Vergelijk 151 telefoons met 4G

Zit je vaak op internet? Stream je regelmatig films en muziek online? Dan is een 4G internetverbinding erg interessant voor jou. Telefoons die gebruik maken van het 4G netwerk kunnen razendsnel verbinding maken met internet (en misschien nog wel belangrijker, razendsnel bestanden downloaden). Hierdoor heb jij in no time je gewenste bestanden gedownload en is het zelfs mogelijk om films te streamen in full HD-kwaliteit. Let er wel op dat je een databundel neemt die geschikt is voor jouw gebruik. Doordat je met 4G super snel kunt internetten, ga je ook meer MB’s verbruiken. Bekijk hieronder de vele aanbiedingen met 4G internet.

Tips en informatie over het kopen van een mobiele telefoon met 4G

Wat is 4G?

4G is het nieuwe mobiele netwerk en de opvolger van het HSDPA (3,5G) en 3G netwerk. 4G, wordt ook wel LTE (Long Term Evolution) genoemd. Het nieuwe netwerk zorgt er onder andere voor dat je veel sneller gebruik kunt maken van mobiel internet. Met 4G zijn snelheden tot wel 225 Mbps te behalen. Dat is sneller dan de gemiddelde ADSL verbinding van dit moment.

Voor wie is 4G geschikt?

4G is met name geschikt voor mensen die graag en veel gebruik maken van mobiel internet. Gebruik je internet slechts om te surfen of zo nu en dan eens een foto te posten op social media? Dan is het niet noodzakelijk om over te stappen op 4G. Je kan in dat geval dus prima uit de voeten met een smartphone zonder 4G ondersteuning. Download je graag video’s, apps, en stream je regelmatig films of muziek buiten het bereik van Wifi? Dan is 4G voor jou een must-have.

Is mijn telefoon geschikt voor 4G?

Of je telefoon geschikt is voor 4G kan je op verschillende manieren achterhalen. Is het dure smartphone die vanaf 2014 op de markt kwam, dan is de kans erg groot dat hij 4G ondersteunt. Heb je het toestel in 2013 gekocht dan is de kans aanwezig dat hij het heeft. In dat geval kan je het beste de specificaties van het toestel opzoeken om te controleren of hij 4G heeft. Heb je een telefoon gekocht voor 2013, dan is de kans vrijwel nihil dat er 4G ondersteuning op zit.

4G telefoons vergelijken

Wil je graag een 4G telefoon, maar twijfel je over welk model het beste bij jou past? Vergelijk dan de verschillende soorten op deze pagina. Ook kan je gebruik maken van onze keuzehulp om je zoektocht te vereenvoudigen:

Keuzehulp: