-

Acer Liquid E700 abonnement

Acer Liquid E700

Ben je op zoek naar een Acer Liquid E700 abonnement? Vergelijk alle Acer Liquid E700 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Acer Liquid E700

In de categorie van unieke smartphones mag deze Liquid E700 zeker bij geplaatst worden. Op het eerste oog lijkt het een doodnormale smartphone, maar onderhuids heeft Acer enkele verrassingen ingebouwd die je niet snel elders zult treffen. Het is misschien niet de hardware zelf die het deze Liquid E700 zo uniek maken, maar het zijn juist de zaken die deze smartphone laten functioneren. Zo beschik je met deze Liquid E700 over de mogelijk om maar liefst drie simkaarten tegelijk te kunnen gebruiken en is de accu dermate krachtig en groot dat de smartphone makkelijk twee maanden standby kan blijven zonder dat deze opgeladen moet worden. Het zijn krachtige voordelen die wij niet elders nog hebben aangetroffen op een smartphone.

Triple SIM

De term dualsim zijn wij inmiddels wel gewend en is ook een veel gebruikte techniek in deze wereld. Met triple sim heeft Acer de grenzen verder weg gelegd. Toch is het huizen van een derde simkaart ook geen gek idee. Je kunt je dus voorstellen dat je een prive abonnement hebt, een zakelijke mobiele aansluiting en wellicht een simkaart voor het bellen in het buitenland. Zonder al te veel moeite kan dit zomaar een scenario zijn, waarbij deze Liiquid E700 de perfecte kandidaat is voor een dergelijke oplossing. Uiteraard functioneert de smartphone ook nog prima met slechts een enkele simkaart en hoef je dus niet perse ook deze drie simkaarten in gebruik te hebben. En als je dat dan toch doet is het wisselen tussen simkaarten een fluitje van een cent en ben je altijd en overal bereikbaar!

Accu

Zoals eerder gezegd beschikt de Liquid E700 over een immens sterke accu. De accu is dermate sterk dat volgens Acer deze smartphone makkelijk twee maanden standby kan blijven zonder dat deze ook maar opgeladen hoeft te worden. Wanneer je toch gaat bellen kun je alsnog rekenen op een flink gesprek, want met een spreektijd van 24 uur heb je toch heel wat bij te kletsen om de accu dan leeg te krijgen. Deze Liquid E700 kan dus zomaar enkele dagen prima werken op de accu zonder dat er maar een lader aan te pas komt. Alweer een belangrijk punt wat zeker een positief punt is van deze smartphone.

Overige

De Liquid E700 beschikt over een 5 inch touchscreen met een maximale resolutie van 1280 x 720 pixels. Het scherm is prima af te lezen en werkt erg prettig. De 1.3 Ghz quadcore-processor is ook meer dan gemiddeld en hierop werkt de smartphone dan ook vlekkeloos. Zonder veel moeite kun je makkelijk navigeren door de smartphone en zonder veel pijn start deze smartphone dan ook de applicaties op. In alle opzichten is het gewoon een complete en fijne smartphone die in onze ogen dan misschien ook meer krediet verdient.

Conclusie

De Liquid E700 heeft ons spontaan erg verrast, maar ook erg blij gemaakt. De smartphone is erg betaalbaar en je krijgt er nog eens een hoop voor terug. Op alle vlakken scoort de Liquid E700 gewoon erg goed en valt er eigenlijk weinig aan te merken op deze smartphone. Kijk hierbij bijvoorbeeld naar de mogelijkheid van drie simkaarten, de krachtige accu en de zeer respectabele specificaties. Alles heeft deze Liquid E700 in huis om de perfecte smartphone te zijn zonder dat ook daadwerkelijk diep in de buidel getast moet worden. Wij kunnen dan deze smartphone ook van harte aanbevelen!