-

Acer Liquid M330 abonnement

Acer Liquid M330

Ben je op zoek naar een Acer Liquid M330 abonnement? Vergelijk alle Acer Liquid M330 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Acer Liquid M330

Je vindt in de Acer Liquid M330 een eenvoudige en compacte telefoon met besturingssysteem Windows 10. Windows is ontwikkeld door Microsoft. Je kent het als besturingssysteem voor laptops en computers. Smartphones met dit besturingssysteem sluit je zeer eenvoudig aan op je Windows-computers. Bekende programma’s als Microsoft Office zijn dan ook op je smartphone te gebruiken. Met deze Acer Liquid M330 is er eindelijk eens een Windows smartphone dat niet van Nokia of Microsoft is. Het toestel lijkt totaal niet op de bekende Lumia telefoons, maar valt op door de grote luidspreker achterop.

Budget model voor selfie-liefhebbers

Eén van de opvallende features van Liquid M330 zijn de camera’s. Het toestel heeft een stel behoorlijke goede camera’s voor zijn prijs. De 5-megapixel selfie-camera voorop heeft helaas geen autofocus, maar je zult er uitstekende selfies mee kunnen maken. Ook voor Skype-gesprekken is deze Acer ideaal, het programma is standaard aanwezig binnen Windows 10 Mobile. Door 4G ondersteuning ondervind je tijdens videogesprekken weinig tot geen onderbreking, het ideaal voor conference calls.

Hardware van de Acer Liquid M330

De Acer Liquid M330 draait op een Snapdragon 210 processor van Qualcomm. Het is een 1 GHz quad-core processor geholpen door 1 GB werkgeheugen. De M330 heeft 8 GB opslagcapaciteit en je kunt die uitbreiden met een microSD-kaart. Het beeldscherm is een 4,5-inch IPS touchscreen met een resolutie van 480 x 854 pixels. Het toestel is niet zeer krachtig, maar voldoet zeker voor de gemiddelde gebruiker die belt, internet en Office programma’s gebruikt. De Liquid M330 geeft je twee flinke camera’s voor zijn prijsklasse. Voorop vind je een 5-megapixel camera en achterop ook een 5-megapixel camera.

Voordelen van Windows 10

Vaak koop je een smartphone en heb je de komende maanden nodig om alle ins en outs te doorgronden. Dankzij het vertrouwde Windows 10 Mobile besturingssysteem van de Liquid M330 heb je dit apparaat zo door. Zeker gebruikers van een Windows 10 computer zullen merken dat de Acer een eenvoudige aanvulling is. De Liquid draait jouw vertrouwde Office-apps en bestanden kun je via OneDrive zeer eenvoudig uitwisselen. Je ontdekt ingebouwde functies zoals je eigen digitale assistent Cortana1 en je volledige werkplek neem je mee vanuit huis of kantoor via OneDrive-cloudopslag en het snelle 4G netwerk.

Design en Connectiviteit Liquid M330

Een eigenschappen van budget toestellen is de plastic behuizing of matige schermen. Het merk heeft bewust gekozen om zijn budget toestel uit te rusten met een kwalitatief IPS-scherm. De IPS-schermen kenmerken zich door de goede kijkhoek en heldere kleurweergave. Een kunststof behuizing sluit aan op het IPS scherm waardoor het prettig in de hand ligt. Je kunt het toestel kopen in de kleuren zwart of wit. De M330 is 136 mm hoog, 67 mm breed en 9,6 mm dikte.

De Liquid M330 beschikt over 4G-netwerk ondersteuning. Met 4G kun je overal internetten met snelheden die je van thuis gewend bent. Verder beschikt het toestel over Bluethooth 4.0, WiFi en 802.11 b/g/n. Je laadt het toestel op via de micro USB en de 2000 mAh batterij geeft tot wel 15 uur gesprekstijd en 230 standby tijd.

Wil je een Acer Liquid M330 aanschaffen, dan heb je meerdere mogelijkheden. De adviesprijs van de Windows smartphone is 99 euro. Het toestel is los te koop of je kunt er één verkrijgen door het afsluiten van een abonnement. Hier vind je een overzicht van abonnementen voor twaalf en vierentwintig maanden. Per provider en aanbieding kunnen de totaal prijzen verschillen. De beste deals vind je op basis van je eigen gebruik. Raadpleeg daarom altijd je huidige belgedrag zodat je de juiste keuze kunt maken. Dat doe je op basis van jouw eigen data, minuten en sms gebruik. Vind hier het Liquid M330 abonnement dat aansluit op jouw belgedrag.