-

Acer Liquid Jade Z abonnement

Acer Liquid Jade Z

Ben je op zoek naar een Acer Liquid Jade Z abonnement? Vergelijk alle Acer Liquid Jade Z aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Acer Liquid Jade Z

Wie aan het merk Acer denkt, denkt zeker niet meteen aan smartphones. Toch heeft deze fabrikant sinds enkele jaren een interessante collectie smartphones die prijstechnisch gezien ook nog eens behoorlijk concurrerend zijn. Dit geldt ook voor deze Liquid Jade Z. Deze smartphone is strak vormgegeven en bezit daarnaast over de mogelijkheid om een tweetal simkaarten te huisbergen. Hierdoor is de smartphone plotseling ook zakelijk gezien wel erg interessant geworden. Met de Liquid Jade Z heeft Acer flink uitgepakt en beschikt de smartphone over de laatste technieken waar Acer aan gewerkt heeft. Je bezit dus een moderne smartphone zonder dat je hiervoor de hoofdprijs moet betalen. Dit laatste is dan ook misschien de kracht van deze Liquid Jade Z.

Dualsim

Een belangrijk onderdeel van deze Liquid Jade Z is misschien wel de mogelijkheid om twee simkaarten in de smartphone te stoppen. Hierdoor kun je er dus voor kiezen om zowel zakelijk als prive op een telefoon te laten binnenkomen. Uiteraard beschikt deze Liquid Jade Z over moderne mogelijkheden om bijvoorbeeld een simkaart direct naar de voicemail te laten springen. Denk hierbij aan de zakelijke simkaart wanneer je buiten kantooruren niet meer bereikbaar wenst te zijn. Je kunt uiteraard ook een situatie bedenken waarbij er een belbundel is aangeschaft en een los SIM Only abonnement met enkel data. De mogelijkheden zijn hierin onbeperkt en kan voor veel mensen een uitkomst zijn. Op het gebied van dualsim is Acer in Nederland altijd wel een voorloper geweest en heeft hierin ook ruime ervaring.

Vlotte smartphone

De nieuwe Liquid Jade Z is een vlotte smartphone die erg makkelijk mee kan met enkele andere smartphones in veel hogere prijsklassen. Ook deze smartphone beschikt over de nieuwste softwareversie van Android, namelijk versie 5.0, en dit heeft ook direct weer zijn positieve uitwerking op de werking en stabiliteit. De Liquid Jade Z reageert overal erg snel op en zonder enige hapering heb je heel snel een applicatie opgestart. Met de aanwezigheid van 4G kun je ook nog eens gebruik maken van het extra snelle mobiele internet wat wij hier in Nederland kennen. Ook op het gebied van snelheid mag er dus zeker niet geklaagd worden over deze Liquid Jade Z.

Design

De allereerste modellen van Acer waren zeker geen mooie smartphones om te zien, maar de fabrikant bewijst met deze Liquid Jade Z dat ze wel degelijk over een ontwerpafdeling beschikken. Deze smartphone oogt robuust en is netjes afgewerkt. Het ontwerp is zo aangepast dat ook deze Liquid Jade Z lekker in de hand ligt en makkelijk is te bedienen met een hand. Dit laatste is een belangrijke eis voor veel mensen en Acer heeft hier dan ook goed naar gekeken en aandacht aan besteed. Het resultaat is dat deze Liquid Jade Z ergonomisch goed in elkaar steekt en in het dagelijks gebruik gewoon erg prettig is.

Conclusie

De nieuwe Liquid Jade Z beschikt over veel vernieuwde zaken vanuit Acer en heeft daarnaast als groot voordeel dat deze smartphone ook twee simkaarten kwijt kan. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt is deze smartphone dus erg interessant. Het ontwerp spreekt ons ook erg aan en Acer heeft hier veel aandacht aan besteed. Je hebt dus ook zeker niet het gevoel dat je met een goedkope smartphone te maken hebt, integendeel zelfs! De nieuwe Liquid Jade Z is dus zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een goede smartphone met de mogelijkheid om ook twee simkaarten kwijt te kunnen!