Top 3 Alcatel aanbiedingen

1
Alcatel PIXI 4 (4)
Alcatel PIXI 4 (4)100 minuten + 500MB
Bekijk aanbieding
2
Alcatel PIXI 4 (5)
Alcatel PIXI 4 (5)100 minuten + 500MB
Bekijk aanbieding
3
Alcatel Idol 4S
Alcatel Idol 4S300 minuten + 500MB
Bekijk aanbieding

Alcatel telefoons vergelijken

Alcatel Alcatel maakt al jaren mobiele telefoons en is sinds een aantal jaar ook actief met het ontwikkelen van smartphones. De smartphones van Alcatel hebben de benaming Alcatel One Touch. Hoewel het merk nog lang niet zo bekend is als de grotere namen Apple, Samsung, HTC, LG, Sony en Nokia maakt Alcatel kwalitatief uitstekende smartphones voor een lage prijs. Als je op zoek bent naar een snelle smartphone met alles erop en eraan kan het zeker geen kwaad om de modellen van Alcatel eens te bekijken. Hieronder vind je een overzicht van alle mobiele telefoons van Alcatel One Touch.

Meer informatie over Alcatel

alcatel one touchSinds de opkomst van de mobiele telefonie heeft fabrikant Alcatel al telefoons op de markt gebracht. De meest bekende benaming van het merk is One Touch en onder deze naam zijn erg veel telefoontjes op de markt gekomen. Het echte succes begon eigenlijk met de prepaidpakketten die bij KPN erg populair waren onder de jeugd. In verschillende felle kleuren werden de eerste Alcatel's verkocht onder de naam Pocketline Swing. Een onbekend speler op de markt was het destijds al niet, maar voor vele minder interessant. Alcatel was toen namelijk een erg grote speler, en nog steeds overigens, in telefooncentrales en andere hardware buiten telefoons om. De oude bekende Pocketline Swing's waren volgens vele onverwoestbaar en deze indruk wekt Alcatel nog steeds bij hun huidige reeks smartphones.

Alcatel smartphones

alcatel telefoonsInmiddels is Alcatel niet meer de grote speler die het toen was, maar nog steeds maakt de fabrikant wel degelijk telefoontjes en inmiddels hebben ze hun focus gelegd op de smartphone. De naam One Touch is nooit van het toneel verdwenen en dus zien wij ook in de huidige lijn deze naam terug. Inmiddels zijn er ook namen bijgekomen zoals Pop en Idol, allemaal vrolijke namen zoals wij Alcatel vroeger kende. Ook de vrolijkheid is terug te zien in de totale line-up, want de verschillende modellen zijn allemaal in verschillende felle kleuren leverbaar. De toestellen zijn misschien niet high-end ten opzichte van een Apple iPhone of een Samsung Galaxy, maar voor diegene met een klein budget kan een erg leuke smartphone bemachtigen zonder direct leeg te lopen in de portemonnee. Ook kent het merk verschillende modellen die leverbaar zijn als DualSIM, een smartphone waar dus twee simkaarten in kunnen. De diversiteit is dus enorm bij Alcatel, zonder ook maar ooit van hun pad te zijn afgeweken.

Alcatel tablets

Inmiddels heeft Alcatel ook enkele tablets op de markt gebracht onder de namen Hero, Pop en Pixi. Hierbij is de Pop de vrolijke noot onder de tablets en is dus ook weer in verschillende felle kleuren leverbaar, terwijl de Hero de meest serieuze tablet is van Alcatel. De Pixi ondersteunt weer 3G en ook op deze manier brengt Alcatel weer een gezonde diversiteit aan in het assortiment van hun Android tablets.

Alcatel abonnementen vergelijken

Bij Alcatel kan je al snel slagen voor een goedkope smartphone of tablet en desgewenst in combinatie met een abonnement of bij een verlenging. Zonder een al te zwaar abonnement heb je al snel een voordelige Alcatel in handen, want prijstechnisch is een Alcatel smartphone erg interessant. Alcatel heeft smartphones die zowel 3G als 4G ondersteunen en je kan dus zelf bepalen hoe snel je wenst te surfen met je nieuwe smartphone, maar dit is natuurlijk ook afhankelijk van je abonnement en de gekozen provider. Voor het verlengen van een bestaand abonnement gelden eigenlijk dezelfde regels en opmerkingen en kan je dus ook bij verlenging van je huidig abonnement gerust eens kijken naar een Alcatel. Je zult merken dat je direct voordelig uit bent zonder dat je inlevert op kwaliteit.

Waarom een Alcatel smartphone kopen?

Voor wie een simpel, maar toch doeltreffend en allesomvattende smartphone wenst te kopen is bij Alcatel aan het juiste adres. Zonder teveel poespas heb je een degelijke en toch serieuze smartphone in handen, al dan niet in een gek fel kleurtje. Je kan je, net als vanouds, zo gek maken als dat je zelf wenst.

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over Alcatel telefoons

 • 1
  Maakt Alcatel ook smartphones?
  Jazeker. Alcatel is al vele jaren actief op het gebied van mobiele telefoons en is sinds enkele jaren geleden ook begonnen met het ontwikkelen van smartphones. Zo hebben ze onder andere de Alcatel One Touch lijn die redelijk populair te noemen is. Alcatel smartphones zijn relatief voordelig en de moeite van het vergelijken waard.
 • 2
  Hoeveel garantie zit er op een Alcatel telefoon?
  Op de telefoon zelf zit 2 jaar garantie. Let op: mocht blijken dat de schade van je telefoon is ontstaan door val, stoot of waterschade kan het zijn dat de reparatiekosten hiervoor niet worden vergoed. Ook is de garantie op onderdelen en accessoires van je telefoon slechts 6 maanden. Hieronder valt overigens ook je batterij.
 • 3
  Is een Alcatel telefoon snel genoeg voor mijn apps?
  Alcatel maakt over het algemeen vrij snelle midrange smartphones. Deze zijn snel genoeg om alle populaire apps te kunnen gebruiken. Zoek je echter een zeer snel high end toestel dan is het de vraag of je genoegen neemt met het aanbod van Alcatel. Vergelijk de specificaties tussen de Alcatel telefoons maar eens met het aanbod van bijvoorbeeld Samsung of Apple.
 • 4
  Wat voor besturingssysteem heeft een Alcatel telefoon?
  Alle smartphones van het merk Alcatel maken gebruik van het besturingssysteem Android van Google.
 • 5
  Mijn Alcatel telefoon is gestolen, wat kan ik nu het beste doen?
  Wat vervelend dat je telefoon is gestolen. Om te voorkomen dat je nog meer problemen krijgt is het belangrijk dat je direct contact opneemt met je provider. Zij kunnen dan vervolgens op afstand je simkaart blokkeren zodat er niet meer gebeld kan worden met je telefoon. Ook is het raadzaam om contact op te nemen met de politie om aangifte te doen van diefstal. Succes.

Het laatste nieuws over Alcatel telefoons

Tijdelijk 50 euro retour bij aanschaf Alcatel Idol 4 Plus
25 apr 2017Tijdelijk 50 euro retour bij aanschaf Alcatel Idol 4 PlusAlcatel heeft momenteel een actie waarbij de Alcatel Idol 4 Plus nog goedkoper is. Als je nu deze Android-smartphone uit het middensegment koopt, krijg je een bedrag van 50 euro teruggestort op je rekening. Dat is nog niet alles: je krijgt er ook nog een VR-bril, JBL headset en cover bij cadeau. Benieuwd hoe je voor... Lees verder
Alcatel Idol 5S te zien op afbeelding
21 apr 2017Alcatel Idol 5S te zien op afbeeldingDe Alcatel Idol 5S is opgedoken op een afbeelding. Benieuwd naar hoe het toestel eruitziet?  Afbeelding opgedoken We hebben dit bericht weer te danken aan lekker van beroep Roland Quandt, die werkzaam is als techjournalist bij de Duitse website WinFuture. Dit keer komt hij op de proppen met het vooraanzicht van het... Lees verder
Benchmark Alcatel Pixi 5 opgedoken
19 apr 2017Benchmark Alcatel Pixi 5 opgedokenVorige maand werd er al gesproken over de komst van de opvolger van de populaire low-budget smartphone Pixi 4 van Alcatel. Het modelnummer 9008 dook op bij WFA certificaat. Vandaag heeft onze redactie de benchmark gevonden op Geekbench van deze voordelige alleskunner. De Pixi 5 draait op versie 7 van Android en... Lees verder
Alcatel Shine Lite nu tijdelijk met 30 euro korting
19 apr 2017Alcatel Shine Lite nu tijdelijk met 30 euro kortingDinsdag schreven we dat je 30 euro korting krijgt van Lenovo als je vóór 1 juli 2017 de Motorola Moto G4 koopt. Alcatel komt met een vergelijkbare actie. De Frans-Chinese smartphoneproducent stort tijdelijk 30 euro terug op je rekening als je de Alcatel Shine Lite koopt. Wat je daarvoor moet doen lees je... Lees verder
Alcatel Idol 5 gespot in benchmark
13 apr 2017Alcatel Idol 5 gespot in benchmarkDe specificaties van de Alcatel Idol 5 zijn uitgelekt! Benieuwd wat je mag verwachten van deze middenklasse topper? Lees dan snel verder. Hulde voor Roland Quandt We hebben weer eens een primeurtje uit de koker van Roland Quandt. Quandt is informatie lekker van beroep, werkzaam bij de Duitse website WinFuture en... Lees verder