-

Acer Liquid Z5 abonnement

Acer Liquid Z5

Ben je op zoek naar een Acer Liquid Z5 abonnement? Vergelijk alle Acer Liquid Z5 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Acer Liquid Z5

De Z-serie van Acer is misschien wel de meest succesvolle reeks van Acer als het gaat om smartphones. Inmiddels zijn wij beland bij de vijfde generatie van deze smartphone en met de Liquid Z5 is er weer een hoop veranderd en zijn er meer mogelijkheden ten opzichte van al zijn voorgangers. Dat het een populaire serie is, is zeker niet vreemd. De prijs- en kwaliteitsverhouding van deze Liquid Z5 is ook weer optimaal en eigenlijk krijg je best veel smartphone voor weinig geld. De Liquid Z5 doet dan ook erg leuk mee in de middenklasse van alle smartphones. En uiteraard beschikt ook deze smartphone weer over zaken waar menig ander fabrikant nog moet proberen te halen, bijvoorbeeld de enorm lange standbytijd.

Veel voor weinig

De Liquid Z5 is een heuse smartphone met best leuke specificaties. Je krijgt misschien niet de meest recente versie van Android mee, namelijk versie 4.2, maar dankzij Acer Float wordt werkelijk alles benut binnen de mogelijkheden van zowel Android als de smartphone zelf. Deze unieke combinatie zorgt er voor dat multitasken nog nooit zo simpel is geweest en deze Liquid Z5 lijkt er totaal geen probleem mee te hebben wanneer je ook daadwerkelijk gaat multitasken. De 1.3 Ghz dual-core processor is een krachtige processor en deze wordt bijgestaan door 512 MB werkgeheugen. Dit laatste lijkt misschien weinig, maar door het slimme Acer Float systeem is er ook niet echt meer werkgeheugen nodig. Ook hier heeft Acer weer goed over nagedacht en is hiermee zijn concurrentie voor. Ook de accu is erg krachtig en hierdoor kan wel een standbytijd van 1000 uur worden behaald. Menig andere smartphone in deze klasse moet inmiddels dan al twee maal opgeladen zijn. Ook dit is een absoluut pluspunt van de Liquid Z5.

Looks

Uiteraard is het ontwerp van een smartphone ook erg belangrijk. Acer heeft duidelijk een eigen visie en mening op een mooie smartphone en wij moeten eerlijk bekennen dat wij ook deze Liquid Z5 qua looks een mooie smartphone vinden. Het is niet te vergelijken met andere smartphones en dankzij de twee speakers, aan de bovenzijde en onderzijde, is ook het geluid nog eens fenomenaal. Voor deze prijs kun je niet beter krijgen. Juist deze, wat gekantelde speakers, zorgen voor een uniek design en eigenlijk zijn wij er wel over te spreken.

Media

Een sterk punt van deze Liquid Z5 is misschien wel de extra mogelijkheden. Ook deze smartphone beschikt over een nette 5 megapixels camera en kun je dit moeiteloos weer delen via sociale media. En de applicaties voor deze sociale media, of messengers, zijn weer gratis te downloaden via de Google Play Store. Ook hierin onderscheidt de Liquid Z5 zich niet met de rest en kun je dus ook moeiteloos deze smartphone zelf personaliseren.

Conclusie

De Liquid Z5 heeft ons weer doen verrassen met verschillende zaken. Zo is het ontwerp al erg mooi, maar ook de werking van de smartphone doet ons toch verbazen. Dankzij Acer Float werkt de smartphone vlekkeloos en is multitasken totaal geen probleem. En ben ook niet bang dat je zonder accu komt te zitten, want dankzij de krachtige accu kan de smartphone moeiteloos de dag doorstaan. Ook als je een dag even veel moet bellen of veel met de smartphone bezig bent. In alle opzichten krijg je dus best veel smartphone voor weinig geld. En dat laatste is dan misschien ook weer het kenmerk van Acer!