-

Acer Liquid M220 abonnement

Acer Liquid M220

Ben je op zoek naar een Acer Liquid M220 abonnement? Vergelijk alle Acer Liquid M220 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Acer Liquid M220

De Liquid M220 is een goedkope smartphone die werkt op Windows Phone 8.1. Dit laatste is misschien iets wat we niet gewend zijn van deze fabrikant die doorgaans Android gebruikt ter aansturing van hun smartphones. Voor de gelegenheid heeft Acer de Liquid M220 dus uitgevoerd met een ander gebruiksvriendelijk besturingssysteem. De combinatie van Windows Phone 8.1 en zijn prijs maken het misschien wel een erg interessante smartphone voor erg weinig geld.

Eenvoud

De Liquid M220 straalt eenvoud uit, maar ook in het gebruik is de Liquid M220 erg eenvoudig. Dit komt mede door het besturingssysteem die van zichzelf al erg vriendelijk in gebruik is. Dankzij de grote tegels op het scherm heb je alle informatie voor handen en kun je eenvoudig binnen de smartphone navigeren. Eigenlijk kunnen wij niet anders beoordelen dat de Liquid M220 datgene doet wat je van de smartphone verwacht en misschien nog net iets meer. Eenvoud staat bij deze telefoon voorop en hierin is Acer dan ook meer dan prima geslaagd. Waar we misschien even aan moeten wennen is het idee dat extra zaken binnen het besturingssysteem nu weggelaten zijn. Juist deze zaken zien wij enkel weer terug op smartphones die op Android draaien vanuit deze fabrikant. Het mag echter de pret niet drukken.

Alles is compact

Bij de Liquid M220 is werkelijk alles compact en klein. Je hoeft immers ook niet veel te hebben om toch mobiel bereikbaar te blijven. Zo beschikt deze smartphone over een 4 inch touchscreen, 1.2 Ghz dual-core processor en 512 MB werkgeheugen. Het zijn kleine cijfers in vergelijking met andere smartphones die momenteel leverbaar zijn, maar dit hoeft niet te betekenen dat je een slechte smartphone in handen hebt. Sterker nog! Eigenlijk presteert de smartphone best goed voor dit geld. Je moet er natuurlijk rekening mee houden dat het zeker niet de snelste is en met 4 GB opslagcapaciteit is het geheugen dan ook zo vol. Toch moet je dit weer in perspectief plaatsen als je kijkt naar de prijs en dan heb je dus eigenlijk best veel waar voor je geld.

Features van de Acer Liquid M220

De nieuwe Liquid M220 is zeker geen wonderlijke verschijning en is er echt op gemaakt om gewoon mobiel bereikbaar te zijn en voor eenvoudig gebruik. Toch beschikt deze smartphone over een 5 megapixels camera waar je ook nog leuke plaatjes mee kunt schieten. Ook is de Liquid M220 een dualsim smartphone. Dit betekent dat je er dus een tweetal simkaarten in kwijt kunt. Niet gek voor een smartphone in deze prijsklasse en dat maakt ons natuurlijk ook weer een stuk enthousiaster.

Conclusie over de Acer Liquid M220

De nieuwe Liquid M220 is misschien voor sommige een te eenvoudige smartphone. Toch heb je alles bij de hand wat je van een smartphone verwacht. Vooral het eenvoudige gebruik prijzen wij enorm en Acer heeft dan ook de juiste beslissing genomen om voor dit besturingssysteem te kiezen. Eenvoudiger kan haast niet. Het is overduidelijk dat Acer heeft gekozen om een smartphone op de markt te zetten waarmee je vooral bereikbaar bent en blijft en daarin is de fabrikant goed geslaagd. Wat ons betreft is deze Liquid M220 dan ook een prima smartphone, voor een zachte prijs, voor diegene die een eenvoudige smartphone zoeken zonder veel poespas.