsnieuwe abonnement

hollandsnieuwe abonnementen

hollandsnieuwe informatie
Mobiel netwerk:
Vodafone
Voorwaarden:

Informatie over hollandsnieuwe

honderd procent controle over je mobiele kosten met hollandsnieuweDe provider hollandsnieuwe is een MVNO, een provider die dus gebruik maakt van een netwerk van een andere provider die hun eigen masten heeft. hollandsnieuwe heeft in dit geval gekozen voor het netwerk van Vodafone. En dat is ook logisch. Vodafone heeft een uitstekende dekking in Nederland en een zeer snel 4G netwerk. hollandsnieuwe heeft gekozen voor een heldere no-nonsense structuur in hun aanbod van abonnementen. De abonnementen zijn helder, duidelijk, voor iedereen toegankelijk en in begrijpelijke taal. Doordat hollandsnieuwe slechts enkele proposities heeft en zich vooral richt op voordelige abonnementen heeft de provider al snel de status van prijsvechter bereikt. Bij deze provider is het mogelijk om zowel SIM-Only abonnementen af te sluiten, als abonnementen in combinatie met een telefoon. Bij beide combinaties kan je rekenen op een scherp aanbod met hoge kortingen.

SIM Only abonnement van hollandsnieuwe

Waar hollandsnieuwe vooral om bekend is geworden zijn hun SIM Only abonnementen. In vergelijking met andere providers scoort deze provider erg goed als het gaat om prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kan er al gebeld worden voor 7 euro per maand en daarvoor krijg je 500 belminuten, MB’s of SMS'jes. Vanaf 9 euro per maand is er ook een mogelijkheid om op de smartphone te internetten met het snelle 4G netwerk. De 4G verbinding bij hollandsnieuwe zorgt voor een internetsnelheid die tot zes keer sneller is dan het gebruikelijke 3G dat je van ze gewend was. Toch verbruik je misschien de ene maand net iets meer dan de andere maand. Ook daar heeft hollandsnieuwe op gerekend en het tegoed is maximaal 3 maanden geldig.

Handig om te weten: Bellen binnen en buiten de bundel neemt geen extra onverwachte kosten met zich mee. hollandsnieuwe hanteert namelijk altijd dezelfde tarieven. Ook buiten je bundel.

hollandsnieuwe abonnement met toestel

bellen met hollandsnieuweBij hollandsnieuwe zijn alle smartphones zeer scherp geprijsd! Waar wel even extra aandacht aan gegeven moet worden is dat bij hollandsnieuwe de kosten voor de telefoon in het abonnement zitten verwerkt. Maandelijks worden de kosten voor het toestel in rekening gebracht. De kosten voor je toestel staan overigens wel apart op de rekening. Je ziet precies welk bedrag je besteed aan je bundel en welk bedrag je maandelijks aan je smartphone betaalt. Daarnaast biedt hollandsnieuwe de mogelijkheid om het toestel ineens te betalen zodat je maandelijkse toestelkosten niet meer terugkomen en de telefoonrekening laag blijft. Het huidige aanbod biedt vooral smartphones aan in verschillende prijsklassen. Voor wie goedkoop wil bellen is zeker goed bij hollandsnieuwe.

hollandsnieuwe verlengen

Bij hollandsnieuwe kan je twee maanden voor het verstrijken van het contract je abonnement al verlengen. Mocht je dit niet doen wordt het contract stilzwijgend verlengd, maar je kunt dan maandelijks opzeggen. Ongeacht je type abonnement, dus SIM-Only of met toestel, is dit het geval. Indien je een abonnement hebt met toestel wordt de maandelijks betaling op het toestel automatisch stopgezet na de contractsperiode. Op dat moment geldt dat het contract voor het mobiele telefoonabonnement maandelijks stilzwijgend wordt verlengd. Je bent uiteraard in de gelegenheid om dan eventueel alsnog te verlengen voor een periode van 1 of 2 jaar met wellicht een nieuwe toestel of een SIM Only abonnement.

Waarom een abonnement van hollandsnieuwe afsluiten?

Er zijn een hoop redenen op te noemen waarom er gekozen zou moeten worden voor hollandsnieuwe. Een groot pluspunt is de heldere abonnementsstructuur en de mogelijkheden om online erg veel te regelen. Ook het feit dat deze MVNO gebruik maakt van het Vodafone netwerk mag als pluspunt gezien worden, aangezien deze provider landelijk een erg sterke dekking heeft. Hiermee heeft u dus met een abonnement of SIM Only van hollandsnieuwe ook profijt van. Ook de lage (bel)kosten zijn erg belangrijk en zijn een pluspunt om te kiezen voor deze provider.

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over hollandsnieuwe

 • 1
  Betaal ik bij hollandsnieuwe aansluitkosten?
  Ja, je betaalt bij hollandsnieuwe aansluitkosten als je een nieuw abonnement activeert. In de totale kostenoverzicht op onze website vind je de actuele hoogte van de aansluitkosten. Let op: als je ervoor kiest om je hollandsnieuwe abonnement te verlengen betaal je géén aansluitkosten.
 • 2
  Van welk GSM netwerk maakt hollandsnieuwe gebruik?
  Hollandsnieuwe maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een slechte dekking.
 • 3
  Heeft hollandsnieuwe 4G internet ondersteuning?
  Nee, op dit moment nog niet. De maximale downloadsnelheid is momenteel 14,4 Mbps.
 • 4
  Kan ik mijn resterende bundel tegoed meenemen naar een volgende maand?
  Het tegoed bij hollandsnieuwe is gedurende 1 maand geldig en niet langer mee te nemen naar de volgende maand.

hollandsnieuwe nieuws

SIM Only bundels vernieuwd bij hollandsnieuwe
8 apr 2015SIM Only bundels vernieuwd bij hollandsnieuweDe SIM Only provider hollandsnieuwe heeft er voor gekozen om hun aanbod van SIM Only abonnementen te vernieuwen en direct ook een nieuwe structuur aan te nemen. Hiermee stapt hollandsnieuwe van het traditioneel samenstellen van SIM Only abonnementen af en biedt nu weer standaard bundels aan. De bundels zijn erg helder... Lees verder
Telefoneren via 4G mogelijk in 2015
7 jul 2013Telefoneren via 4G mogelijk in 2015Als je de term 4G of LTE hoort denk je vast aan een snelle verbinding voor Mobiel internet. 4G is de nieuwe techniek die het mogelijk maakt om razendsnel te kunnen downloaden en surfen met je mobiele telefoon. Onlangs is KPN gestart met het testen van snelheden tot 100 Mbps. Deze nieuwe techniek kan echter ook gebruikt... Lees verder
Mobiel internet tarieven in Europa gaan omlaag
29 jun 2013Mobiel internet tarieven in Europa gaan omlaagHet heeft een lange tijd op zich laten wachten, maar binnenkort zijn we eindelijk af van dure prijzen voor mobiel internet in het buitenland. Vanaf 1 juli gaan de tarieven van mobiel internet in Europa behoorlijk omlaag. Op dit moment betaal je 70 cent per MB. Dit bedrag is excl. BTW, dus daar kan je nog eens 21% bij... Lees verder
Providers voorkomen netwerkstoring tijdens Koninginnedag
20 apr 2013Providers voorkomen netwerkstoring tijdens KoninginnedagKPN, T-Mobile en Vodafone gaan tijdens Koninginnedag extra zendmasten inzetten om ervoor te zorgen dat iedereen die dag kan blijven bellen en sms-en. Als heel Nederland belt, sms't of foto's met elkaar deelt, komt het weleens voor dat je provider dit niet aan kan. Een storing is dan vaak het gevolg. Denk... Lees verder
Verbruik mobiel internet stijgt 60 procent
18 apr 2013Verbruik mobiel internet stijgt 60 procentDe trend was al bekend, maar met cijfers is het nog beter zichtbaar. De Nederlandse smartphone gebruiker heeft in 2012 60% meer data verbruikt dan in het jaar ervoor. Het laatste kwartaal van 2012 heeft Nederland zo'n 7 miljoen gigabyte aan data verbruikt. In 2011 was dit ongeveer 4 miljoen. Daarmee wordt het nog... Lees verder