-

Acer Liquid Z630 Duo abonnement

Acer Liquid Z630 Duo

Ben je op zoek naar een Acer Liquid Z630 Duo abonnement? Vergelijk alle Acer Liquid Z630 Duo aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Acer Liquid Z630 Duo

De nieuwe Liquid Z630 Duo is de directe opvolger van de Liquid Z530. Het toestel is flink gegroeid en ook onderhuids zijn er aanpassingen gedaan om de smartphone weer helemaal van deze tijd te maken. Toch blijft Acer een speciaal plekken houden tussen alle fabrikanten, want elke keer weet deze fabrikant ons positief te verrassen met een nieuw model. Ook deze Liquid Z630 Duo is hier geen uitzondering op, want met een schermgrootte van 5.5 inch heb je met recht een grote smartphone in handen voor een relatief lage prijs.

Het scherm van de Acer Liquid Z630 Duo

Het eerste wat opvalt aan deze Liquid Z630 Duo is natuurlijk het grote scherm. Met een schermformaat van 5.5 inch is het met recht een grote smartphone te noemen, maar valt hij net buiten de boot als het om de categorie phablets gaat. In onze ogen is dit ook niet nodig, want functionaliteit gaat natuurlijk boven de grootte uit. Hierdoor blijft de smartphone nog wel makkelijk hanteerbaar en dat is wel zo prettig. Zo is het mogelijk om de Liquid Z630 Duo met een hand te bedienen en dit kun je niet altijd zeggen van andere smartphones met een dergelijke schermformaat. Qua resolutie is het zeker niet het beste scherm, maar desondanks zeker niet slecht. Met een resolutie van 1280 x 720 pixels is alles prima afleesbaar.

Camera

De nieuwe Liquid Z630 Duo is er op het gebied van techniek misschien harder op vooruit gegaan. Zo treffen wij een 8 megapixels camera aan de achterzijde aan, maar deze zelfde camera vinden wij ook weer aan de voorzijde terug. Hierdoor stijgt deze smartphone hoog in de ranglijsten als je op zoek bent naar een goede selfiecamera. Veel fabrikanten blijven immers steken op maximaal 5 megapixels. Voor de opslag van foto's en video's is er 16 GB voor handen en dat is ook meer dan wij normaal gewend zijn in deze prijsklasse. Uiteraard is dit geheugen ook weer makkelijk uit te breiden middels een microSD-kaart.

Is de Acer Liquid Z630 Duo geschikt voor zakelijk gebruik?

Als je op zoek bent naar een smartphone waarbij je privé en werk gescheiden wilt houden, dan is deze Liquid Z630 Duo de smartphone waar je naar op zoek bent! Dankzij de dualsim is het mogelijk om een tweetal simkaarten in het toestel te stoppen. Zo kun je makkelijk wisselen tussen beide simkaarten en kun jij exact aangeven hoe oproepen worden behandelt wanneer de ene simkaart niet actief is. Hierin is overigens Acer altijd al sterk geweest en misschien wel de voorloper op dualsim. Dankzij Android 5.1 kun je ook makkelijk de laatste applicaties downloaden en gebruiken en weet je dus ook zeker dat je zakelijk gezien niet achter loopt. Dankzij het grote scherm is de Liquid Z630 Duo ook nog eens een prima vervanger van de tablet of laptop en kun je makkelijk ook documenten op dit toestel bekijken en bewerken. Eigenlijk heb je dus een mobiel kantoor op zak.

Onze conclusie over de Acer Liquid Z630 Duo

De Acer Liquid Z630 Duo is in alle opzichten weer een prima alternatief als je op zoek bent naar een degelijk smartphone met alle functionaliteiten die je kunt wensen. Je betaalt ook nog niet eens de hoofdprijs en je hebt de beschikking over een 5.5 inch touchscreen. Wat wil een mens eigenlijk nog meer? Het toestel is makkelijk betaalbaar en zal ook snel goedkoop worden aangeboden bij een abonnement. Dankzij de dualsim functie kun je ook nog een tweede abonnement huisvesten om bijvoorbeeld goedkoop in het buitenland te bellen. De grenzen zijn eindeloos bij deze nieuwe Liquid Z630 Duo.