-

Acer Liquid Z200 Duo abonnement

Acer Liquid Z200 Duo

Ben je op zoek naar een Acer Liquid Z200 Duo abonnement? Vergelijk alle Acer Liquid Z200 Duo aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Acer Liquid Z200 Duo

Low-budget moet ook echt goedkoop dacht Acer toen het deze smartphone op de markt ging zetten. Voor nog geen honderd euro kan deze Liquid Z200 Duo al in jouw bezit komen. Nu zijn wij al vaker smartphones tegen gekomen die onder deze magische grens van honderd euro zitten, maar veelal zijn dit uitloopmodellen die dan tegen dumpprijzen nog snel worden verkocht. Deze Liquid Z200 Duo is echt als goedkope smartphone op de markt gezet en wij zijn dan ook erg benieuwd of deze smartphone ook deze kenmerken bevat.

Het eerste oog

Wanneer wij de smartphone uit de doos halen valt ons direct de vormgeving op. Het is zeker geen alledaags ontwerp, maar de Liquid Z200 Duo oogt wel heel solide. Door zijn 4 inch touchscreen is de smartphone ook nog eens heel compact en is hij dus makkelijk overal mee naar toe te nemen. Aan de achterzijde treffen wij ook nog eens een camera aan, maar hier is direct te merken dat je het hier niet voor hoeft te doen. Met een 2 megapixels camera kun je snel even een foto maken, maar daar is ook alles mee gezegd. Het is duidelijk dat Acer hier een andere insteek in heeft. Toch oogt de smartphone heel netjes en solide en kun je op het eerste oog niet echt zien dat het een goedkope smartphone zou betreffen. Dit is dus wel weer heel netjes gedaan door Acer.

Snelheid

Voor wie de snelheid van een Apple of Samsung gewend is, moet met deze Liquid Z200 Duo misschien nog wel even twee keer nadenken. Alles is tot op de bodem uitgekleed en zo ook de processor. De Liquid Z200 Duo beschikt over een 1 Ghz processor met 512 MB werkgeheugen. Dit is net voldoende om Android werkend te krijgen en je merkt dus ook wel het verschil in snelheid. Toch is het niet storend op deze smartphone om een vreemde reden. Je accepteert het gewoon en uiteindelijk kan de smartphone wat dat betreft net zo veel als een duurdere smartphone. De Liquid Z200 Duo moet er echt even net wat langer over nadenken.

Doelgroep

De doelgroep die Acer in gedachte heeft is misschien nog wat lastig te bepalen, maar toch kunnen wij enkele groepen bedenken die echt baat hebben bij deze Liquid Z200 Duo. Zo beschikt deze smartphone over de mogelijkheid om twee simkaarten te huizen en kan het dus ideaal zijn voor die personen die zakelijk en prive goed gescheiden willen houden, maar wel met een smartphone willen werken. Ook is deze smartphone de ideale smartphone om in te stappen in deze snelle mobiele wereld. Je hebt alles voor handen en je kunt makkelijk kennis maken met Android. Ook voor jongeren is het de perfecte telefoon al is het maar omdat de smartphone goedkoop is. Je kunt dus eigenlijk verschillende kanten op gaan denken, want als tweede smartphone in huis is ook een denkbaar scenario. Eigenlijk is deze Liquid Z200 Duo misschien veelzijdiger dan wij in eerste instantie dachten.

Conclusie

De Liquid Z200 Duo is dan misschien geen krachtpatser, maar alles is wel aanwezig op de smartphone. Je kunt dus gewoon mobiel internetten, zelfs twee simkaarten onderbrengen en applicaties downloaden en installeren op de standaard 4 GB opslag die aanwezig is. De Liquid Z200 Duo is op het oog een heel erg nette smartphone en het oog wil natuurlijk ook wat. In alle opzichten is het dus een prima smartphone voor zowel jong en oud, maar ook zakelijk gezien zitten er zeker voordelen aan. Voor wie dus op zoek is naar een goedkope smartphone en verder geen eisen heeft kan misschien nog wel eens de verstandige keuze maken voor deze Liquid Z200 Duo.